Přejít na obsah

petr s

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

Vše od uživatele petr s

  1. Dělá to nízká hladina chladící kapaliny .stačí dolejt deci a je pokoj
  2. petr s

    Izolace "deka" pod víko motoru.

    kruhové nacvakávačky se daj koupit samostatně .Kupoval jsem je v peugeotu je to asi 3 roky myslím ,že stál jeden necelou padesátikorunu
  3. Tohle téma jsme tady řešili loni Dakula tehdy přišel na to že by to mohlo být slabou baterkou,jelikož při startování padá napětí a dochazí k odpojení řidicí jednotky .Pak už mráz nebyl takže konkrétní výsledek není znám.Já mam ten samý problém jako Jarouš 307 a řeším to tak ,že podržím klíček při startování i když motor chytí a on pak nechcípne.Jinak jsem taky musel startovat na vícekrát podle mrazu.Original baterka ma startovací proud 630a a při normalnich rozměrech pro 307 jsem ji nikde nenašel.
  4. petr s

    packa na smerovky

    podrobně rozepsaný je to zde
  5. petr s

    Brzdové doštičky

    jedna strana se nikdy nemění .Vždy obě, takže v krabici jsou 4 kusy
  6. Zkuste ten zámek prostříknout WD-40 .V mnoha případech to pomůže,protože může viset nějaké stavítko v zámku.
  7. petr s

    Ako Vam to brzdi?

    Taky jde o to, co jste tam nechal dát za kotouče a destičky ne každý set se chová stejně
  8. petr s

    kúpa Peugeota 307

    DO toho bych nešel .JE to drahý.Nejdřív at majitel opraví chyby 10 sundá a pak to bude OK
  9. petr s

    pojistka

    wistenrot.Berou to podle výkonu a ne podle obsahu.Platím 2900 a mam stejnou motorizaci
  10. petr s

    výmena spojky

    Už jsem se s tím setkal.při výměně jenom lamely a ne celé spojky se muže stát ,že spojka odejde tak brzo.Jinak spojka ,když je vše ok musí vydržet alespon 250t.
  11. petr s

    Dobrý servis.

    vstřiky jsou schopný vyčistit, popřípadě opravit v bosch servisu. zhruba kolem 1000 stojí jízdní zkouška s diagnostikou kde určí který je špatný. jak je na tom celý palivový systém.V Soběslavy a v Budějovicích umí opravit i símence.
  12. petr s

    4 tlačítka na palubovce

    zkus tuhle adresu http://www.autodilysobeslav.cz/
  13. Na denním počítadle je 2000 maximum .pak se počíta zase od nuly .Je to v pořádku
  14. petr s

    rok 2010

    mnoho štastných km bez poruch přeje petr s
  15. petr s

    aditiva

    Myslím,že je lepší nechat dolejt za trojku aditivum a mýt auto v pořádku než ho nechat za 5ticíc vykuchat a na emisích se modlit aby to prošlo.
  16. petr s

    jaká patří baterie do 2.O HDi

    Máte pravdu místa tam není moc.Originalní velikost je 24,5x17,5x19 a to je běžně 55AH a ta je slabá.Nejlíp vychází varta. ta dá při tomhle rozměru 610A. Zkuste se podívat na tyhle odkazy
  17. petr s

    XERAPOL

    Já jsem zkoušel tempo na starší laky a mohu doporučit.
  18. K té černé hadičce .Musíte to zkusit z druhé strany .Jde o nerozebíratelný spoj.Jde to jedině nožem a dát novou hadičku .tyto plastový hadičky používáme v práci /montáž nádržových modulů/Jsou tam natlačeny pomocí specialních kleští pneumatikou.Tam jdou opravdu ztuha ,zpátky vůbec.
  19. Taky doporučuji naftu.Při slušným zacházení se toho bát nemusíte a motory 1.6 hdi jsou skvělí .Ideální je výkon kolem 80kw.Je třeba si dát pozor,aby najetý km skutečně odpovídaly .Těch stočených je opravdu dost .Možná by bylo dobře zařadit si do výběru taky ford smax.Už se daj koupit za slušný peníze a z hlediska prostoru a ceny náhradních dílů to nejni špatná volba .Sám mam 307 hdi a spokojenost.Původně jsem jel pro oktavku a přivezl jsem peugeota .Po třech letech co ho mam můžu říc ,že jsem udělal dobře.Jinak přeju při výběru štastnou ruku.
  20. Té vody v chladícím okruhu Vám chybí jen drobet,když se voda ohřeje světší objem a kontrolka zhasne .Stačí dolejt 2dc abude to dobrý .Měl jsem to samý.
  21. přední podblatník/přední plastové nadkolí /stojí pár korun Na tvoje auto okolo 300kč http://obchod.autokelly.cz/
  22. kecaj at to opraví . Mě to taky nedělá.Nemohl by to dělat prasklý kotouč.Je to ojedinělé,ale už jsem to viděl.Kdy to dělalo jen při lehkém zešlápnutí tak,tak bych to tipnul na jinýho výrobce .destiček než kotouč
  23. Pravděpodobně uložení tlumičů.nechat udělat co nejdřív ,jinak může prasknot pružina
  24. Měl jsem to samý a je to křivě naletovaný vlákno na žárovce .Dej novou a bude to v pohodě
  25. petr s

    307 SW 2,0 HDI 79kw FAP

    Taky se přidám .Mam 3roky 307 hdi 79kw a spokojenost Každý auto má svý mouchy.Když jsem ji koupl měla najeto 12000O,TET má 160.Vyměnil jsem rozvody,kotouče ,destičky a žhavící svíčky stejně jako u jinýho auta,Jasně jsou i smolný kusy a307 má už od narození konstrukční chyby,ale za to má krásnej nadčasovej dyzajn a velkej vnitřní prostor ,takže ji to odpustím.Myslím si že při slušném zacházení bude sloužit ještě dlouho. Petr s
×
×
  • Vytvořit...