Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neplaveš, je to drážkový řemen příslušenství (má drážky tak proto drážkový) a vymění si ho snad každej kdo držel v ruce někdy klíč.....je to práce na pár minut když víš kam šáhnout

Odesláno

je tam nějaká napínací kladka,jak moc má být napnutý? nevidím na něm žádné poškození jenom se ptám.jaké je poškození motoru kdyby prdnul ten řemen :myslim

[upravil dne 18/4/12 22:42 od Gabriel 307]

post-24981-1410962357253_thumb.jpg

Odesláno

Nevím jak to má přesně udělané 1.6, já to dělal u 307 na 2.0hdi a nahoře je pružná kladka (tu co vidíš na fotce), která má na sobě značky a musí to být mezi nima - tak je správně napnutý a když by ti prasknul drážkový řemen tak by se ti mohl namotat na řemenici kliky a co se stane je ti už asi jasný (může se seknout a přeskočej rozvody) a pokud na něm nejsou vidět prasklinky tak je nejspíš dobrej, ale za novej sem nedával snad ani ne 300Kč takže jestli vyměnit nebo ne nechám na tobě když nevíš jak je tam dlouho;) jinak na tu napínací kladku stačí nasadit očkovej klíč (myslim že je to 15 nebo 16) a prodloužit si to pákou a zapáčit, do dírky co vede kladkou a je na tom základu kladky si strčíš třeba hrebíček-tou zajistíš polohu povolené kladky, přehodíš řemen, vytáhneš hřebíček a pokud je kladka mezi značkami což bude-máš hotovo:mrk

[upravil dne 18/4/12 21:51 od Dančák]

Odesláno

Pokud na řemenu nejsou praskliny, není roztřepený na bocích.. tak bych to moc neřešil. Je tam automatický napínák a nahrubo se to myslím napíná alternátorem. Máš auto z roku 2006 takže bych zachoval klid. ;)

Odesláno

Dopsal sem to do předchozího příspěvku tak si to přečti, jinak já to měnil na motoru až když chybělo půlku řemene (samozřejmě po obvodu) takže měl poloviční šířku - nebylo to na mym autě to bych nedopustil a ty kousky řemenu byli všude zasekaný atd...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tož budu dělat podlahu pro vytvoření roviny v SW, aby se v ní dalo spát. Kdyby to měl už někdo vyřešené, tak budu rád za inspiraci. V hlavě už to mám naplánované, tak snad to dobře dopadne. Dnes jedu koupit materiál.

Odesláno

zdravím, nebudu zakládat kvůli tom nove vlákno vím že tu někde je ale nemužu ho jaksi najít...jde o to že při zatáčení mi vrže volant řekl bych někde jak sou ty plasty pod ním , dá se odstranit ?

Odesláno

Tož podlaha v SW je rovná, jem to musím ještě vyrovnat a uchytit, aby se to nepohybovalo. A natřít na černo. To uchycení nemám ještě vymyšleno, ale intenzivně na tom pracuji.:myslim:myslim:myslim:myslim

post-36748-14109624716543_thumb.jpg

Odesláno

anthraX306 - s tím volantem už jsi to vyřešil? Já to tady proklepl, ale o vrzání volantu je toho tady docela dost, tak asi bude lepší, když pohledáš sám, líp odhadneš, co by Ti tam mohlo vrzat. :papa

Odesláno
Tož podlaha v SW je rovná, jem to musím ještě vyrovnat a uchytit, aby se to nepohybovalo. A natřít na černo. To uchycení nemám ještě vymyšleno, ale intenzivně na tom pracuji.:myslim:myslim:myslim:myslim

Já bych to nenatíral, zajdi do nějaké prodejny koberců a koukni na zbytky těch nejtenších. Tím to potáhni.

Odesláno

Tož taky mě to napadlo, něčím to potáhnout, ale přemýšlel jsem o látce, a to jsem zavrhl. S tím tenkým kobercem je to docela dobrý nápad:super. V pátek kouknu, co by se na to hodilo. Díky:super:super:papa

Odesláno

Já to hodně používám když dělám nějaký audio, výborně se s tím pracuje. Cena bývá tak 70-80 kč za m2 ve výprodeji pak cca o 1/2 nižší. Lepí se to dobře třeba alkaprénem.

Odesláno

Alkaprén je něco jako Chemoprén? Vůbec to neznám. V mládí jsem si dělal středový panel do Š130, potahoval jsem to koženkou, tak snad se mě podaří i tohle.

To potažení mě původně napadlo kvůli tomu, že když s těma deskama budu manipulovat, tak bych si mohl podřít vnitřek auta. Ale látka mě přišla slabá a koberec mě nenapadl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...