Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všichni 307čkáři, na to že je nás registrováno asi 47 to tady nějak vázne. To zkušenější majitelé těchto krasavců se lvíčkem na kapotě a v srdci už nemají co předat nám zelenáčům?

Odesláno

Mas pravdu, taky se mi zda , ze jsem se \"prizenil\" do divne skupiny. Ze by meli vsichni tak protazene tvare ze zavad ? Nebo maji strach pochvalit to tak kritizovane auto ? Ale mozna je to prave tim, ze s nim problemy nemaji a chvalit se, ci rici neco pozitivniho se u nas proste nenosi, kdyz na nic nenadavas - tak proste nezijes.:papa

Odesláno

Nazdarek 307ckari :D Ja teda hodim svou trosku do mlyna: Jsem celkem spokojeny a musim rict, ze mi prijde 307 jako pomerne dobra volba pro nekoho (jako jsem ja) kdo nema moc penez a chce mit (motorove) spolehlive auto s peknym designem a pohodlnym interierem! Jinak mne mrzi dilenske zpracovani, ktere neni adekvatni k vozu tohoto atraktivniho designu a jizdnich vlastnosti. Shrnuto, jsem spokojeny majitel 307! ;)

Odesláno

Zdravím dva odvážné kolegy, kteří mají odvahu napsat něco o 307 dokonce i pozitivního. Já jí mám necelé 3 měsíce, přivezenou z SRN, najel jsem 2000km, je to v pohodě a šlape. Mě se zdá dílenské zpracování dobré, viděl jsem i horší. Kufr má tak akorát a toho místa pro cestující, to nemá chybu. Přeji všem hodně km bez závad a nehod.

Odesláno

Kdyz jsem mluvil o dilenskem zpracovani, myslel jsem tim kvalitu půlastu, spoju, uchyceni dilu a podobne. Kdyz se poradne podivas, tak treba plechy kolem kufru moc na sebe nelicuji, v interieru jsou plasty taky ve spojich s mezerami, umelohmotne kliky dveri nejdou moc dobre otevirat protoze kdyz za ni vezmes jen malinko sikmo, tak se zprici a vubec 307 je auto podle mne trochu site horkou jehlou. Bylo to hodne poznat, kdyz jsem si delal muziku a sundaval \"tapecirung\" ze dveri a cele to musel tlumit proti rezonancim. V souladu se snizenim vyrobnich nakladu jsou tam provedena hrozna zverstva :D Ale jinak mam najeto uz 53tis. a motorove naprosta spokojenost. To, co jsem tu jmenoval, jsou celkem zanedbatelne chyby, ktere jsou kompenzovane designem, prostornosti a pohodlim Peugeotu 307 :cool: BTW: jede nekdo 22.5 na velky sraz do Plzne? Nechci tam byt jediny s 300sedmou jako posledne!!! :( Koukejte vzit kary a dorazit!!! :D

Odesláno

Pro Destiniho : Zdravím, možná mám nováčkovskou slepotu a co vidíš ty, mě uniklo. Pořádně se na to podívám, ale dveře rozebírat nebudu. Ale jak jsem napsal už jsem viděl horší, viditelné na první pohled. Sraz v Plzni je pro mě trohu z ruky a navíc mám obavu, že bych tam působil téměř jako důchodce. Kdyby bylo něco v jižních Čechách, tak snad. Ahojte a přeji příjemné zážitky.

Odesláno

Mate urcite pravdu oba, na aute jsou viditelne ruzne nedodelavky, kuprikladu ja mam zadni okno nalepene zhruba o pul cm /spis vice/ bokem, taky je pravda , ze slicovani plastu neni vzdy presne - houkacka s airbagem je trochu vyosena, ale pokud se clovek chce vyhnout temhle problemum, a pokud je povazuje za dulezitejsi nez jizdni komfort, tak musi jit do mercedesu ci BMW a zaplatit jednou tolik, cena auta se odviji taky od presnosti vyrobni linky a tudiz jeji ceny. Na sraz neprijedu, protoze jsem mimo republiku, snad nekdy priste ...

Odesláno

Jo, jo, hold člověk asi musí sem tam přivřít očko. Na plasty to nejezdí. A komu vadí takovýhle prkotiny, tak by si měl pořídit něco jinýho. Stejně za 4 až 5 let plasty nelícujou skoro v žádným autě pokud stojí furt venku a není garážováno.

Odesláno

OK, OK, uz mlcim :D Jen jsem si proste naivne myslel, ze kdyz utratim pul milionu za auto, tak by mohlo byt precizneji zpracovano a ne aby drzelo pohromade umelohmotnyma caplikama v hodnote 20ti haleru :D Tak uz vidim, ze na srazu s 307 budu zase jedinej :( asi na to teda taky prdim. Nevim, co bych tam hledal, kdyz tam nikdo z rodiny 307 nebude.

Odesláno

Nechci nikoho umlčovat, proto to nepíšu. Hold to je ta česká nátura a šikovnost, snažit se přijít věcem na kloub a popřípadě ještě něco vylepšit, atd. To jinde za našimi hranicemi neexistuje. Na sraz bych rád jel, ale je to trochu z ruky. Jistě bych tam působil poněkud přestárle a ještě aby mě dal z Vás mladších někdo hlídat přes noc parkoviště.

Odesláno

Se hned necerti, polepsim se , snad. Jinak jsem to zakrikl s tou spolehlivosti a spokojenosti. Odesel mi PP, tedy cudlik na prepinani, o ryhach v diskach jsem uz psal a co se tyce klepani pri 120-130 mi rekli, ze se na to podivaji, ale nejdriv znovu vyvazi kola - a nechaji si to zaplatit. Neni nejaky servis , ktery by pred koncem zaruky poradne prosel auto a upozornil co si mam jeste v zaruce nechat opravit ? Pochopitelne za mirny baksis, ze. Kdo vlastne plati servis za opravy v zaruce ? Fabrika ? To jako frantici posilaji more penez do Ceska na pazouty ?:D

Odesláno

Zkus navštívit jiný servis, než jsi využíval doposud. To je asi stejný jako s doktorama. Teď se nechci nikoho dotknout. Vše je jen v lidech a v jejich přístupu k zákazníkům.

Odesláno

Hec, uz mi funguje PP a mam nove disky, akorat me zase zarazi, ze tyhle disky vypadaji jinak nez predesle, jsou \'celoleskle\' to je blby slovo co, proste ty predtim byly takovy surovy zelezo a tyhle jsou nablyskane cele, to tam taky mohli dat od vyroby a bylo by mozna po problemech, holt ta moje dusicka nespokojena

Odesláno

Jo a Destiny ma pravdu z tema levnyma plastovyma cudlikama, vypadl mi jeden co spojuje predni naraznik s plastovym podbehem, halirova polozka, ale proc se kruci musi stat. asi aby byla prca

Odesláno

No vidíš, jak se postarali o tvýho \"lvíčka\". No a ty plasty a čudliky maj smůlu, že jsou plastový. Zas to vá další výhody. Jednoduchá montáž, výměna, atd. A plastových dílů bude přibývat.

Odesláno

...nizke naklady - bez debat! Snadna montaz urcite, ale bohuzel jen poprve na vyrobni lince! Cudliky se zacvaknou tak, ze je nesundas aniz bys je musel rozlamat!!! Neco o tom vim, verte mi! A to jsem se jeste vzdy modlil, aby mi nepraskl misto cudliku ten plast, co jsem z auta sundaval (coz se taky jednou povedlo) Muj zaver: ZLATY SROUBKY!!! :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...