vendelinek Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 No a je to tady,co vy na to http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/konec-rezervnich-pneumatik-v-aute-ministerstvo-navrhlo-novelu.html Citovat
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Nevím proč, ale už při přečtení nadpisu mi bylo jasný, že je to zas nějaká kokotina z tn.cz Citovat
Blizzard Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 co já na to?... že jí budu vozit stejně když vezmu že vyndáním rezervy ušetřím dejme tomu 15kg, tak to na spotřebě bude tak málo znát že úspora paliva bude v řádech setin litru. A jako bonus budu muset koupit opravný sprej, kterej nebude nejlevnější, má trvanlivost tuším 2 nebo 3 roky a navíc budu muset urychleně řešit pneuservis. Když budu mít čas na pneuservis až za týden nebo třeba měsíc tak ta rezerva to vydrží. Toť můj názor k tomu. Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 ja ju budu vozit taky pořád (mám tam jen dojezdovku) ale stejně mi bude asi na nic až pichnu zimák s profilem 65 tak mi auto sedne na práh:D tak tam hever stejně nedostanu. Citovat
Demo Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 jinak ten opravny sprej dokaze hezky pokurvit lak disku i gumu Citovat
Maverick Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Taky mi v autě zůstane. nemám důvod ji vyndavat. Navíc, stejně další místo nezískám, tak proč ji tam nenechat... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 myslím si,že budoucnost je opravdu v těch službách a opr. sadách...jen si vemte zvětšení zavazadlového prostoru bez rezervy...ale zatím je to v plenkách,chce to ještě nějaký čas Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Tak se jako první hlásím, že bych ji vyhodil do garáže. Krom dlouhých cest. Citovat
Driver Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 No jo na Nově zase nemají co dát do zpráv tak vyhrabávají všelijaký blbiny. Kdyby se tohle zrušilo v tichosti bez nějakých dramatických zpráv v tv tak se taky nic neděje. Mimochodem komu z vás se stalo, že by vám někde kontrolovali jestli máte rezervu? Mě se to za nějakých 13 let co jezdím různými auty ještě nestalo a ani na technický. Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Driver No jo na Nově zase nemají co dát do zpráv tak vyhrabávají všelijaký blbiny. Kdyby se tohle zrušilo v tichosti bez nějakých dramatických zpráv v tv tak se taky nic neděje. Mimochodem komu z vás se stalo, že by vám někde kontrolovali jestli máte rezervu? Mě se to za nějakých 13 let co jezdím různými auty ještě nestalo a ani na technický. mě 2x;) Citovat
Ferry Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 vyhoda pro ty, kteri maji misto rezervy nadrz LPG a rezervu musi tahat v kufru, auta s LPG montovanym primo ve fabrice mely jen opravne sady a toto bylo zapsano v technicaku, ovsem pri dodatecne montazi LPG se to nedalo do technicaku dopsat, aspon je ted o starost min, jednou taky navrhli neco smysluplnyho Kdo chce at rezervu vozi, kdo ne, ten at se spolehne na asistencni sluzby nebo opravne sady, myslim ze to je rozumny skoda ze s tim neprisli uz driv, mohl jsem pri vymene nadrze pred dvema lety dat toroid misto rezervy a mel bych vetsi kufr ( takhle prave kvuli nutnosti tahat rezervu s sebou jsem dal stejny typ nadrze zase do kufru ) [upravil dne 8/1/09 Ferry] Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Pro mě se nic nemění. V autě mi rezerva zůstane. Citovat
Vvitty Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 ale jo, proc ne... kdo chce setrit, at ji klidne vyhodi a v pripade problemu mu treba pojistovna zavola odtahovku, jak je v reklame osobne ji vozit budu dal, protoze obvykle zavady co jsem kdy s koly mel by mi zadny sprej nevyresil. jen po meste temer nejezdim a vsechno jsou dlouhe streky, rezerva je stejne pod kufrem... tak at si tam je Citovat
Tommy306 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 viděl jsem to včera v tv..podle mě :potlesk..měl jsem v plánu ji stejně vyhodit i bez tohoto zákona, takhle budu mít aspoň oporu v zákoně za celou svou řidičskou kariéru bez defektu a pak loni v létě 3x na dvou autech - a stejně jsem na rezervu nešáh - po zjištění ušlého kola jsem to dofoukal a dojel do servisu:P Citovat
adraj Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ferry: osobně jsem byl názoru,že nádrž dát místo rezervy. Zase v tom kufru s tou rezervou člověk může dle libosti hýbat,popřípadě ji i vyndat. Zase je,ale pravda,že v kufru by ta nádrž byla větší. Jinak rezervu vozit budu dál. U mě v kufru to nějak nevadí [upravil dne 8/1/09 adraj] Citovat
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Hele, že do toho kecám - ale nebude náhodou záležet na tom, podle jaký normy bylo vozidlo schválený? Pokud ta změna projde - nedotkne se náhodou jen nových aut? Citovat
jarajarda Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Hele, že do toho kecám - ale nebude náhodou záležet na tom, podle jaký normy bylo vozidlo schválený? Pokud ta změna projde - nedotkne se náhodou jen nových aut? Neřekl bych, buáde stačit sada na rychlou opravu kola...co teda uděláme, když pneumatiku jebnem z boku to nevím, to nám neřekli:D:D Rezerva snad v autě tolik místa nezabírá... Citovat
wooody Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Já myslim že je dobře že to schválily, páč mít auto na plyn a oživ rezervu v kufru je docela blbý..... Proto máme puga a ti ňák rezervu pod autem, teda ti menší takže je mi úplně jedno jestli jí vozím nebo ne.... nepřekáží.... Teda zatim..... Citovat
MirasCC Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 No, ono bude hlavně samozřejmě záležet na tom, jak bude ve výsledku ten zákona napsanej, že? Jen sem chtěl poukázat na to, že i tenhle slint má nulovou informační hodnotu a rozebírat tady kdo rezervu vyhodí a kdo si ji nechá je hodně předčasný. I když v tom našem kocourkově bych se nedivil ani tomu, kdyby zákonodárci rezervy zcela zrušili a zavedli povinnost vozit namísto toho sadu na opravu gum. Citovat
Welis Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Tommy306 viděl jsem to včera v tv..podle mě :potlesk..měl jsem v plánu ji stejně vyhodit i bez tohoto zákona, takhle budu mít aspoň oporu v zákoně za celou svou řidičskou kariéru bez defektu a pak loni v létě 3x na dvou autech - a stejně jsem na rezervu nešáh - po zjištění ušlého kola jsem to dofoukal a dojel do servisu:P však počkej vyndas rezervu a 30km od domu pichnes... to znám... jednou ji nevemes a je to.. Pro mě se též nic nemeni nicemu mi nevadi i kdyz musim koupit klic na kola jinak je mi rezerva taky celkem k nicemu :-):D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.