Marlin Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Kdyz jsem se na to koukal, tak jsem si rikal co na to Jarda Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 hodne dobry:super:super,nekteri jezdci,zvlast s tema zigulama,si to obcas pekne podiktovali.. Citovat
vendelinek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 To je nářez:D,ale někteří si vedli docela slušně Citovat
Driver Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 No ale uznejte, že je to divácky atraktivnější než závody profíků, to už je celkem nuda jak pravidelně vybírají ty zatáčky . Nejlepší jsou Lady co jezdí bez předního kola a Trabanty po dvou Citovat
Klabrdon Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 TY voe, před tim bílym žigulem kolem třetí minuty videa by musel smeknout i Ken Block a jeho Impreza:D Citovat
jarajarda Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Marlin Kdyz jsem se na to koukal, tak jsem si rikal co na to Jarda Hele ale to jsou nejlepší závody, ten s tou novou trojkou kupé tam byl vyloženě trapnej... Citovat
Marcel505 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Dobrý scénky. Marline, ale těch Bavorů ti bylo líto ne? Citovat
Maverick Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Žígo je prostě pekelná kára:D Ale jinak je to opravdu zajímavější, než koukat na závody profíků. Tam už to bejvá fakt nuda... Citovat
Fusion Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Líto? Todle je nějlepší využití těch aut, pořádně se pobavit. Se kterým moderním plechem todle jde dělat? Citovat
jarajarda Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Líto? Todle je nějlepší využití těch aut, pořádně se pobavit. Se kterým moderním plechem todle jde dělat? Přesně, vůbec nejde o rychlost, nebo o to, kdo bude první, vítěz je každej, kterej dojede do cíle a bude z toho mít radost:) Citovat
Guest M-A-X Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Skvela Vrak-rally. Nejlepsi ty rozpadajici se ziguliky:super:super:super:super Citovat
Welis Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 souhlasím žiguly bez koly traby na streše pak serie WW škoda LADA do jednoho mista fakt dobry silenci :-D .... taky dobrej byl ten co sedel na kapote a mel ruku v motoru :-D Citovat
jarajarda Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Welis souhlasím žiguly bez koly traby na streše pak serie WW škoda LADA do jednoho mista fakt dobry silenci :-D .... taky dobrej byl ten co sedel na kapote a mel ruku v motoru :-D To víš, ladil motor:D:D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Super. Fakt dobrý. Něco se prostě nepovede no, ale někteří umí pěkně. Citovat
John Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Fakt supr video... a některým to i docela šlo Citovat
jarajarda Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: John Fakt supr video... a některým to i docela šlo Hlavně Trabíkům, skoro co Tráboš, to bouda:D:D:D Vážně úžasně stabilní auto:D:D Citovat
P.avel Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 když tomu žigulu tam upadlo to kolo tak jsem se praštil nosem o klávesnici....:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.