Medvěd Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Jak jsem psal v jiném vlákně, jako kluk jsem měl autodráhu přímo na angličáky Matchbox - bohužel, jak už tomu bývá, zmizela z povrchu zemského do nevímkam. Pokud by někdo z Vás věděl o někom, kdo má jakýkoli díl z této sestavy http://www.matchbox.ic.cz/se/sf_accessory/sf-accessory.htm měl bych opravdu eminentní zájem o koupi (cena v tomto případě není úplně rozhodující) Citovat
*jose_106* Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 ASI JSEM SPATNE CETL - JDE O SESTAVU, NE AUTA? - TAK NIC, ALE NECHAM TO TU... Něco zde: http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=6233896 ze superfast je asi toto - neprodano? http://www.aukro.cz/item503518457_matchbox_superfast_laser_lw25_buick_le_sabre.html Todle? https://ssl.aukro.cz/search.php?string=matchbox+superfast&us_id=1900861&country=56 No a anglickej eshop je tady: http://www.modelstore.co.uk/index.php?manufacturers_id=13 [upravil dne 3/1/09 *jose_106*] Citovat
tomino Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 tak to je ovšem machrovinka, ale myslím, že některý ty díly snad ani nejdou použít, že ty autíčka ani takovou rychlost nemají, třeba na ten loping to asi rychlost nemůže mít. snad kdyby to bylo na nějaký pohon .................................. tak asi jo. Citovat
Vvitty Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 no jestli se ti chce davat za kus plastovyho kramu 30 liber, tak ti to klidne objednam http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fToysGamesQ5fDiecastVehiclesQ5fDiecastVehiclesQ5fJN?_nkw=matchbox+superfast+track&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=matchbox+superfast&_osacat=0 ale netusim, co bude stat postovny a udelat z toho neco pouzitelnyho bude za peknej balik... Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: tomino tak to je ovšem machrovinka, ale myslím, že některý ty díly snad ani nejdou použít, že ty autíčka ani takovou rychlost nemají, třeba na ten loping to asi rychlost nemůže mít. snad kdyby to bylo na nějaký pohon .................................. tak asi jo. Právě že to pohon mělo Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Vvitty no jestli se ti chce davat za kus plastovyho kramu 30 liber, tak ti to klidne objednam http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fToysGamesQ5fDiecastVehiclesQ5fDiecastVehiclesQ5fJN?_nkw=matchbox+superfast+track&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=matchbox+superfast&_osacat=0 ale netusim, co bude stat postovny a udelat z toho neco pouzitelnyho bude za peknej balik... Mno - 30 Liber za loping je opravdu trochu hodně - myslel jsem celou tu dráhu řekněme kolem 5 - 7000,- Kč (Kontaktoval jsem české sběratele, uvidíme, jak dopadnu tam) Citovat
jarajarda Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Vvitty no jestli se ti chce davat za kus plastovyho kramu 30 liber, tak ti to klidne objednam http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fToysGamesQ5fDiecastVehiclesQ5fDiecastVehiclesQ5fJN?_nkw=matchbox+superfast+track&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=matchbox+superfast&_osacat=0 ale netusim, co bude stat postovny a udelat z toho neco pouzitelnyho bude za peknej balik... Mno - 30 Liber za loping je opravdu trochu hodně - myslel jsem celou tu dráhu řekněme kolem 5 - 7000,- Kč (Kontaktoval jsem české sběratele, uvidíme, jak dopadnu tam) To máš pro Pavlíka nebo pro Medvěda?:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 samozrejme pro Pavlika, Medved na nej bude jen davat pozor aby neco neznicil :D Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda To máš pro Pavlíka nebo pro Medvěda?:D:D Medvěd už to jako kluk měl, takže by to chtěl pro Pavlíka (ale vybalil bych to až tak za 4 - 5 let) Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Vvitty samozrejme pro Pavlika, Medved na nej bude jen davat pozor aby neco neznicil :D Co se týče ničení - tak zrovna na týhle autodráze se toho až tak moc zničit nedá Citovat
Marcel505 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: jarajarda To máš pro Pavlíka nebo pro Medvěda?:D:D Medvěd už to jako kluk měl, takže by to chtěl pro Pavlíka (ale vybalil bych to až tak za 4 - 5 let) Tak jestli bude mít Pavlík takový pěkný hračky, tak to bude mít asi hodně kamarádů a kamarádek. Tak to se asi taky někdy zastavím pro návrat do dětských let. Citovat
jarajarda Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Ty starý hračky měly něco do sebe, ale ty nový hrůzy..... Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Ty starý hračky měly něco do sebe, ale ty nový hrůzy..... Mno, Jardo, s Tvým názorem si dovolím ne tak úplně souhlasit. Byť bych opravdu velice stál o tuhle konkrétní autodráhu, netroufl bych si NIKDY tvrdit, že všechny současné hračky jsou hrůzy - až budeš mít doma prcka, začneš se po hračkárnách koukat jinýma očima a věř mi, že najdeš tolik dobrých hraček, až Tě bude zrak přecházet (takový BRUDER, TOLO nebo PLAYMOBIL jsou téměř zárukou kvality, bohužel však pro plnější peněženku - ale tyhle hračky opravdu hodně vydrží). Pokud někdo chce \"šetřit\" a kupuje hračky za 100,- Kč u rákosníků, nesmí se divit, že hračka dítěti vydrží jen pár hodin (max. den) a letí do koše - takové hračky jsou podle mě velice nebezpečné a osobně raději připlatím, než riskovat, že se prcek o rozlámanou hračku zraní. [upravil dne 4/1/2009 Medvěd] Citovat
bigicek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Já jsem měl klasickou českou autodráhu a to byl mazec, mám velkej pokoj a táta mě udělal obrovskou dřevotřískovou desku a na tý jsem stavěl různý dráhy apodobně. 10x jsem snad spálil trafo a ještě obšas najdu v koberci nějakej sběrač od autíčka...prostě kde je to bezstarostný mládí... a už se těším až budu mít prcka..snad to bude kluk... neboť když přijdu na v Letňanech do Puntanely, tak jsem horší jak ženská v obchodě s hadrama. Třeba dnešní MERKUR je docela vychytanej a pěkně mastnej teda (1700 stavebnice) a o Legu se už ani nebavit...si vzpomínám jak jako malej jsem se všecho co šlo kuchal motorek a vytvářel různý kolotoče a blbosti co se pohybovali...takže i dneska se dají koupit kvalitní hračky Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: bigicek Já jsem měl klasickou českou autodráhu a to byl mazec, mám velkej pokoj a táta mě udělal obrovskou dřevotřískovou desku a na tý jsem stavěl různý dráhy apodobně. 10x jsem snad spálil trafo a ještě obšas najdu v koberci nějakej sběrač od autíčka...prostě kde je to bezstarostný mládí... a už se těším až budu mít prcka..snad to bude kluk... neboť když přijdu na v Letňanech do Puntanely, tak jsem horší jak ženská v obchodě s hadrama. Třeba dnešní MERKUR je docela vychytanej a pěkně mastnej teda (1700 stavebnice) a o Legu se už ani nebavit...si vzpomínám jak jako malej jsem se všecho co šlo kuchal motorek a vytvářel různý kolotoče a blbosti co se pohybovali...takže i dneska se dají koupit kvalitní hračky Doporučuju při některém rodinném podniku navštívit Polici nad Metují a muzeum MERKUR - chystám se tam, až bude Pavlík o pár roků starší, ale slyšel jsem jen samé klady. Citovat
vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Stará autodráha žije Sen skoro každého kluka Pokud není Peugeoťákem! Jinak, MERKUR se stále vyrábí. Fotky z výroby Citovat
jarajarda Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: vix Stará autodráha žije Sen skoro každého kluka Pokud není Peugeoťákem! Jinak, MERKUR se stále vyrábí. Fotky z výroby :super:super:super Citovat
jarajarda Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: jarajarda Ty starý hračky měly něco do sebe, ale ty nový hrůzy..... Mno, Jardo, s Tvým názorem si dovolím ne tak úplně souhlasit. Byť bych opravdu velice stál o tuhle konkrétní autodráhu, netroufl bych si NIKDY tvrdit, že všechny současné hračky jsou hrůzy - až budeš mít doma prcka, začneš se po hračkárnách koukat jinýma očima a věř mi, že najdeš tolik dobrých hraček, až Tě bude zrak přecházet (takový BRUDER, TOLO nebo PLAYMOBIL jsou téměř zárukou kvality, bohužel však pro plnější peněženku - ale tyhle hračky opravdu hodně vydrží). Pokud někdo chce \"šetřit\" a kupuje hračky za 100,- Kč u rákosníků, nesmí se divit, že hračka dítěti vydrží jen pár hodin (max. den) a letí do koše - takové hračky jsou podle mě velice nebezpečné a osobně raději připlatím, než riskovat, že se prcek o rozlámanou hračku zraní. [upravil dne 4/1/2009 Medvěd] Ano, měl jsem na mysli hrůzy z číny.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.