Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tomu už vůbec nevěřím, ale kdyby někdo měl .....

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem psal v jiném vlákně, jako kluk jsem měl autodráhu přímo na angličáky Matchbox - bohužel, jak už tomu bývá, zmizela z povrchu zemského do nevímkam. Pokud by někdo z Vás věděl o někom, kdo má jakýkoli díl z této sestavy

http://www.matchbox.ic.cz/se/sf_accessory/sf-accessory.htm

měl bych opravdu eminentní zájem o koupi (cena v tomto případě není úplně rozhodující)

Odesláno

ASI JSEM SPATNE CETL - JDE O SESTAVU, NE AUTA? - TAK NIC, ALE NECHAM TO TU...

Něco zde: http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=6233896

ze superfast je asi toto - neprodano? http://www.aukro.cz/item503518457_matchbox_superfast_laser_lw25_buick_le_sabre.html

Todle? https://ssl.aukro.cz/search.php?string=matchbox+superfast&us_id=1900861&country=56

No a anglickej eshop je tady: http://www.modelstore.co.uk/index.php?manufacturers_id=13

[upravil dne 3/1/09 *jose_106*]

Odesláno

tak to je ovšem machrovinka, ale myslím, že některý ty díly snad ani nejdou použít, že ty autíčka ani takovou rychlost nemají, třeba na ten loping to asi rychlost nemůže mít.

snad kdyby to bylo na nějaký pohon .................................. tak asi jo. :myslim

Odesláno

no jestli se ti chce davat za kus plastovyho kramu 30 liber, tak ti to klidne objednam :)

http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fToysGamesQ5fDiecastVehiclesQ5fDiecastVehiclesQ5fJN?_nkw=matchbox+superfast+track&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=matchbox+superfast&_osacat=0

ale netusim, co bude stat postovny a udelat z toho neco pouzitelnyho bude za peknej balik...

Odesláno
Původně zaslal: tomino

tak to je ovšem machrovinka, ale myslím, že některý ty díly snad ani nejdou použít, že ty autíčka ani takovou rychlost nemají, třeba na ten loping to asi rychlost nemůže mít.

snad kdyby to bylo na nějaký pohon .................................. tak asi jo. :myslim

Právě že to pohon mělo

post-0-14109603952823_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

no jestli se ti chce davat za kus plastovyho kramu 30 liber, tak ti to klidne objednam :)

http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fToysGamesQ5fDiecastVehiclesQ5fDiecastVehiclesQ5fJN?_nkw=matchbox+superfast+track&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=matchbox+superfast&_osacat=0

ale netusim, co bude stat postovny a udelat z toho neco pouzitelnyho bude za peknej balik...

Mno - 30 Liber za loping je opravdu trochu hodně - myslel jsem celou tu dráhu řekněme kolem 5 - 7000,- Kč (Kontaktoval jsem české sběratele, uvidíme, jak dopadnu tam)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mno - 30 Liber za loping je opravdu trochu hodně - myslel jsem celou tu dráhu řekněme kolem 5 - 7000,- Kč (Kontaktoval jsem české sběratele, uvidíme, jak dopadnu tam)

To máš pro Pavlíka nebo pro Medvěda?:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Medvěd už to jako kluk měl, takže by to chtěl pro Pavlíka (ale vybalil bych to až tak za 4 - 5 let)

Odesláno

samozrejme pro Pavlika, Medved na nej bude jen davat pozor aby neco neznicil :D :D

Co se týče ničení - tak zrovna na týhle autodráze se toho až tak moc zničit nedá

Odesláno

Medvěd už to jako kluk měl, takže by to chtěl pro Pavlíka (ale vybalil bych to až tak za 4 - 5 let)

Tak jestli bude mít Pavlík takový pěkný hračky, tak to bude mít asi hodně kamarádů a kamarádek. :D

Tak to se asi taky někdy zastavím pro návrat do dětských let. :cool:

Odesláno

Ty starý hračky měly něco do sebe, ale ty nový hrůzy.....

Mno, Jardo, s Tvým názorem si dovolím ne tak úplně souhlasit. Byť bych opravdu velice stál o tuhle konkrétní autodráhu, netroufl bych si NIKDY tvrdit, že všechny současné hračky jsou hrůzy - až budeš mít doma prcka, začneš se po hračkárnách koukat jinýma očima a věř mi, že najdeš tolik dobrých hraček, až Tě bude zrak přecházet (takový BRUDER, TOLO nebo PLAYMOBIL jsou téměř zárukou kvality, bohužel však pro plnější peněženku - ale tyhle hračky opravdu hodně vydrží).

Pokud někdo chce \"šetřit\" a kupuje hračky za 100,- Kč u rákosníků, nesmí se divit, že hračka dítěti vydrží jen pár hodin (max. den) a letí do koše - takové hračky jsou podle mě velice nebezpečné a osobně raději připlatím, než riskovat, že se prcek o rozlámanou hračku zraní.

[upravil dne 4/1/2009 Medvěd]

Odesláno

Já jsem měl klasickou českou autodráhu a to byl mazec, mám velkej pokoj a táta mě udělal obrovskou dřevotřískovou desku a na tý jsem stavěl různý dráhy apodobně. 10x jsem snad spálil trafo a ještě obšas najdu v koberci nějakej sběrač od autíčka...prostě kde je to bezstarostný mládí...

a už se těším až budu mít prcka..snad to bude kluk... neboť když přijdu na v Letňanech do Puntanely, tak jsem horší jak ženská v obchodě s hadrama. Třeba dnešní MERKUR je docela vychytanej a pěkně mastnej teda (1700 stavebnice) a o Legu se už ani nebavit...si vzpomínám jak jako malej jsem se všecho co šlo kuchal motorek a vytvářel různý kolotoče a blbosti co se pohybovali...takže i dneska se dají koupit kvalitní hračky

Odesláno
Původně zaslal: bigicek

Já jsem měl klasickou českou autodráhu a to byl mazec, mám velkej pokoj a táta mě udělal obrovskou dřevotřískovou desku a na tý jsem stavěl různý dráhy apodobně. 10x jsem snad spálil trafo a ještě obšas najdu v koberci nějakej sběrač od autíčka...prostě kde je to bezstarostný mládí...

a už se těším až budu mít prcka..snad to bude kluk... neboť když přijdu na v Letňanech do Puntanely, tak jsem horší jak ženská v obchodě s hadrama. Třeba dnešní MERKUR je docela vychytanej a pěkně mastnej teda (1700 stavebnice) a o Legu se už ani nebavit...si vzpomínám jak jako malej jsem se všecho co šlo kuchal motorek a vytvářel různý kolotoče a blbosti co se pohybovali...takže i dneska se dají koupit kvalitní hračky

Doporučuju při některém rodinném podniku navštívit Polici nad Metují a muzeum MERKUR - chystám se tam, až bude Pavlík o pár roků starší, ale slyšel jsem jen samé klady.

Odesláno

Ty starý hračky měly něco do sebe, ale ty nový hrůzy.....

Mno, Jardo, s Tvým názorem si dovolím ne tak úplně souhlasit. Byť bych opravdu velice stál o tuhle konkrétní autodráhu, netroufl bych si NIKDY tvrdit, že všechny současné hračky jsou hrůzy - až budeš mít doma prcka, začneš se po hračkárnách koukat jinýma očima a věř mi, že najdeš tolik dobrých hraček, až Tě bude zrak přecházet (takový BRUDER, TOLO nebo PLAYMOBIL jsou téměř zárukou kvality, bohužel však pro plnější peněženku - ale tyhle hračky opravdu hodně vydrží).

Pokud někdo chce \"šetřit\" a kupuje hračky za 100,- Kč u rákosníků, nesmí se divit, že hračka dítěti vydrží jen pár hodin (max. den) a letí do koše - takové hračky jsou podle mě velice nebezpečné a osobně raději připlatím, než riskovat, že se prcek o rozlámanou hračku zraní.

[upravil dne 4/1/2009 Medvěd]

Ano, měl jsem na mysli hrůzy z číny..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...