Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ta 206 ala audi je dobrá blbost. Jako provedení luxus, ale za prachy co do toho majitel vrazil si mohl koupit a podobně vyladit ne A3, ale rovnou RS3 :-D A asi by i svezení bylo veselejší! Ještě by mě zajímalo, co to má za motor, protože jestli tam nemá aspon Gtičkovej dvoulitr, tak se nemá šanci s tou aparaturou ani rozjet:D

Odesláno

Měním názor! Je to super kára, protože si v ní každej najde něco jinýho! A když k tomu dá návíc ještě ten stavYtelnej podvozek, tak je to kup jak Brno:D

Odesláno

Ten chrom, nejni to nejhorší...já sem si i přečetl inzerát!!! Jestli se nepletu tak 1.8 16V měl max tak 85Kw, ne? Takže borec dostal úpravou řídící jednotky 20Kw:myslim V tom případě mu dám svou S16, třeba z ní vymlátí chipem 110Kw:D A to tam píše i větší šílenosti, třeba, že to je auto bez nutných investic...jen oddělání tech chromohovadin by zabralo týden práce, a kdo to zaplatí??? :D:D:D

Odesláno
Ten chrom, nejni to nejhorší...já sem si i přečetl inzerát!!! Jestli se nepletu tak 1.8 16V měl max tak 85Kw, ne? Takže borec dostal úpravou řídící jednotky 20Kw:myslim V tom případě mu dám svou S16, třeba z ní vymlátí chipem 110Kw:D A to tam píše i větší šílenosti, třeba, že to je auto bez nutných investic...jen oddělání tech chromohovadin by zabralo týden práce, a kdo to zaplatí??? :D:D:D

troufám si říct že stačí project myčkou a chrom je pryč..ale hádám že se tim budoucí majitel připraví i o těch 20kw navíc...:D

Odesláno
Prej 406 BRAKE:D:D:D To jako brak, nebo jak to myslí? Nebo že by Break:D

Asi chtěl napsat Vrak :D:D:D:D ale ten iteriéér noto je paráááda taki sa asi zalepím dřevo chromuvů pásků :D :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...