Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sněženky 2 - film o ničem, nezapnu si to ani, když to poběží v televizi :roll , to na takového Hlídače č.47, bych šla klidně ještě 2x, to se povedlo :super.

Odesláno

Promiňte, že jsem tak smělý . . . . já si celou dobu myslel . . . . . no, jak to říct :myslim že, že se chodí do multiplexu zásadně jen to . . . . ehm, souložit . . . . teda hlavně v zimě no :myslim:myslim Nebo ne-e?? :myslim:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: Pe.Tr

Apropo - byl jsem se ženou na Sněženky a machři po 25letech- doporučuji ...

...nechodit a pockat az to bude v tv.:blicismajlik

To věřím, asi bych na to nešel. Poslední dobou sou ty český filmy vůbec takový o ničem.

Já byl nedávno na Falcovi a to bylo dobrý. Ale člověk musí mít aspoň trochu zájem o jeho hudbu.

snezenky me vubec nelakaji. Jednicku sem v zivote nevidel a o dvjku nemam zajem.

Ted sem celkme zvedav na ten novy film s Dasenkou Havlovou, vypada to naozaj zajimave

Odesláno

Co se týče popcornu a coly, bohužel doba si to žádá (nicméně já bych byl pro zrušení, proto se snažím nechodit do multiplexů, ale do kina Oko - mám to za rohem a takové zhůvěřilosti se tam nedostaly).

Co se týče filmů, na které chodím - z 90% jsou to jen a jen české filmy a s jejich kvalitou jsem většinou spokojenej (amerických nablblin je plná televize - i v TV se ale snažím vybrat takový film, který by mě aspoň trošku zajímal, občas je to ale opravdu těžké)

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Na Hlídače se chystáme, tak se máme těšit? ;)

Určitě nebudete zklamaní, zatím všichni známí, kdo na tom byli, tak byli nadšení ;)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Určitě nebudete zklamaní, zatím všichni známí, kdo na tom byli, tak byli nadšení ;)

že by to byl jako tip na film ? snad bych mohl zavítat do našeho multikina,kde jsem ještě nebyl :roll

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Aluška

že by to byl jako tip na film ? snad bych mohl zavítat do našeho multikina,kde jsem ještě nebyl :roll

To by sis měl pospíšit, premiéru to mělo více jak před měsícem (27.11.) , tak aby jsi to nepropásl ;) . Něco málo ZDE

Roden to zahrál bezchybně :super .

Odesláno

osobně chodím do kina celkem často, střídám malý i multiplexy..

popcorn, colu apod. mi nic neříká, páč to vůbec nekonzumuju tak ani v kině nedělám vyjímku :)

popcornování atd. u ostatních sedících mi nijak zvlášt\' neva.. většinou je zvuk tak nahlas, někde až příliš, že tohle ani nějak nevnímám ;) nu a když film není nijak záživnej, občas soustředíme s přítelkyní pozornost jinam:D

nu a ten článek. :roll, mno co k tomu říct.. american madness no comment.. :bojim

Jinak za poslední dobu. Na Hlídače se taky chystáme, Karla Rodena mám rád.. :super

Sněženky, osobně sem neviděl, ale podle přátel se kterýma máme podobnej vkus se na to už ani nechystám.

Vy nám taky, šéfe!- nic extra objemnýho :-), ale člověk se u toho taky zasměje, na odreagování. Saw5, nu klasika krvák :-)

ještě zkouknout Quantum of Solice :-)

a Oni, hodně zajímavej filmík :-):mrk

Odesláno

Je pravda, že ty kina jsou až nezdravě nahlas, a proč asi? Aby bylo slyšet i přes ty nevychovaný diváky, jestli by spíš nebylo příjemnější, kdyby to nemuselo tak řvát a lidi byli zticha. Ale jak píše .mycTD, když si uvědomíme, kolik je asi zisk na jedný porci popcornu+coly, tak je jasný o čem to je, a některý lidi jim to doslova \"žerou\"

Sněženky II byl dobrej film, pokud by nebyl prezentovanej jako komedie. Byla to totiž hořká realita. Jde o to, že když se budete snažit vrátit se třeba do dětství, tak i když vezmete stejný lidi na stejný místo, pojedete třeba stejným autem a budete říkat stejný věci jako tenkrát, tak ať se budete sebevíc snažit, tak to nikdy nebude ono, nelze jak se říká \"dvakrát vstoupit do stejné řeky\" a čím víc se budete snažit, tím víc bude vidět, že ty starý doby jsou prostě nenávratně pryč. Tohle je bohužel smutná pravda, protože i to, co prožíváme teď bude jednou strašně dávno a budou to jen mlhavý vzpomínky... Podle mě je to spíš film k zamyšlení než k pobavení.

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

Je pravda, že ty kina jsou až nezdravě nahlas, a proč asi? Aby bylo slyšet i přes ty nevychovaný diváky, jestli by spíš nebylo příjemnější, kdyby to nemuselo tak řvát a lidi byli zticha. Ale jak píše .mycTD, když si uvědomíme, kolik je asi zisk na jedný porci popcornu+coly, tak je jasný o čem to je, a některý lidi jim to doslova \"žerou\"

Sněženky II byl dobrej film, pokud by nebyl prezentovanej jako komedie. Byla to totiž hořká realita. Jde o to, že když se budete snažit vrátit se třeba do dětství, tak i když vezmete stejný lidi na stejný místo, pojedete třeba stejným autem a budete říkat stejný věci jako tenkrát, tak ať se budete sebevíc snažit, tak to nikdy nebude ono, nelze jak se říká \"dvakrát vstoupit do stejné řeky\" a čím víc se budete snažit, tím víc bude vidět, že ty starý doby jsou prostě nenávratně pryč. Tohle je bohužel smutná pravda, protože i to, co prožíváme teď bude jednou strašně dávno a budou to jen mlhavý vzpomínky... Podle mě je to spíš film k zamyšlení než k pobavení.

jj realita to mas recht

Cabadaj - Duchoslav - :blicismajlik

Macha - Suchanek - :super

Kardová - Jeničkova či jak se jmenuje :roll

Převratil - :roll

Frajmanka :potlesk:potlesk:super:super:super:o:o:o:o

:D:D:D

Odesláno

Na jedné straně sou ty ceny prasácký, na druhé straně postav to kino a plať nájem, lidi, údržbu atd. :papa

V Praze Palace Cinemas někde zavírali ne?

[upravil dne 28/12/2008 Fusion]

Odesláno

na porci kukurice budou mit tak 7petek, to si myslim, ze nemaji ani na listku. tam bude tvrdej boj s distributorem. takze bych to videl, ze na filmech bude multiplex financne +/- na nule a prachy honi na zdanlivych drobnostech kolem.

Odesláno

Víš jak to je, nemyslím, že by na tom někdo prodělával, vem si, že před každým filmem běží 15 minut reklam... Na Floře měli nedávno akci, že v týdnu stál lístek snad 50,-Kč nebo kolik. Známej mi říkal, že v Itálii to začínalo úplně stejně, nejdřív jen akce, že v týdnu stál lístek polovinu, pak to udělali na pořád a teď prý k tomu lístku dávají i popcorn a colu zdarma. Tak kolik na tom asi mají zisk? A tak je to se vším. V mý branži se taky kdysi začínalo se slevama 5 - 10% a teď není vyjímkou ani 50% a pořád je tam zisk (i když malej).

Odesláno

byl jsem v multiplexu párkrát po otevření,ať vím,o co go.Zaprvé hrozný kravál,asi jsem byl na promítání pro hluché...

Zadruhé--ostatní diváci snad byli najatí vedením kina,aby mi tu,,kultůru\'\' pěkně osladili...,o jejich chování nemá smysl

psát.Děkuji,už néé.

Odesláno

V 90% chodím do multikina. Chroupání popcornu a srkání coly přežiju, ale vytočí mě když někomu zazvoní mobil a dotyčnej se začne vykecávat... Jéééé nazdááár ty voleee já jsem v kiněě... cožéé já tě neslyším je to tady moc nahláááás..... to bych dotyčnýho nejradši zašlapal do země. Jinak co se týká cen za občerstvení tak to je na :blicismajlik za ty ceny to nekupuju, když si chci vzít sebou pití tak si něco koupím jinde a potom se těším na to jak se s bábou co trhá lístky pohádám až mi bude říkat že tam s tím nesmím dovnitř :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...