Šalda Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Já totiž byl dneska docela nasranej, a potřeboval sem to někde vybít, a tohle mě přišlo docela vhod:D Citovat
Judes Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 takáto výchovná metóda určite zaberie a aspoň ho donúti rozmýšlať pri ďalšom parkovaní . Citovat
Šalda Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Já myslím že teď už vždy při parkování bude přemýšlet jak má zaparkovat:D Citovat
Print Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Šaldo ty si ale kolík ale mohl sis to vybít na někom z concernu vw a néé na kolegovi z PSA Citovat
Šalda Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Tím hůř že nám dělá ostudu:D Byl to namyšlenej debílek, si myslí že když má DS4 že může všechno:D Citovat
Háček Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 pěkná práce šaldo .. taky sem cosi podobnýho udělal slečně s c1 u globusu v liberci .. prázdný parkoviště ona přes dvě místa tak sem jí to tam postavil ke dveřím těsně k čáře co to šlo .. a šel jsem si v klidu nakoupit .. přichazim pak k autu a ona tam stepuje co sem za vola že takhle zaparkuju .. tak ji řikám já nejsem v;ul ale vy jste kráva .. se urazila a čekala až si milostivě složim nakup do kufru otři si ptačí h*v*o ze skla a až pak sem zalez Citovat
Šalda Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Ale se slečnou jsi se neměl hádat, měl jsi ji požádat o službičku, totiž si nechat vykou....:D Citovat
Háček Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 jako to mě napadlo taky žejo .. ale neměla nadavat do dobytka, to ja hned vracím Drůbeží .. Citovat
Šalda Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 To je mě jasný, my taky když máme v práci hovězí nebo slepičí vývar, tak říkáme že máme kancelářskej vývar, protože u nás v kanclu dělají samý ženský Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Šalda, a kdyby jsi ještě uměl couvat tak jsi ani nemusel lézt přes spolujezdce :D:D:D Citovat
Šalda Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Couvání mě nedělá problém, ale vezl jsem i Kubíčka, a jelikož mám jen jedny posuvný dveře tak jsem musel zaparkovat takhle;):P:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Aha, to jsi nepsal, no tak nic:D Citovat
Šalda Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Od té doby co jsem otec tak už skoro nikdy nejezdím sám:D A zvlášť když jsem měl ženu v porodnici:D:D Citovat
Fruktis Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 tak další z chodova (konkrétně ulice Jarníkova) než MP vyřešili jednoho blbě parkujícího, kolem kterého sotva projelo menší auto, tak dáma v audi si zaparkovala tak jak nejhůř mohla... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Tak takhle parkujou borci ve žluteejch Mazdách se zlatou palubkou Dnes, Tesco Trutnov, za to že jsem musel obejit auto ze předu má u mě pěkněj vroubek , ale teda jako zajet rovně tam mohl, místa měl dost, když já zajižděl, tak vlevo stal někdo skoro na čaře takže tim mu tam vzniklo mista víc než normalně Citovat
Šalda Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Ty tam taky nestojíš zrovna ideálně:aut Já vím že tam stálo auto když jsi tam parkoval:D Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Život ho dost trestá už tím, že jezdí s tímhle Citovat
Šalda Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 To je fakt, tahle Mazda je masakr strašný auto:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.