Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

pěkná práce šaldo :D .. taky sem cosi podobnýho udělal slečně s c1 u globusu v liberci :D .. prázdný parkoviště ona přes dvě místa tak sem jí to tam postavil ke dveřím těsně k čáře co to šlo :D .. a šel jsem si v klidu nakoupit :D .. přichazim pak k autu a ona tam stepuje co sem za vola že takhle zaparkuju :D .. tak ji řikám já nejsem v;ul ale vy jste kráva :D .. se urazila a čekala až si milostivě složim nakup do kufru otři si ptačí h*v*o ze skla a až pak sem zalez :D

Odesláno

To je mě jasný, my taky když máme v práci hovězí nebo slepičí vývar, tak říkáme že máme kancelářskej vývar, protože u nás v kanclu dělají samý ženský:D

Odesláno

tak další z chodova (konkrétně ulice Jarníkova) :) než MP vyřešili jednoho blbě parkujícího, kolem kterého sotva projelo menší auto, tak dáma v audi si zaparkovala tak jak nejhůř mohla...

post-50854-14109634294879_thumb.jpg post-50854-14109634295238_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak takhle parkujou borci ve žluteejch Mazdách se zlatou palubkou :D

Dnes, Tesco Trutnov, za to že jsem musel obejit auto ze předu má u mě pěkněj vroubek :D, ale teda jako zajet rovně tam mohl, místa měl dost, když já zajižděl, tak vlevo stal někdo skoro na čaře takže tim mu tam vzniklo mista víc než normalně

post-6656-14109634666988_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...