Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

Řádíte dneska dobře pánové..  👍 Já dneska bez fotky. Byl jsem ale hodnější než včera, takže vepřo, knedlo, zelo. Dobré to bylo.

@radim.1008zelí vypadá jako domácí, a co je to bramborové, nějaké knedlíčky?

U @MilanF1dáme asi sraz. V tomhle případě nás okresy nezastaví.

Odesláno
před 1 hodinou, Petr 3008 napsal:

@radim.1008zelí vypadá jako domácí, a co je to bramborové, nějaké knedlíčky?

U @MilanF1dáme asi sraz. V tomhle případě nás okresy nezastaví.

U nás se tomu říká špalíky. Zelí bylo ze sklenice. Domácí nevedem. :D

Guest Petr 3008
Odesláno

@Péťa už to tady zamkni. Šel jsem ven a nemohl dopnout bundu, dneska jsem tady přibral minimálně 5 kilo 😂 To se fakt nedá. 

Guest Petr 3008
Odesláno

Dnešní krabička se jmenovala - Kachna na medu s jasmínovou rýží.  

IMG_20210317_133917.thumb.jpg.c0c7efa4fec51a048eee295a96a390de.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

Věřte nebo ne, já dneska v krabičce tatarák 🙂.  Akorát jsem to v čase oběda nějak nestíhal, tak zůstal k večeři.  Jen přendám na talíř

IMG_20210318_172839.thumb.jpg.11660cf005a83b4c89c3b696ff8294f9.jpg

Odesláno

@Petr 3008Tos měl Petře k obědu? 😁 Úplně jsem to přehlédl 🤪 Vypadá to dobře, jen ty topinky mám raději čerstvé. Kdybys to snědl tak to je tak na 3 respirátory abys nejezdil s prázdným busem po tom česneku 🤣

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysRJá v poledne vůbec nestíhal, tak jsem si to nechal až k večeři.  Topinky jsem si udělal jasně čerstvé.   Ten česnek by ani nevadil, v tom busu se stejně většinou teď projíždím sám 🤣.  Ale jinak s česnekem šetřím, mám ho rád, ale už mi trochu vadí.

Dneska bude páteční hambáč, nějak se jim to tady zalíbilo. 

Odesláno (upraveno)

Tak hambáč bych si taky dal. Se mnou je to složité protože já mám rád skoro všechno, jsem vděčný strávník 😁 Hlavně bych si dal něco kupovaného, nějakou dobrou restauraci. Začínám z toho lockdownu bláznit ☹️

Jo česnek miluju ale mám to podobně. V posledních letech - když ho dojím - topinky, česnek pomazánky apod, tak si musím okamžitě umýt zuby. Vadí mi ten oder a když nesedne na žlučník tak to taky stojí za to - naštěstí se neděje často 🙂

Takže chápu 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysRAni nemluv, taky bych šel někam v klidu posedět na večeři..  nebo aspoň kávičku

Jinak oběd byl náročný, jsem nacpanej jako žok, s tím bude třeba už něco dělat 🤣

A ještě, kde je náš hlavní šéfkuchař  @vendelinek ? Nedohlíží a my se tu pak cpeme hambáčema 😁

IMG_20210319_120337.thumb.jpg.635096323e9cda55a593d2dbbe831cef.jpgIMG_20210319_120407.thumb.jpg.55750ed38618874e96e777922cc297ae.jpg

Odesláno (upraveno)

@Petr 3008Co ten dálkač v igelitu? 🤣🤣🤣 Ty si ho tak šetříš? 😁

Jinak burger dobrý! 👍 Teda vypadá 😁

Odesláno (upraveno)

@Petr 3008 🤣👍Náhodou můj děda to normálně dělal a igelit když už byl šlus tak to zabalil do nového. Pak jednou vyhodil tv s novým ovladačem 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...