Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No to už je s Tebou špatné, když v tom ani ta dámská přirození nevidíš.😝

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Dneska jsem si trochu přivstal abych udělal mňamkový oběd 😋

Krkovička v cibulovo smetanové omáčce

Plátky krkovice osolený a opepřený z obou stran,pekáč lehce olejem,v pánvi osmažená cibulka vyndaná stranou a ve výpeku plátky masa obalené v hladké mouce na prudko osmažené a rovnou poskládat do pekáče předem vsypaný cibulkou,po vrchu masa potřeno Dion hořčicí,na ní nastrouhaný sýr Eidam a Kamembert a to přikrytý angl.slaninou,zalito smetanou a asi tak PL octa ,dělal jsem to zhruba hodinku a půl, masíčko se jen rozpadává 😋,to vše s bram knedlíkem 😉

IMG_20230604_104336.jpg

IMG_20230604_104304.jpg

Odesláno

Ty jsi na ta pekáčová řešení hodně ujetej, viď? Podle mého je to hodně na stejné brďo. Ale to vlastně i věci na grilu. Já bych to ale nadal, moc to v něčem stále plave. Ale proti gustu žádný dišlutát.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Už se mi stýskalo po týdnu v nemocniční dietní stravě, po nějaké "prasárně", to bych si hned dal. Jdu si udělat ale něco ... no něco co najdu doma. Není toho moc na výběr.

Odesláno
před 31 minutami, ozzy56 napsal:

taky jsem chtěl dneska opékat, ale počasí bylo na pizzu

U nás dopoledne pršelo. Tak jsme jeli na výlet a odpoledne jsem i posekal. ;)

Odesláno

Vytuněná sekaná! U nás, tedy máma ji kdysi "tunila" do bábovkové formy s náplní -na 1/4 kyselé okurky, vejce natvrdo a párek. Moje když tam prvně přijela dostala "bábovku" k ní chleba a hořčici tak si klepala na čelo!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...