Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já dneska takhle
Pečené masosýrové kouličky s bramborem z jednoho pekáče.Mleté vepřové a hovězí, vajíčko,malá cibulka nastrouhaná,Pl gril koření,Pl červená paprika,čl pepř,Pl majoránka, sůl, prolisovaný česnek 4 stroužky,trochu strouhanky na obalení,deci mléka,nastrouhaný sýr Ejdam 45% ,to všechno pěkně promíchaný a pěkně jsem si vyhral s kouličkama asi tak velikosti golf.míčků,ty jsem lehce obalil strouhankou a šup na pekáč,brambory syrový asi tak na osm dílků podélně,vyplnil pekáč,to všechno lehce posypal kořením brambory am.korenim, kouličky gril kořením,potřel vršky máslíčkem , pekáč zabalil alobalem a šup do vyhřátý trouby,a takhle to dopadlo,dobrou chuť 😉 jo a tatarka nesmí chybět a dneska okurkový salát

IMG_20220828_105946.jpg

IMG_20220828_110013.jpg

IMG_20220828_105914.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Dneska jsem měl vepř řízečky z trouby,včera na noc jsem s maminou udělal trochu bram.salátu a naložil si plátky masa

(1 jogurt,2 vajíčka,3 PL olej,2 PL solamyl, sůl, pepř,2 PL sojovky,2 PL worčestr,gril koření)

teď si pomlaskáváme😋

IMG_20220904_105616.jpg

IMG_20220904_105545.jpg

IMG_20220904_120657.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...