vendelinek Odesláno 5. červen 2016 Autor Odesláno 5. červen 2016 dneska byl smažený sýr s bambůrem a tatarkou,ještě nám zbylo k večeři Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Taky sme dneska měli smaženej sýr, a včera jsem poprvé pekl koleno, bylo přímo od našeho řezníka, už naložený, a teda bašta. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 tak do třetice dnes taky smažák a hranolky Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Takže jeden s bramborama, druhej s hranolkama a třetí s americkýma bramborama :-D Citovat
vendelinek Odesláno 5. červen 2016 Autor Odesláno 5. červen 2016 s americkejma bramborama je to lepší,to jako jo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 burty na pivku - rychlej "nedelni" obedmyslel sem ze skoro 2 kila burtu vystaci i tchyni na veceri - bohuzel sme to sezrali vsechno Citovat
vendelinek Odesláno 5. červen 2016 Autor Odesláno 5. červen 2016 hermelína už jsem hodně dlouho neměl,musím si na něj vzpomenout až budu na nákupu odesláno z Lumie Citovat
Hafity Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 burty na pivku - rychlej "nedelni" obed myslel sem ze skoro 2 kila burtu vystaci i tchyni na veceri - bohuzel sme to sezrali vsechno I tchýní.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 tchyni ne ta dorazila vecer z prace a nic ji nezbylo Citovat
vendelinek Odesláno 7. červen 2016 Autor Odesláno 7. červen 2016 u nás dneska řízečky kuřecí i prasečí a hodně,dohromady 35,mladí zítra ráno vyražeji na dovolenou,tak něco na cestu,a něco málo nam ještě zbylo k večeři Citovat
Šalda Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Já dneska krupicovou kašu (s plnotučnýho mlíka) se skořicí, nějak jsem potřeboval dobít baterky a pohladit žaludek. Citovat
Domino14 Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 (upraveno) ty jo 35 řízečků, to už je slušná nálož a krupicová kaše, tak ta mi připomíná dětství jako málo co Upraveno 4. červenec 2016 uživatelem Domino14 Citovat
KingSpade Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Fotku nemám, ale nedokážu se nabažit následujícího. Hranolky, na to sýr ideálně ementál. Slanina na kousky na pánev do toho cibuli na větši kousky do toho sojovku a worchester (ideálně od Heinze) citronový pepř a cukr. Tuto směs hodím na hotové hranolky s rozpuštěným sýrem, zakápnu kečupem a tatarkou. Na posez není problém zbouchat i přes půl kila na talíři. Sic je to kalorická bomba a žlučník by mohl jásat, ale jsem mladý tak to zvládnu strávit bez problémů. Citovat
Weri 605 Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Tak to je super "prasárna".. ! to mám ráda ! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 KingSpade - nejak si nedokazu predstavit pripravu a vzhled asi to bude chtit fotku Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 V 5. 7. 2016 at 10:22, KingSpade napsal: Fotku nemám, ale nedokážu se nabažit následujícího. Hranolky, na to sýr ideálně ementál. Slanina na kousky na pánev do toho cibuli na větši kousky do toho sojovku a worchester (ideálně od Heinze) citronový pepř a cukr. Tuto směs hodím na hotové hranolky s rozpuštěným sýrem, zakápnu kečupem a tatarkou. Na posez není problém zbouchat i přes půl kila na talíři. Sic je to kalorická bomba a žlučník by mohl jásat, ale jsem mladý tak to zvládnu strávit bez problémů. když si odmyslím sojovku,worchester,citronový pepř a cukr tak bych s tím neměl problém (stačila by mi sůl a pepř) Citovat
Milan+ Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 V 7. 6. 2016 at 19:56, vendelinek napsal: u nás dneska řízečky kuřecí i prasečí a hodně,dohromady 35,mladí zítra ráno vyražeji na dovolenou,tak něco na cestu,a něco málo nam ještě zbylo k večeři To jim muselo lézt i ušima. Citovat
FrantaCV Odesláno 13. červenec 2016 Odesláno 13. červenec 2016 Pravda, Weri, ale řekni to muslimovi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.