Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

burty na pivku - rychlej "nedelni" obed

myslel sem ze skoro 2 kila burtu vystaci i tchyni na veceri - bohuzel sme to sezrali vsechno

I tchýní.... :myslim:D

Odesláno

u nás dneska řízečky kuřecí i prasečí a hodně,dohromady 35,mladí zítra ráno vyražeji na dovolenou,tak něco na cestu,a něco málo nam ještě zbylo k večeři

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

ty jo 35 řízečků, to už je slušná nálož :) a krupicová kaše, tak ta mi připomíná dětství jako málo co :) 

Upraveno uživatelem Domino14
Odesláno

Fotku nemám, ale nedokážu se nabažit následujícího. Hranolky, na to sýr ideálně ementál. Slanina na kousky na pánev do toho cibuli na větši kousky do toho sojovku a worchester (ideálně od Heinze) citronový pepř a cukr. Tuto směs hodím na hotové hranolky s rozpuštěným sýrem, zakápnu kečupem a tatarkou. Na posez není problém zbouchat i přes půl kila na talíři. Sic je to kalorická bomba a žlučník by mohl jásat, ale jsem mladý tak to zvládnu strávit bez problémů. :D

Odesláno
V 5. 7. 2016 at 10:22, KingSpade napsal:

Fotku nemám, ale nedokážu se nabažit následujícího. Hranolky, na to sýr ideálně ementál. Slanina na kousky na pánev do toho cibuli na větši kousky do toho sojovku a worchester (ideálně od Heinze) citronový pepř a cukr. Tuto směs hodím na hotové hranolky s rozpuštěným sýrem, zakápnu kečupem a tatarkou. Na posez není problém zbouchat i přes půl kila na talíři. Sic je to kalorická bomba a žlučník by mohl jásat, ale jsem mladý tak to zvládnu strávit bez problémů. :D

když si odmyslím sojovku,worchester,citronový pepř a cukr tak bych s tím neměl problém (stačila by mi sůl a pepř)

Odesláno
V 7. 6. 2016 at 19:56, vendelinek napsal:

u nás dneska řízečky kuřecí i prasečí a hodně,dohromady 35,mladí zítra ráno vyražeji na dovolenou,tak něco na cestu,a něco málo nam ještě zbylo k večeři

To jim muselo lézt i ušima.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...