Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 405 - ten Budvarův - tak novej chladič nestačí

Recommended Posts

Odesláno

Tak hadička spravená, brácha to ustřihl a už to nestříká, ale furt je tam trošku nafta rozstříklá, tak než se to vypaří bude nějkej čas smrdět a kouřit no... Rada kolegy s 405tkou polit to horkou vodou se mě moc nezamlouvá... :o

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Čauec, tak slavíme 25 000 :super

P.S. jezdíme, plánovaná oprava zadních brzd, ložiska (nejspíš) pravýho předního kola, dotažení vstřiků... Nicméně momentálně jezdíme v pohodě... Ťuk, ťuk, ťuk... :papa

[upravil dne 9/3/09 budvar]

post-0-1410960518604_thumb.jpg

Odesláno

2 BV406: Jen bych si dovolil ještě upozornit, že na kartičku řádného člena našeho klubu je v téhle restauraci 10% sleva a opravdu ji ochotně poskytují - stačí kartičku ukázat v okamžiku kdy si říkáš o účet.

Budvare, doufám, že sis o slevu řekl ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mám novou spojku :) Tentokrát už opravdu. Protože Franta je Budvarova první kára, tak ho fakt holt opijou rohlíkem. Jak sem tu psal, začátkem prosince ´08 mě spojka definitivně přestala fakčit, vůbec nešlo řadit... Tak mě to stálo tehdy 7000 za výměnu. Sice mě bylo divný, že pedál je jak dřív, furt zabírá dole, ale to mě tvrdil, že je to normální, že je to starý auto, převodovka špatný atd. auto jezdilo no dobrý, sežral sem to. Zimu sme zvládli, ale bylo to tu na novo. Zkusil sem mechanika jinýho, ke kterýmu jezdí i kolega s 405 a ten mě tvrdil, že taky se není čemu divit, že ta spojka měněná nebyla. Takže znova 7000 ale už je fakt nová :D Zabírá uplně nahoře, trošku nezvyk teda pro mě, do teď to bylo naopak no.

Jako, ale už mě je líp než když sem zakládal tohle vlákno. Ujasnil sem si stanoviska :) Je to první auto, na lepší nemám a když je v pohodě sem s ním maximálně spokojenej... Sice su bez peněz páč sem před spojkou ještě dělal poloosu pravou a náboj v kole, ale Franta zas chytl x-tej dech... Přede mnou je toho ještě hodně o čem vím, ale holt postupně no :aut

Odesláno

Auto je dobrý, jenom lidi jsou ...

V tom je asi největší problém, aby na člověka byl spoleh. Nejezdíváš někdy sem na Šumpersko? Je tady dobrý servis, v Zábřehu.

Odesláno

Budvar je zatím jedinej, kterej se s opravama drží - znám spusty nicků, co nakonec rezignovali.

Ono koupit vyjeté auto a pak ho dávat dohromady je zajímavé hobby :roker

Budvar : alespoň víš, kam příště nejezdit. (moc drahá zkušenost) :nevim

Odesláno

Mám to skoro to samý

Když nepočítám rozvody a filtry, tak to byli zadní brzdy, teď přední brzdy, plynový lanko, spojka, díra ve vejfuku, teď mě čeká ještě těsnění pod hlavu. Se vším všudy doteď (bez přetěsnění hlavy) to je přes 10 000Kč :(

Nejhorší je, že když už si myslím že je konec tak se posere něco jinýho :( Jako to bylo když jsem měnil spojku tak mi řek že mám v pytli brzdy. A mezi tím se pos...ral vejfuk :-|

Jak to má kozy, nebo kola, tak jsou s tím jen problémy :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...