Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Smrt! Smrt už přichází! Smrt je tady! Smrt si nyní přišla pro červenou 604ku D. Kdo bude další?

Po dlouhé těžké nemoci nás musela navždy opustit, ale v našich srdcích bude žít i nadále a budeme si ji moct připomínat na fotkách a v příbězích, které o ní kolují.

Takže moje červená, už takhle polorozpadlá 604ka GTD Turbo, byla na svátek Artura definitivně popravena. Poprava byla vykonána rychle, a se vší úctou. Aby ne - ona to věděla, už dlouho. Jako, já jí to říkal už tenkrát, \"Ty blbě skončíš.\", no nechtělo se jí, ale musela. Čas se nachýlil a postavení mraků řeklo - táhni!

Jen bych snad podotkl, že Marcel505 ji popravil s hlavou vztyčenou a bez jediné slzy. Hrdina! :o

[upravil dne 28/11/2008 Marcel505]

post-0-14109603419086_thumb.jpg

Odesláno

Myslím, že ne - a když, tak maximálně díly (je to zvláštní, ale snad proto, že v Africe nemají zimy, neviděl jsem v Egyptě jediného zrezlého piškota - a tenhle kousek orezlej byl, a to dost)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Medvěd

No to je ale morbidní

Umřela, tak musí mít parte, nebo ne?

Super Hurvajzi, něco takového jsem měl prve na mysli, ale nenašel jsem vzor parte a pohřební službu jsem kvůli tomu volat nechtěl... :D

Dík, hezky jsi to napsal!

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Medvěd

No to je ale morbidní

Umřela, tak musí mít parte, nebo ne?

Super Hurvajzi, něco takového jsem měl prve na mysli, ale nenašel jsem vzor parte a pohřební službu jsem kvůli tomu volat nechtěl... :D

Dík, hezky jsi to napsal!

No ale to jsou tvoje slova, z prvního příspěvku:D
Odesláno

No ale to jsou tvoje slova, z prvního příspěvku:D

Mě přišli nějaký povědomý... :D

Ne - já chtěl napsat, že jsi to hezky zpracoval, fakt pěkný.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Marceli, Marceli, ty jsi vážně blázen :D Kdyby sem všichni nandali odhlášená a zrušená auta, tak v tom fóru nečtem nic jiného :P

To že jsem blázen se o mě už nějaký ten pátek říká... ;)

No někdo s těmi tématy ohledně pohřbených aut musel začít... To víš, důsledek eko poplatků a gar.fondu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...