Marcel505 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Smrt! Smrt už přichází! Smrt je tady! Smrt si nyní přišla pro červenou 604ku D. Kdo bude další? Po dlouhé těžké nemoci nás musela navždy opustit, ale v našich srdcích bude žít i nadále a budeme si ji moct připomínat na fotkách a v příbězích, které o ní kolují. Takže moje červená, už takhle polorozpadlá 604ka GTD Turbo, byla na svátek Artura definitivně popravena. Poprava byla vykonána rychle, a se vší úctou. Aby ne - ona to věděla, už dlouho. Jako, já jí to říkal už tenkrát, \"Ty blbě skončíš.\", no nechtělo se jí, ale musela. Čas se nachýlil a postavení mraků řeklo - táhni! Jen bych snad podotkl, že Marcel505 ji popravil s hlavou vztyčenou a bez jediné slzy. Hrdina! [upravil dne 28/11/2008 Marcel505] Citovat
Marcel505 Odesláno 28. listopad 2008 Autor Odesláno 28. listopad 2008 Tak ČAU! A nezlob v tom veteránském nebi! [upravil dne 28/11/2008 Marcel505] Citovat
Fusion Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Víš kolik bys v Africe za to dostal velbloudů? To fakt sešrotovali? Já bych řekl, že to na tom černým kontinentě stejnak skončí. Citovat
Medvěd Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Myslím, že ne - a když, tak maximálně díly (je to zvláštní, ale snad proto, že v Africe nemají zimy, neviděl jsem v Egyptě jediného zrezlého piškota - a tenhle kousek orezlej byl, a to dost) Citovat
Driver Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Tak jsi dostal odvahu to udělat.... a co jsi udělal s tělem... teda s kastlí? No jo všechny auta tam jednou musí Citovat
vendelinek Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 njn,co se dá dělat,když musí,tak musí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Čest její památce [upravil dne 29/11/08 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd No to je ale morbidní Umřela, tak musí mít parte, nebo ne? Citovat
Marcel505 Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Medvěd No to je ale morbidní Umřela, tak musí mít parte, nebo ne? Super Hurvajzi, něco takového jsem měl prve na mysli, ale nenašel jsem vzor parte a pohřební službu jsem kvůli tomu volat nechtěl... Dík, hezky jsi to napsal! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Medvěd No to je ale morbidní Umřela, tak musí mít parte, nebo ne? Super Hurvajzi, něco takového jsem měl prve na mysli, ale nenašel jsem vzor parte a pohřební službu jsem kvůli tomu volat nechtěl... Dík, hezky jsi to napsal! No ale to jsou tvoje slova, z prvního příspěvku:D Citovat
Marcel505 Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No ale to jsou tvoje slova, z prvního příspěvku:D Mě přišli nějaký povědomý... Ne - já chtěl napsat, že jsi to hezky zpracoval, fakt pěkný. Citovat
Welis Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Pěkný parte To by člověk nevěřil že je neco takoveho mozný ... škoda Piškota... Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Marceli, Marceli, ty jsi vážně blázen Kdyby sem všichni nandali odhlášená a zrušená auta, tak v tom fóru nečtem nic jiného Citovat
Marcel505 Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Marceli, Marceli, ty jsi vážně blázen Kdyby sem všichni nandali odhlášená a zrušená auta, tak v tom fóru nečtem nic jiného To že jsem blázen se o mě už nějaký ten pátek říká... No někdo s těmi tématy ohledně pohřbených aut musel začít... To víš, důsledek eko poplatků a gar.fondu... Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Důsledek poplatků? Já většinu aut pohřbil, kdy se ještě o něčem takovém ani neuvažovalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.