Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ucpaly se mi trysky předních ostřikovačů na mé P206. Nedaří se mi je vyčistit, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nevíte o něčem, co by pasovalo do té originální díry ale stříkalo to třeba jak na P307 - takový ten rozstřik.

Díky

Odesláno

Mal som rovnaký problém, vyčistenie nepomohlo, nakoniec som kúpil nové a pohodička :super

Choď priamo do Pežota a pýtaj si rozprašovač. Teraz pôvodne tam máš síce ostrekovač, ale do novších 206-tiek dávali už rozprašovače, ten rozprašovač tam presne padne, všetko je rovnaké, úchyty, uhol.... cena je okolo 250...

Odesláno

Co třeba originalní ostřikovače s rozprašovačen na 206ku? :myslim Dávali se na novější modely, mám je na autě v peugeotu asi za 200,- Kč

Odesláno

čistit se to nevyplácí, tím čistěním se můžou roztáhnout trysky a už nestříká ale teče,je lepší je vyměnit a je na dlouho pokoj...

[upravil dne 19.11.08 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Jestli to šetří vodu, dobrá věc

Jestlipak by to šlo i na starší model 406? :papa

JJ, jdou tam dát ty z novýho modelu 406. Taky na ně mám spadeno:mrk Ty starý, co tam mám se mi pořád ucpávají:bacha Nevím teda kolik stojí, ale osobní dodavatel ze Zdib to bude vědět :D

[upravil dne 20.11.08 MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...