Petra XSI Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Tak jako dát to práci, ale zase vydrží, roky a roky a roky.....a nééé že po mě budete chtít recept. Citovat
macik.83 Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 tomu se rika, manualne zrucna:D Citovat
agresssor Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Petra XSI Tak jako dát to práci, ale zase vydrží, roky a roky a roky.....a nééé že po mě budete chtít recept. oooo pěkne:) [upravil dne 19/11/08 agresssor] Citovat
maturantka Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Vypadá to moc dobře, ale není lepší to klasický, pečený? [upravil dne 19.11.2008 maturantka] Citovat
Petra XSI Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 Nééé, že bych nebyla manuálně zručná, ale musím na sebe prásknout, že to opravdu není moje práce. Jen mi to přišlo jako dobrá alternativa na vánoční stůl kdo třeba nemusí sladký a nebo komu se nechce každej rok péct Citovat
maturantka Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Je fakt, že já to peču, ale nejím Citovat
macik.83 Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Jestli je to problem, tak rad pomuzu:D [upravil dne 19/11/08 macik.83] Citovat
maturantka Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Jestli je to problem, tak rad pomuzu:D [upravil dne 19/11/08 macik.83] Vyměním cukroví za kus uzenýho Citovat
oddie Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím A já zas naopak, ale jsem pěkně zmlsanej Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Petra XSI Tak jako dát to práci, ale zase vydrží, roky a roky a roky.....a nééé že po mě budete chtít recept. vyhoda ze se da po svatcich i vyprat napr. pokud to nekdo nevydrzi a trochu ho oslinta jinak ja na cukrovi taky nejsem, jestli snim za cele vanoce tak 5 kousku, tak je to moc, vetsinou je to ze slusnosti nekde na navsteve [upravil dne 19/11/08 Ferry] Citovat
Petra XSI Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 to oddie: čoveče co ty jíš, guláš nejíš, na cukroví jsi vybíravej to maturantka: nějak tak, mě pak už to cukroví leze krkem.....krémy, polevy, mazání, obalování, člověku se o tom i zdá....... Citovat
oddie Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Samé dobré věci, někdy ti třeba povyprávím, až bude čas Citovat
vendelinek Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Petra XSI Tak jako dát to práci, ale zase vydrží, roky a roky a roky.....a nééé že po mě budete chtít recept. Tak to se ti povedlo,moc pěkný,už už sem si chtěl koštnout Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Jestli je to problem, tak rad pomuzu:D [upravil dne 19/11/08 macik.83] Vyměním cukroví za kus uzenýho No,to já můžu obojí Citovat
Petra XSI Odesláno 19. listopad 2008 Autor Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Samé dobré věci, někdy ti třeba povyprávím, až bude čas Tak ještě aby si jedl věci špatný........ok beru tě za slovo, zatím mi příjde, že jsi spíš na sladký tomu si dal alespoň šanci, to guláš to mě spočítaný hned:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 taky bych si dal nějakej pořádnej kus uzenýho a pivko:) a ještě tak 25°C Citovat
urdemala Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 hustý cukroví, to by se vyplatilo u nás doma.. vždycky se totiž jenom zapráši a pak vyhodí, a to žena peče asi 15 druhu minimálně Citovat
Fx Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Než jsem si všiml, že to je háčkovaný, jsem si myslel, že to je z moduritu:D Citovat
jarajarda Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: maturantka Je fakt, že já to peču, ale nejím Bezva, si Tě půjčím na chvíli domů před Vánocema jo:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
oddie Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Samé dobré věci, někdy ti třeba povyprávím, až bude čas Tak ještě aby si jedl věci špatný........ok beru tě za slovo, zatím mi příjde, že jsi spíš na sladký tomu si dal alespoň šanci, to guláš to mě spočítaný hned:D Zas tak moc na sladké nejsem, býval jsem dřív, ale teď už moc ne. Hodně ve zkratce - nejsem přílohožrout, rád mám kvalitní maso v přírodní úpravě, na víně, pečené apod., či steak (hovězí, pochopitelně), klidně jen se samotnou zeleninou, nijak zvlášť upravovanou, klidně jen spařenou. Pokud si dávám přílohy (a ne nijak zvláštní množství), je to spíš rýže, brambor (vařený či pečený, hranolky minimálně, to je jen mastný sajrajt). Obecně mám dost rád italskou kuchyni - těstoviny můžu hodně často (ne rozblemcané špagety z hospody, opravdu těstoviny). K těstovinám mám rád především smetanové omáčky (smetanové, ne ošizené nastavované s*ačky), v kombinaci s modrým sýrem. Z dalších věcí ryby - jak sladkovodní, tak mořské. Celkem dost jím drůbež - raději krůtu než kuře. Co ocením, když někdo umí udělat králíka - ale opravdu umí (jako že to umí málokdo). Nijak zvlášť vybíravý tedy nejsem, má vybíravost se týká především kvality. Nenechám se odbýt nastavovanou s*ačkou zvanou UHO (univerzální hnědá omáčka) a průmyslovým knedlíkem, doplněným miniaturní flaksou mizerného masa s ještě mizernější úpravou. Čas od času si dám i knedlo-vepřo-zelo, neříkám, že ne, ale! tak jednou za měsíc, a musí stát za to. Dtto svíčkovou (opět musí stát za to), nebo koprovku (už bych se opakoval ). Co nejím vůbec, je rajská omáčka - ačkoliv normální syrová rajčata můžu ve velkém množství, a protkal na pizze či v těstovinách také. Takže to tak zhruba letem světem. Ještě jsem zapomněl to sladké - ovocné knedlíky (kynuté) s kopou tvrdého tvarohu, moučkového cukru a vydatně zalité máslem si párkrát za sezónu dím také s chutí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.