Péťa Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Dnes v Hradci Králové jsem dával přednost zajímavému vozidlu. Je to nějaké auto, které má na sobě (minimálně vepředu a vzadu) přidělaná soukolí od vagónů a táhlo to po kolejích docela dlouhou soupravu. Nevím, jestli ho zařadit mezi kolejová nebo kolová vozidla Rozhodně to k pohybu používalo ta automobilová kola, soukolí bylo \"pouze\" vodící. Je to foceno mobilem a ještě mi chvíli trvalo, než jsem vyšel z úžasu a napadlo mě fotit: Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 jj klasika , v dopravnich podnicich to maji , tzv montážni vozidla . Citovat
vix Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Furt lepší, než když to přetahují bagrem Citovat
KoudaK Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Jo to je MB Unimog s kolejovou nástavbou... Jo a taky se to dělá i na zakázku na hasičský auta a třeba hasiči pražskýho metra to maj.. Citovat
Kurt Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Koukám, že ve Vážní je pořád stejnej bordel. Citovat
Péťa Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Vidím, že se musím ještě hoooodně učit Detail, co mobil dovolil: Citovat
Péťa Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Kurt Koukám, že ve Vážní je pořád stejnej bordel. A víš, jak jsem se lek, když tam najednou byl vlak? Ty koleje vždycky přehrkám, ani se nerozhlídnu... Citovat
urdemala Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 to mi trochu připomíná metro v paříži, který taky jezdí na pneumatikách po kolejích :-) Citovat
Péťa Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: urdemala to mi trochu připomíná metro v paříži, který taky jezdí na pneumatikách po kolejích :-) Jestli si to ze školy dobře pamatuji, tak ty koleje jsou pouze jako rozvod elektriky. Metro jezdí v \"koridoru\", který drží jeho směr. Citovat
KoudaK Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: urdemala to mi trochu připomíná metro v paříži, který taky jezdí na pneumatikách po kolejích :-) Jestli si to ze školy dobře pamatuji, tak ty koleje jsou pouze jako rozvod elektriky. Metro jezdí v \"koridoru\", který drží jeho směr. Má pravdu.. Kolejnice jsou tam pro rozvod elektriky a jinak to jezdí na klasických gumových kolech který jedou v drážce.. Citovat
Fusion Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 .. [upravil dne 18/11/2008 Fusion] Citovat
KoudaK Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 http://www.pozary.cz/rubriky/technika/cisterna-scania-s-nastavbou-magirus_13089.html# A tady je taky jeden kousek od hasičstva.. :-) Kliknout na ten obrázek a je to až druhá fotka... [upravil dne 18/11/08 KoudaK] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.