Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes v Hradci Králové jsem dával přednost zajímavému vozidlu. Je to nějaké auto, které má na sobě (minimálně vepředu a vzadu) přidělaná soukolí od vagónů a táhlo to po kolejích docela dlouhou soupravu. Nevím, jestli ho zařadit mezi kolejová nebo kolová vozidla :D Rozhodně to k pohybu používalo ta automobilová kola, soukolí bylo \"pouze\" vodící.

Je to foceno mobilem a ještě mi chvíli trvalo, než jsem vyšel z úžasu a napadlo mě fotit:

post-0-14109603229905_thumb.jpg

Odesláno

Jo to je MB Unimog s kolejovou nástavbou... Jo a taky se to dělá i na zakázku na hasičský auta a třeba hasiči pražskýho metra to maj..

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Koukám, že ve Vážní je pořád stejnej bordel. :)

A víš, jak jsem se lek, když tam najednou byl vlak? Ty koleje vždycky přehrkám, ani se nerozhlídnu...

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

to mi trochu připomíná metro v paříži, který taky jezdí na pneumatikách po kolejích :-)

Jestli si to ze školy dobře pamatuji, tak ty koleje jsou pouze jako rozvod elektriky. Metro jezdí v \"koridoru\", který drží jeho směr.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: urdemala

to mi trochu připomíná metro v paříži, který taky jezdí na pneumatikách po kolejích :-)

Jestli si to ze školy dobře pamatuji, tak ty koleje jsou pouze jako rozvod elektriky. Metro jezdí v \"koridoru\", který drží jeho směr.

Má pravdu.. Kolejnice jsou tam pro rozvod elektriky a jinak to jezdí na klasických gumových kolech který jedou v drážce..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...