lubaxu3 Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 čau všichni potřebuji radu, bliká mi kontrolka airbagu na 306. Předem dík Citovat
jiri.wolf Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 na to je rada jediná - diagnostika příčinou může být vadný nebo úplně chybějící airbag nebo chyba jednotky (pokud byla někdy jednotka pužitá, tak se sama zničí - je pouze na jedno použití) Citovat
lubaxu3 Odesláno 19. duben 2004 Autor Odesláno 19. duben 2004 taky zajímavé řešení stou žárovkou ale já se teď dozvěděl, že elektroinstalace v peugeotu je problémová a v případě airbagů stačí motor napojit na počítač a vymazat minulost s počítače a kontrolka by měla po 6-ti sekundách opět přestat svítit tak jak je to napsáno v manuálu od auta, ale jinak dík za radu Citovat
lubaxu3 Odesláno 19. duben 2004 Autor Odesláno 19. duben 2004 jiri.wolf s tou diagnostikou máš úplně pravdu, tak že auto skončí kde jinde než v servisu peugeot. Dík Citovat
Fusion Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Bracha to mel taky v 306, protoze to je bouracka z Italie. Nejlevnejsi reseni je to prelepit (zvenku, to sklo na pristrojovce) cernou elektrikarskou paskou. Takovej malej ctverecek aby tam nevadilo... ale ta diag je myslim 500Kc Citovat
lubaxu3 Odesláno 19. duben 2004 Autor Odesláno 19. duben 2004 S tou minulostí jsem myslel minulost počítače auta ne počítače. Za nejastnost se omlouvám:papa Citovat
vix Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 potes koste na STK s blikajiima kontrolkama Citovat
robert Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 nechci malovat čerta na zeď, ale mám dojem, že auto, kde jsou v techničáku airbagy a ve skutečnosti tam nejsou, tak je provozu nezpůsobilé. Proto při nákupu auta je potřeba se pečlivě dívat, co při startování svítí a co taky zhasne. Citovat
lubaxu3 Odesláno 20. duben 2004 Autor Odesláno 20. duben 2004 jak jsem tu 306 kupoval tak to bylo jedno zprvních co jsme v dílně kontrolovali a opravdu je tam. Ona totiž ta kontrolka sem tam problikne při nastartování ale jak jsem vypozoroval na vice autech tak to je neduh peugeota a v praxi se mi to již několikrát potvrdilo Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 kamos ma zlomenej drat pod sedackou , kterej vede k tem pyrotechnickym odpalovacum napinani pasu a staci kdyz se pohne se sedackou - potazmo i s dratem a hned se kontrolka rozblika. To jen tak pro zajimavost co vsechno muze zpusobit rozblikani kontrolky Citovat
robert Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 tak to je jiná, můžou to být nedoklapnuté konektory pod sedačkami, nebo také tzv. hodinové péro ve volantu, neboli kroužek kterým se převádí dráty od airbagu a troubení z volantu. To se dá zjistit tak, že se troubí a přitom točí volantem z rejdu do rejdu a když se to přeruší, nebo problikne kontrolka, tak je to jasný. Citovat
Toast Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Stejnej problem resim na P406 vzdy po nekolika mesicich. Sviti kontrolka bocnich nebo hlavnich airbagu. Staci rozpojit konektory pod sedackou ridice, prostrikat cisticim sprayem a potom vsechny draty stahnou paskou na kabelove svazky. Na nekolik mesicu je pokoj. Nejvic to dela v lete, kdyz se pouziva klima, asi proto, ze susi vzduch. Citovat
kou Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Napsán autorem lubaxu3 Ona totiž ta kontrolka sem tam problikne při nastartování ale jak jsem vypozoroval na vice autech tak to je neduh peugeota a v praxi se mi to již několikrát potvrdilo Pri startovani to blikne abys vedel, ze zarovicka funguje, coz myslim smysl ma Citovat
robert Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 ona nemá sem tam problikávat, ale svítit pár vteřin po nastartování. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.