Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Reklama z roku 1939, aneb jaké ženy se Vám líbí?

Reklama z roku 1939, aneb jaké ženy se Vám líbí?  

1. 1. Reklama z roku 1939, aneb jaké ženy se Vám líbí?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Náhodou mi manželka poslala tuto původní reklamu. Plyne z ní, že všechno je relativní, a že to, co se nyní považuje za ideální, bylo kdysi úplně jinak.

[upravil dne 7.11.2008 P607Olda]

post-0-14109602931999_thumb.jpg

Odesláno

Ženy se mužům líbí +- pořád podobné, horší je, co za zvěrstva se prezentuje v \"módních\" a \"lifestylových\" časopisech.

Jdou tu proti sobě dva průserové trendy, které se jako pro zlost vzájemně neruší, ale doplňují. Jeden z nich je fakt, že celé generace jdou fyzicky naprosto do hajzlu, lidi se vůbec nehejbou a tloustnou ostošest, ideálem je jen konzum, s*ačky z hypermarketů, televize a počítač, a p*del si přesouvat jedině autem, takže se není čemu divit. Proti tomu jde umělý a pochybný ideál \"krásy\" spočívající v podvyživenosti. Když se tohle dá dohromady, je z toho doslova smrtící zbraň. Mladé pipinky nejsou ochotny hnout pr*elí, takže nabíraj jen sádlo, ale to jim zase trend velí shodit, takže drží drastické diety, které mají ve výsledku jediný efekt - kostra skoro nedržící pohromadě, obalená jen tukem. O pěknou, normálně vypadající holku na ulici už člověk skorem nezavadí. Kurňa, to jsem se zas nas*al, budu si muset otevřít ještě jednu lahvinku :D

Odesláno

Správný ženský by měly být krev a mlíko,takový normálně pěkně vyvinutý a všude a ze všech stan,aby byly za co taky držet a takový hubeňoury,samá kost a kůže,aby se člověk bál na ni sáhnout,aby se náhodou \"nerozbily\":D:D

[upravil dne 7.11.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Správný ženský by měly být krev a mlíko,takový normálně pěkně vyvinutý a všude a ze všech stan,aby byly za co taky držet a takový hubeňoury,samá kost a kůže,aby se člověk bál na ni sáhnout,aby se náhodou \"nerozbily\":D:D

[upravil dne 7.11.2008 vendi.stejskal]

Tak už víte,dámy na klubu,jaké ženy se normálním mužům líbí???:)

Odesláno

Dobré pojmenování:

\"stanete se zjevem plným síly\"

No není to moc dobrý, v dnešní době. Docela bych se rád vrátil do minulého století...

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Babu musi byt za co chytit :D

... ale pokud možno ne za to, co řadě dnešních ženských otřesně přetéká přes okraj \"módních\" bokovek :P

Odesláno
Původně zaslal: oddie

... ale pokud možno ne za to, co řadě dnešních ženských otřesně přetéká přes okraj \"módních\" bokovek :P

moje slova :blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: oddie

no to co popisujes davaji na \"obdiv\" a ja jsem myslel to co maji vzdy zahalene.

Proste musi byt ty spravne partie;)

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Už je to dávno co jsem slyšel toto: Správná ženská je přes celou postel a chlap smrdí i z fotky.

Tak já teda fakt nevim :myslim:myslim

Noooo....:bojim:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...