Rebik Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 Požadavky: Nejlépe žena -)) Vyučení v oboru nebo 3 roky praxe Znalost francouzských vozů a koncernu VW. Nekuřák Bydliště Praha Řidičský průkaz Časová flexibilita Nabízíme: Přijďte se podívat -)) Podmínkou přijetí je praktická zkouška ve formě zvládnutí přidělené práce v rozsahu jednoho dne. Citovat
Spec Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 Nebýt tam těch žen, tak by to skoro nevypadalo jako vtip, ale takhle to asi bude vtip, že jo? :D:D Citovat
Rebik Odesláno 16. duben 2004 Autor Odesláno 16. duben 2004 Ty vole, není to vtip, my tam fakt už nestíháme! Citovat
rimmer Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 ja bych sel prace je potreba...civilka moc nenese, sice delam do kompu a ne palubnich, ale palubovku sem uz sundaval ))) Citovat
impact Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 Napsán autorem Dress že bych si udělal rekvalifikaci... na ženskou? :D Citovat
Dress Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 Napsán autorem impact Napsán autorem Dress že bych si udělal rekvalifikaci... na ženskou? :D tak to ani náhodou Citovat
Rebik Odesláno 18. duben 2004 Autor Odesláno 18. duben 2004 Dress je na ženskou moc velikej, ale je pravda, že kdybychom brali ženu, tak žádné tintítko. Citovat
Hics Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Kurwa! Nekuřák..... Tak to mám po žížalkách, ale kucí by mě steyně nevzali. Prej furt vymejšlim jen samý pí*ovinky...:) Citovat
vix Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 A co ten psik. Ten nekouri. A olej jste ho snad za tu dobu menit snad uz naucili, nebo jeste ne ? Citovat
oddie Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Hics: ty ale nevymejšlíš pí*ovinky. Ty vymejšlíš pí*oviny, a to je sakra rozdíl Jináč o jedné ženské, co tak trochu opravuje auta, bych i věděl. Pravda, vyučená není, tři roky praxe taky nemá (jen necelé dva), ale pažouty zná líp než dobrá půlka zdejšího osazenstva . Koncern VW ovšem stejně jako já nezná... a vůbec, k vám bych jí stejně nepustil Citovat
Hics Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Já už se VW učim. Už vim, kde je na TDI motorech čidlo plnícího tlaku, jak ho zapojit a jak ho naroubovat do Pažouta. To by by se Rebikovi možná líbilo. Někdo, kdo dovede používat ND z VW na Frantíky a obráceně...:D:D Citovat
Sepp Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Co na to rict? Mozna az me vyhodi ze soucasneho zamestnani ale zatim si nestezuji a ani nemaji zatim namitky Mozna nekdy priste (treba az se nasprtam i ty VW) :D Citovat
impact Odesláno 24. duben 2004 Odesláno 24. duben 2004 požádej moderátora, a? ti z toho udělá lepicí (takovej ten co je furt nahoře) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.