Péťa Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Nesmíš balit do zásoby. To je první krok k tomu jak přestat kouřit. Když si chceš zakouřit, tak si ubal \"čerstvou\" - tím snížíš spotřebu a ušetříš ještě víc Citovat
budvar Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: honza406...šlo to ze dne na den cigára a zapalovač skončily ve Vltavě.A balit to by mne nebavilo to raději dýmku s tím není tolik práce jinak pěkně balíš [upravil dne 19/10/08 honza406] Co v té Vltavě všecko neskončí Citovat
vendelinek Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Když sem prvně zkusil přestat kouřit,tak sem si vyvrknul kotník,když tobylo podruhý ,to bylo předloni,sem si skoro přesek ruku(sekyrka šla až ke kosti:D,přece nemůžu jen tak přestat,bych se asi zabil,kdybych to zkusil ještě jednou:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 ja uz nekourim 5tydnu mi sto toho chodim behat, plavat do posilky a delam veci pro sebe Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin ja uz nekourim 5tydnu mi sto toho chodim behat, plavat do posilky a delam veci pro sebe Nj, jenže u tebe je to jinak, sám by jsi nikdy nepřestal, ale kvuli babě to jde hned:D Citovat
Marlin Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Marlin ja uz nekourim 5tydnu mi sto toho chodim behat, plavat do posilky a delam veci pro sebe Nj, jenže u tebe je to jinak, sám by jsi nikdy nepřestal, ale kvuli babě to jde hned:D nene, to bylo samo od sebe, zadna hoka v tom nema prsty :D Citovat
maturantka Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Já teda znám víc takových, co kvůli babě začali než přestali Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.