Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TAK JSEM DNES ZAŽIL ŠOK.ASI SE MĚ UCPAL PAVIVOVÝ FILTR A BYLO DOJETO.(TO ZJISTÍM ZÍTRA).A TAK JSEM SE ROZHODL TĚCH 15 Km TO DOTÁHNOUT NA LANĚ A ZAŽIL JSEM ŠOK. TI FRANTÍCI JSOU ŮPLNĚ VYPATLANÍ, :bacha V PŘEDU NENÍ ŽÁDNÁ ZÁSLEPKA PRO ŠROUB S OKEM,JAK TO MÁ DNESKA ŮPLNĚ KAŽDÉ NORMÁLNÍ AUTO.DŘÍVE DĚLALI TŘEBA NA RENĎOVI TAKOVÝ PROLIS S PLECHU KTERÝ SE SICE NA TAŽNÉ TYČI ČASEM UKROUTIL ALE ALESPOŇ TAM BYL A TEĎ NIC.TO I STARÁ ŠKOĎÁRNA MĚLA NAVAŘENÉ TAKOVÉ OKO Z OSMIČKY ČI DESÍTKY KULATINY A FUNGOVALO TO.ALE TADY ZHOLA NIC.:D TAK JSEM TO UVÁZAL ZA POLOOSU A TRADÁ DOMŮ,ALE ŠPINAVÝ - LOGICKY.ZAJÍMALO BY MĚ JAK JE TO A OSTATNÍMI MODELY? :myslim :myslim

Odesláno

\"TAK JSEM TO UVÁZAL ZA POLOOSU \" To dúfam iba preháňaš.

Vzadu majú oká asi všetky modely a v predu? Načo? Veď to sú autá ktoré sa nekazia a keď náhodou áno tak pekne šup na odťahovku. :D:D Ono aj tak bez chodu motora nejde posilovač a brzdy skoro tiež nie.

Odesláno

406 má v předním i zadním nárazníku na pravý straně okénko za kterým je schovanej závit do kterýho zašroubuješ tažný oko. Bohužel když kupuješ ojetý auto tak v něm většinou takový věci chybí. :papa

Odesláno

A dá se předpokládat,žes poškodil nejen poloosu,ale i nárazník.jinak to oko tam je a zatím jsem ho viděl u každého auta,boužel občas chybí ve výbavě po předchozím majitely

Odesláno

HOŠI JE TO SICE KRÁSNÉ,ALE KDYŽ NENÍ ANI SMRT NEBERE.A NAVÍC JSEM TO KOUPIL S TÍM,ŽE TO BYLO ČELNĚ BOURÁNO,JAKOŽE NE MOC A BLA BLA BLA.TO AŽ KDYŽ JSEM HO NA TO UPOZORNIL.NENAPADLO MĚ ŽE TO ČEŠTÍ ,,UMĚLCI TO,,NEDAJÍ DO PŮVODU :D.ALE ZA TY PRACHY,NO NEKUP TO,ŽE?

Odesláno

DOKECÁME TO POTOM,TEĎ JDU ŘEŠIT TEN UCPANÝ FILTR,CO MĚ TAK ,,ODBORNĚ,, VYMĚNILY V PEUGEOTU.ASI TAM NEDALY TU NAPRUŽENOU PODLOŽKU,PROTOŽE TO TAM JDE ŮCHYLNĚ A MĚ TO CELÝ ČAS VIBROVALO JAK TAM TA VLOŽKA LÍTALA AŽ TO VYGRADOVALO VČEREJŠÍM NENASTARTOVÁNÍM.

Odesláno
Původně zaslal: bara

PROČ BYCH MĚL POŠKODIT POLOOSU TO TEDA NECHÁPU,ASI SI NIKDY NIC NETAHAL,PŘECE PAŽOUT NENÍ ŽÁDNÝ SPEŠL MEZI AUTY.

Uvidíš sám,až to zprovozníš
Guest servisman
Odesláno

nějakej odborník nejsem,ale na poloosu bych neuvázal,dalo by se to jinak i bez tažného oka.Jinak jak napsal subin poznáš časem

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: kupák

protože kdybys to přivázal za POLOOSU, tak na 99% udedeš max tak 6 metrů, než se ti to začne namotávat...

přesně tak ;)

Odesláno

Tip pro uživatele bara: Vypni si prosím Caps Lock (Levá strana klávesnice, třetí řada odspodu).

Btw: Pokud nejseš po koupi auta ani schopnej si zkontrolovat, že se v autě nachází všechno potřebný a podívat se do návodu, kam se montuje oko tažnýho, můžeš si stěžovat maximálně tak na vypatlanost svoji vlastní a ne konstruktérů vozu...

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Tip pro uživatele bara: Vypni si prosím Caps Lock (Levá strana klávesnice, třetí řada odspodu).

Btw: Pokud nejseš po koupi auta ani schopnej si zkontrolovat, že se v autě nachází všechno potřebný a podívat se do návodu, kam se montuje oko tažnýho, můžeš si stěžovat maximálně tak na vypatlanost svoji vlastní a ne konstruktérů vozu...

Tomu se říká \"co na srdci, to na jazyku\". A my ostatní tady v obou vláknech pořád tak takně naznačovali...:D:D

Guest servisman
Odesláno

třeba je rád že píše velkými písmeny asi chce býti extra či špatně vidí :cool:

Odesláno

Pokud má uživatel pocit, že psaní velkými písmeny nějak zvýrazní atraktivitu jeho příspěvku, je na omylu

1) Psaní se zapnutým Caps Lockem na internetu je neslušné. Evokuje to dojem, že uživatel křičí

2) Přehlednosti to taky nepřispívá. Naopak, příspěvky psané celé velkými písmeny jsou méně přehledné a čtou se mnohem hůře.

Mě osobně, jakmile vidím příspěvek psaný tímhle stylem, to upozorňuje na sníženou inteligenci pisatele. Což se v tomto případně opět potvrzuje :roll

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Pokud má uživatel pocit, že psaní velkými písmeny nějak zvýrazní atraktivitu jeho příspěvku, je na omylu

1) Psaní se zapnutým Caps Lockem na internetu je neslušné. Evokuje to dojem, že uživatel křičí

2) Přehlednosti to taky nepřispívá. Naopak, příspěvky psané celé velkými písmeny jsou méně přehledné a čtou se mnohem hůře.

Mě osobně, jakmile vidím příspěvek psaný tímhle stylem, to upozorňuje na sníženou inteligenci pisatele. Což se v tomto případně opět potvrzuje :roll

Jj, je to pravda, někde jsem i viděl výmluvu na velká písmena, uživatel se omlouval tím že píše z mobilu a že je to pro něj jednodušší:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...