Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem destiny

Se nediv, vzdyt ten motor veze pouze sam sebe + Tvou vahu! ......zbytek auta je vahove zanedbatelnej :P

No moje váha je taky zanedbatelná, takže to auto jede samo, řídí samo,... co vám mám povídat. Ještě hodinky s vysílačkou a \"Kite, přijeď pro mě\" :D

Pro info: sestávám z 62kg čisté váhy :)

Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Porsche mozna.. ale me ne :D Ba ne nevim ale klidne to nekdy zkusime ;)

A proč jsme to nezkusili v Plzni? Čekám nějakou supervýmluvu typu \" den předtím mě chytil revizor\" a podobně :D :D :D

Odesláno

S predstavou ze bude prset a bude hnusne podle predpovedi a vyhodit kolem dvou litru za destivy vylet se mi po pravde moc nechtelo :( Tak treba nekdy jindy a jinde ;)

Odesláno

No to je ale blbá výmluva. Kdybys řekl, že vám v baráku vyměňovali schody, a ty jsi ráno nestačil sejít dolů, a musel jsi celý den čekat, než přivezou jiné... ale tohle? :D

Odesláno

A do toho vseho mi jeste po ranu nikdo neprecetl pohadku aby se me lip vstavalo.. a ANI VECER!! :( :( Tak uznejte ze to je problem...

Ted musim vypravet pohadky ja Vam ... ehm :D:P

Odesláno

Ale jo, měl si takovej votlučenej tmavě modrej pekáč, jen si vzpoměň :P

Joooo, uz jsi vzpominam! Ze ty myslis ten zebrinak, kterej jsem dnes pri prakovani v Carrefouru pro jistotu vobouchal i z levy strany?!? :D

No jen si dělej prdelky, predevčírem mi to nějákej ouchyl v Kaferouru vopravdu vomlátil i z té druhé strany.

Odesláno

Trochu se vrátím k původnímu tématu. Jak jsem užpsal hned v sobotu, byl jsem okolnostmi donucen opustit všechny srazivší se Pažouty a v poledne uhánět do Prahy. Jaký však byl můjšok, když jsem se v neděli na chatu zkontaktoval s Jiforem a ten se ze mě snažil vydolovat moje číslo účtu, aby mi mohl vrátit startovné. Jak jsme to vyřešili, to je naše věc, ale každopádně to pro mě bylo SUPER překvapení. Díky Jifore

Odesláno

Jsem pro! Na zimu bych si to zkusil i ja! Kdyz by to bylo namrzle cele, tak bych nemusel mit strach o pneu. A hlavne zimaky mam 3x levnejsi nez letni gumy :D O.K. Jifore, jestli se Ti to povede zorganizovat, tak se mnou urcite pocitej!!! :cool::papa

Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Nakres motoru 1.3 Rallye (103k)

205rallye_mot.jpg

Tenhle motor sem videl jen jednou v zivote, je to v podstate obycejna 1,4 se zmenenym zdvihem aby se vlezla do tridy 1,3 a nema vstrikovani ale 2 dvojite Webery, tusim ze 40DCOE. Do nemecka se neprodavala nikdy, ona totiz v dobe sveho vzniku plnila emisni limity pouze pro italii (tam sem ji taky videl), vsude jinde uz musely byt katalyzatory. Takze libovost nejvetsiho kalibru, ovsem prakticky nesehnatelna.A vzdycky je jen bila.

Odesláno

Destiny:

nechapu te! Si kup nejaky plechace a dej na ne nejaky sunky, ne ? Pak o ty pneu strach rozhodne mit nebudes a kdyz je zgumujes, tak si nekde sezenez podobny... kdyz uz mas ty gumy, ktery vyvazujes zlatem.

Ale fakt je, ze s plechacema moc parady neudelas.

(zivot je otazkou priorit)

Odesláno
Napsán autorem Luger

To by mě asi rozebrali. Né, 1.9 tam evidentně je. Ovšem je fakt, že jsem se divil, když jsem všem ujížděl, co dokáže 103 koní... a já mám s chybou v papírech 130 koníků - no jupí :D :D :D:P

Nechci ti kazit radost, ale 205 Rallye mela z objemu 1,9 skutecne 103 PS. Nekdy se uvadi i 102 PS. A vzadu jsou bubny a ne kotouce. Tim uz si ale nejsem jisty na 100 procent.

[Editován dne 27/5/04 David 106s16]

Odesláno
Napsán autorem David 106s16

Napsán autorem Luger

To by mě asi rozebrali. Né, 1.9 tam evidentně je. Ovšem je fakt, že jsem se divil, když jsem všem ujížděl, co dokáže 103 koní... a já mám s chybou v papírech 130 koníků - no jupí :D :D :D:P

Nechci ti kazit radost, ale 205 Rallye mela z objemu 1,9 skutecne 103 PS. Nekdy se uvadi i 102 PS. A vzadu jsou bubny a ne kotouce. Tim uz si ale nejsem jisty na 100 procent.

[Editován dne 27/5/04 David 106s16]

No to mi radost kazíš :D

Když víš tohle... netušíš jaký všechny motory 1.9 sedo těch rallye dávaly? Já totiž nevidím jediný důvod, proč by dělali 1.3 a 1.9 rallye se stejným výkonem...? A 103bhp na 1.9, která mívá obyčejně 120 s katikem a 130 bez něj, se mi zdá fakt málo... Nemáš nějakou stránku, kde by to bylo vysvětlený? Na těch francouzských stránkách je o 1.9 zmínka jen ve 130ti koních (potažmo 120 s katalyzátorem)

Ď

Odesláno

Ja si myslim, ze rallye byla takova levnejsi verze GTi, no a kdyz to stalo min penez, tak at to ma slabsi motor. Jinak si to vysvetlit neumim. Nasvedcuji tomu i ty brzdy, kdyz ty silnejsi GTi mely kotouce.

Oni tenkrat s temi GTicky celkem trefili hlavicku na hrebicek, tak toho udelali vice variant.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...