Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Swine: jak to že ne? Já jo... Stefan taky... to ti nestačí? :)

Furt mě fascinuje ten tvůj popisek - \"kde mám to T \"? Hele, když si něco našetříš, tak ti to \"T\" prodám :D Možná bych ti to \"T\" i na srazu půjčil na vyzkoušení, aby ses trochu namlsal... ;)

Odesláno

Na \"T\" nemám, koupil jsm si na léto skůtra, tak jsem úplně suchej :(

Zajímalo by mě, jestli tam bude STEFAN ze soboty na neděli ? Mohli by jsme večer pokecat :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem swine007

Na \"T\" nemám, koupil jsm si na léto skůtra, tak jsem úplně suchej :(

Zajímalo by mě, jestli tam bude STEFAN ze soboty na neděli ? Mohli by jsme večer pokecat :D:D:D

A je ten scooter aspoň PEUGEOT ?? :P:P:P

Odesláno

2 Lucky: Sežeň 1 silonovou punčochu nebo kulicha s dírama, nějakou papírovou krabičku s budíkem a na kus papíru napiš \"Mám bombu dejte peníze nebo to odpálím!\" Pak už jen vlez do baráku s nápisem \"Banka\" a máš peněz jak želez.

P.S. Nenech se chytit.:D

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

2 Lucky: Sežeň 1 silonovou punčochu nebo kulicha s dírama, nějakou papírovou krabičku s budíkem a na kus papíru napiš \"Mám bombu dejte peníze nebo to odpálím!\" Pak už jen vlez do baráku s nápisem \"Banka\" a máš peněz jak želez.

P.S. Nenech se chytit.:D

to už je minulost a navíc riskantní...dneska je nejjednodušší přepadnout dodávku nějaký bezpečnostní agentury co převáží peníze a nebo si ze zdi vytrhnout celý bankomat jako se v nedávné době stalo asi třikrát po sobě a nikdo nic neviděl neslyšel...žádný viník, žádný trest

Odesláno

no fuj to je dneska zase rano :( ja mel zustat doma a mel bych na benal i do Plzne. Ale co pak? Z Plzne by me snad uz nekdo na lane vzal :D

Ad BANKA: dobrej napad, nemate nekdo tu krabici s budikem? Nemam ted ani na ten posr***j budik (ledaze bych vykuchal budiky z pristrojovky) Jo a puncochu taky nemam... Kua dneska je tak krasne, ze bych i nekam vyrazil. Jede nekdo se mnou?

Odesláno
Napsán autorem Sepp

KDO JE BROKY?!

Nechci byt stoural, ale kdo je Broky??? Na mych strankach se tento clovek vydava za organizatora srazu s tim, ze u neho je povinna registrace ucastniku.

Proto se znovu ptam: KDO JE BROKY?! :mad::mad::mad:

BROKY je v pohodě. Je to spolupracovník. Je jen mladej a občas snaživej :D a bez předešlé domluvy. Ale myslel to dobře:papa
Odesláno

Vás všechny zdravím,

tak jsem se rozhodl přijet taky do Plzně a domluvili jsme se na chatu, že si dáme sraz v praze a začneme naši spanilou jízdu už od Prahy. Takže kdo bude mít chu?, tak se sejdeme na benzince OMV, která je za Barrandovským mostem v tomto pořadí: 1. barrandovský most, 2. benzinka Schell po levé straně, 3. benzinka JET po levé straně a současně benzinka OMV po pravé straně a za 4. benzinka OMV po pravé straně a to je ona (informace jsem si sehnal na www.mapy.cz tak doufám, že jsou aktuální). Sraz je v 8.30, odjezd v 8.45.

P.S. jede-li někdo z Brna nebo ještě z větší dálky a přes Brno, tak se můžeme sejít už za Brnem.:papa

Odesláno

Přečti si několik příspěvků zpět, Jifor tam popisuje jak to letisko najít. Nebo buď v 10:30 u Intersparu a s kolonou se tam dostaneš určitě.:cool:

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Podle mých (neověřených) informací by INTERSPAR měl být někde ve spodní části Rokycanské ulice, poblíž BAUMAXu.

To najdes.Z PRAHY po leve strane nejdriv budes mit vlevo TESCO (hned za ceduli Plzen).Dal je prvni svetelna krizovatka,pak po 50m BAHA na RADAR!!!! prijdes na dalsi krizovatku (bez svetel).Pojedes porad rovne z kopce na dalsi svtelnou krizovtaku,tu taky projedes rovne a pak zase po cca. 100m BACHA na RADAR!!! Prejedes most a hned za nim je velka svetelna krizovatka a na ni odbocis do LEVA k BAUMAXu a hned vedle je INTERSPARE a parkoviste. Jak rikam BACHA na ty radary aby se nefotilo driv nez dojedes na sraz.... :D:D Snad si(ste) to pochopil(y). :):)

Odesláno
Napsán autorem merkurek

Jsem sice od Plzně tedy 50km od Plzně ale nevím kde ten sraz přesně je přibližte mě to někdo ... díky :cool:

Pro všechny: Kdo zabloudí a nebo nepřijede včas na parkoviště u INTERSPARE, tak cesta je přes Plzeň na Bory - Valcha - Lhota - Nová Ves. Před Novou Vsí je vpravo letištní plocha. Kdo přejede most přes dálnici, tak už je špatně a musí se vrátit. Cestu se budeme snažit označit cedulkama cca 50 x 12 cm, ale nevím jak dlouho vydrží, než je někdo urve. Pro jistotu si napište moje číslo a v případě totálního bloudění zavolejte. :papa

[Editován dne 16/5/04 jifor]

[Editován dne 16/5/04 jifor]

Odesláno
Napsán autorem John

hele lidi vite uz nekdo blizsi informace ohledne ceny jestli je furt 450,- nebo mene ci vice? Diky:papa

Cena je zatím pořád na 450,-Kč Nemusíš se bát, že by se zvedla a co se týče snížení, to se asi dozvíme až přímo na letištní ploše. Ale zatím to vypadá, že se udrží na stanoveném

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...