Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

libi, moc. pro Petra , mestem projizdi cerna 607 a vsechny malinky auticka se schovavaji do postrannich ulic, do garazi, proste vseude aby je \"selma 607\" nezahlidla, suprovy je jak jsou pekne naskladany pod mostem a jednomu auticku se klepe kapota strachem :D

Odesláno

To Ferry: Diky za popis, vypada to, ze to je povedena reklama. Ja na reklamy nekoukam, tak nevim, jestli ji zahlidnu:D:D:D:D Ja kdyz mam pustenou televizi, tak vnimam jenom zvuk, protoze u toho cumim do monitoru.:papa

Odesláno

Bylo by dobry kdyby se dala stahnout na peugeotackejch strankach, nebo aspon kdyby to nekdo ripnul z TV, bohuzel ale ja nikoho takovyho neznam :(

Odesláno

Tak jsem ji vcera teda videl. I kdyz ne uplne od zacatku (zvednul jsem pozde hlavu od monitoru :(). Je to docela pekna reklama. Nejvic se mi libilo, jak tomu bilymu auticku strachy upadl naraznik.:D:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Dydzej

Az si koupim redukci SCART->S-video, tak se o to pokusim.

Tak redukce uz je, ale dneska mi reklama utekla, pac jsem to nemel prichystany. Nevite, v kolik hodin se nejcasteji vyskytuje?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...