budvar Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Ahojte - tak je to tady - skoro každej den hnusně co chvila prší a mě se v autě mlží okna... Přes den dobrý ale za tmy Co na to používáte a nejlíp to funguje ? Já sem zkoušel různý pěny/čističe a jako dycky je to na chvílu a pak to zas začně a kolikrát i když to vyčistím tak je tam ještě jakoby slabá vrstva (podle toho čím to zkouším šudlat silnější/slabší) která když jedou protijedoucí auta a oslňujou tak mě to fakt dává zabrat... Je to prostě podzimně/zimní jev nebo se s tím dá něco dělat ? Dík za rady... Citovat
vix Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 co tohle .. jinak přepnu to kolečko tak, aby vzduch proudil na skla a spustím naplno fučák. A boční okna mám v elektrice, tak si je holt na křižovatce na tu chvíli sundám Citovat
budvar Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 Mívám zaplý topení i fučení na skla Ten filtr to bude chtít asi omrknout Citovat
P607Olda Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 anebo Ti trochu uniká voda z topení. Vyzkoušej: při studeném motoru vypni topení, jeď, zahřej motor a pak najednou zapni topení naplno. Jestli se zamlží tak je to vlhkost z topení. [upravil dne 16.10.2008 P607Olda] anebo Ti teče do auta, je mokrý koberec a po zapnutí topení se vysušuje a v autě je vlhko. Kolik Vás jezdí v autě? Mám vyzkoušeno, že v létě, po dešti, při teplotě 15 až 20 st.C, při dvou a více osobách (bez klimy) mlží každé auto. [upravil dne 16.10.2008 P607Olda] Citovat
kveton Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 určitě koukni na ten filtr!!! Mě to taky pomohlo!! Citovat
barenst Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 existuje sprej proti mlzeni a funkuje cca 14 dni je super , pouzivam hlavne na zadni a zadni bocni na dverich a kazdy se divi jak jede vzadu ze nemam zanlzene okna . Citovat
budvar Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: barenst existuje sprej proti mlzeni a funkuje cca 14 dni je super , pouzivam hlavne na zadni a zadni bocni na dverich a kazdy se divi jak jede vzadu ze nemam zanlzene okna . mazec - co je to za značku ? Citovat
budvar Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: P607Olda anebo Ti trochu uniká voda z topení. Vyzkoušej: při studeném motoru vypni topení, jeď, zahřej motor a pak najednou zapni topení naplno. Jestli se zamlží tak je to vlhkost z topení. [upravil dne 16.10.2008 P607Olda] anebo Ti teče do auta, je mokrý koberec a po zapnutí topení se vysušuje a v autě je vlhko. Kolik Vás jezdí v autě? Mám vyzkoušeno, že v létě, po dešti, při teplotě 15 až 20 st.C, při dvou a více osobách (bez klimy) mlží každé auto. [upravil dne 16.10.2008 P607Olda] No koberec je mokrej jak furt nastupuju vystupuju v dešťu to je fakt... Zítra se zaměřím detailně a budu sledovat V podstatě mě ale všici říkaj že jak zapnou topení je po zamlžení... Citovat
P607Olda Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: budvar Původně zaslal: P607Olda anebo Ti trochu uniká voda z topení. Vyzkoušej: při studeném motoru vypni topení, jeď, zahřej motor a pak najednou zapni topení naplno. Jestli se zamlží tak je to vlhkost z topení. [upravil dne 16.10.2008 P607Olda] anebo Ti teče do auta, je mokrý koberec a po zapnutí topení se vysušuje a v autě je vlhko. Kolik Vás jezdí v autě? Mám vyzkoušeno, že v létě, po dešti, při teplotě 15 až 20 st.C, při dvou a více osobách (bez klimy) mlží každé auto. [upravil dne 16.10.2008 P607Olda] No koberec je mokrej jak furt nastupuju vystupuju v dešťu to je fakt... Zítra se zaměřím detailně a budu sledovat V podstatě mě ale všici říkaj že jak zapnou topení je po zamlžení... Jo, jak topení topí dýl, tak ohřeje sklo. Já mám na mysli ten okamžik, kdy sklo je studené a dýchne na ně horký VLHKÝ (??) vzduch. Citovat
max_payne Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Ja som sa nechal inšpirovať mojim otcom, ten mi poradil, že mám urobiť roztok z glycerínu a ním umyť okná. Vyskúšal som to, potom som to utrel vlhkou handrou a vyleštil suchou. Zabralo to, ale klíme sa to nevyrovná. Glycerín sa dá kúpiť za pár korún v lekárni. Citovat
budvar Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 Tak ono při studeným motoru to chvílu trvá než začne foukat teplej vzduch, ale třeba ráno když sou zamlžený a zapnu topení tak to postupně mizí pryč ale když prší je to kolikrát v čudu furt to šudlám hadrou - taky pokaždé jinou to je chyba.. Citovat
zaxon Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Ahoj,dobré zkušenosti mám s vlažnou,vodou,ráno si vem do pet láhve vodu asi 30stupňů teplou a polej okna. Citovat
dzana.m Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 nevym ale ja sem ho umyl narmálne ředidlem a mam svatej klid Citovat
ondra123 Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 no mám zkušenost z helmy, porát v zimě zamlžený plexi (jezdim ai na vánoce provokace) a zvítězil jsem na plexi jsem zavnitř nalepil zázračný kousek plastu je to jako normální průhledné plexi ale dechem jej ani náhodou nezamlžíš, na auto to asi nedělaj, jen tak pro zajimavost ( airoh helmets ) Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Co takhle sklo ofukovat... me to teda zabira no a pokud je takova kosa ze ne, tak na kazde druhe benzince se prodava takova uterka napustena nevim cim a kdyz s tim to sklo pretres, tak se nemlzi. Vydrzi to tak mesic a pak to chce pretrit znova. Jena ta uterka mi vydrzi na celou zimu i dyl, stoji asi 30 - 50Kc. No a co se tyce mlzeni prilby - kup si novy plexi a nebo rovnou poradnou helmu. Citovat
pastorek Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Ja mám vyskúšané že za jazdy stačí mať trochu pootvorené okno a pri státí pustím ventilátor. Väčšinou stačí to okno a nakoľko v aute fajčím tak je otvorené temer stále. Citovat
KoudaK Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 JJ otočit kolečno a na foukání na sklo nebo nesouložit v autě..:super:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Já když se mlží okno tak pootevřu okénko u spolujezdce i u sebe a větrák naplno na okno, hlavně na to nešahat hadrem to se udělají kapky a je to ještě horší. Jinak teda ve 406 nevim co to je mit zamlžený okna, při dešti když se mlží tak zapnu klimu a zatopím a je odmlžíno za 10 sec. jenže v zimě v mrazu to nejde ale zase topí během ujetých 500 m tak se to dá, musiš dejchat někam jinam než směrem na okno:D. Se škudkou jsem jezdival i ve 20 pod nulou se staženym oknem než začala trochu topit protože se to mlžilo a hned namrzalo:grr Citovat
budvar Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: KoudaK...nebo nesouložit v autě..:super:papa To je špatný řešení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.