Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

včera jsem přezul na letňáky a začal mi dost klepat volant (i v malý rychlosti). přitom kola jsou vyvážený a pneu v pohodě. čím to může být???

106 1.0, 145/70

Odesláno

To jsou nový gumy nebo nějaký jetý???

A jsou značkový nebo Shitty z marketu, to všechno totiž může hrát roli, Ty z marketu se pr kolikrát ani nedají vyvážit, jak jsou kvalitní.:papa:papa

Odesláno

Taky mi takhle klepal volant. Čím jsem jel rychlejc tak se klepání promněnilo ve vibrace. Nakonec jsem zjistil že na gumě se udělala boule. Vymněnil jsem gumu a vše OK.

Odesláno

no prave ze to jsou celkem znackovy gumy-Pirelli 2000, vzorek v pohode ostatni nepoznam, ale kdyz uz to tedy prezouvaj a vyvazujou a nauctujou si 300kc (za 2) tak by snad boule apod meli najit ne???kazdopadne dik, v patek tam zajedu znova:papa

Odesláno

jo. zkusil bych jinej service. Nejčko sem byl taky na vyvážení a chlápek u mašiny veyral jak magor, kdo to jako dovažoval, páč to bylo uplně mimo. Jedno kolo dokonce 85 gramů! Poladol to a těď mám pocit, jako bych jel po kolijích...:D:D:D

Odesláno

\"celkem značkový\"... a \"vzorek v pohodě\"? Tzn. byly kupovaný jako ojetý? Tak to vůbec v pohodě být nemusí, a nemusí to na nich být vůbec vidět.

Zkus to nechat někde převážit, a uvidíš. Když to nepomůže, smůla...

Odesláno

Kolik sezon maji najeto?

Staci kdyby byla spatna treba zedni, projevilo by se to az na rizene naprave.

Mel jsem podobny problem s Fuldou.Na zadni naprave OK, na predni silenost. Sla do smelcu.

taky muzes mit v tahu geo.

Odesláno

to Sirael: gumy jsou v poho, geometrie 2 tydny stara, uz je to vyreseny, kompletne posrali vyvazeni (a to je znackovy pneuservis) a uznali reklamaci...ted pazout jezdi zase pekne:)diky a cus:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...