Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mel jsem navic dva spinace z vyhrivani sedadel ktere nemam, apouzivam to na spinani ventilatoru chladice motoru, taky sem ho rozdelaval, od te doby se mi tezko vraci :))))

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Ty spinace - svata pravda! Jsou vevnitr opalene. Idealni je je vyndat, odloupnout tu kryci kolebku s temi sipkami (jde to docela dobre) a prostriknout kontaktolem. Delal jsem to minuly tyden - najednou prestalo jit stahovani pravyho predniho okna. Ted je to OK.

HA !!! A ja kvuli tomu malem rozmlatil prave dvere !!! Ze to bude spinac mne nejak ehm... nenapadlo... Pak na nej dcera slapla a tim se to spravilo a je klid.

Odesláno

Nemáte někdo navíc ty spínače k zrcátkům? Přestaly mi fungovat u zrcátka některé směry natáčení - rozebral jsem ten křížovej ovladač a zjistil, že je tam ůplně odloupanej tiš?ák (kontaky se pohybují po něm), takže oprava je skoro nemožná (leptat novej tiš?ák nevidim jako dobrej nápad).

Tak kdybyste měli tuhle blbinku nekdo navíc, bychl bych vděčen...

Odesláno
je tam ůplně odloupanej tiš?ák (kontaky se pohybují po něm), takže oprava je skoro nemožná (leptat novej tiš?ák nevidim jako dobrej nápad).

proc ne, ja bych to zrovna zkusil vyleptat si novej :D

Odesláno

Dress: Pro auto si jdu dneska a nechám tam ranec.:(:( Ale aspoň to bude všechno v cajku. Dokonce bude vyřešená i ta sáknoucí tlaková hadice od servopumpy, která stojí v Peugeotu asi sedmičku.

[Editován dne 22/4/04 Petr605]

Odesláno

To Andrea: Rozvodová sada vyjde v Autobenexu na 3500,-. Ale je to dost hodin práce. Údajně celý den.

To Dress: Tak auto pořád stojí v service. Bude se reklamovat ta tlaková hadice od serva. Řebík do toho sedl a jak má v rukách tu hroznou sílu, tak s tím volantem tak zatočil, že praskla.:D:D:D:D A taky se objevily problémy s brzdovou pumpou. Celkově se zjistilo, že jezdím ve vraku.:(:( Ale já z toho to auto zase udělám!!!!!!:papa

Odesláno

Petr605: já měl taky komplikace, hold už to nejsou nová auta...

mě po výměně servo oleje začlo jít servo při stání dost ztuha, ale při jízdě funguje normálně, občas v zatačce se ozývá takový hraptivý zvuk...

• O 2 týdny později...
Odesláno

To Dress: Co jsi s tím servem udělal? Stala se mi podobná záležitost, pouze jsem dolil kapalinu do serva a od toho okamžiku mě to dělá podobné kousky.

Odesláno

To mi teda napada, jestli to neni ryze teoreticky tim, ze stara kapalina je znecistena a tedy o neco hustsi, a servopumpa, ktera uz je trochu vybehanejsi, ma tim padem vetsi kompresi, oproti nove servokapaline, ktera je cista a tim i ridsi. To by mohlo vysvetlovat horsi chod pri neutralu na miste. Upozornuju, ze je to jen ma DOMNENKA. Treba ji nekdo znaly veci vyvrati.

Odesláno

Novou náplní to určitě bude. Mně se to teď chová tak že v jednom místě natočení kol (na jednu i druhou stranu) se to jakoby zasekává a v těch místech to pak vydává takový jakoby prdění.:D:D:D:D:D

Odesláno

Tak to jsem presne mel (v jednom místě natočení kol na jednu i druhou stranu se to jakoby zasekává a v těch místech to pak vydává takový jakoby prdění)

, az v servisu(Zatec) mi technik hned poradil - Tyc rizeni, tam je kloubek a ten zarezne (na vsech autech stejne napr. Octavka), vzal drateny kartac vycistil namazal a poradil at shanim novou protoze je to oprava jen na chvili. :papa

mel jsem i katalogaove cislo ale kde??????????:(:(:(

[Editován dne 3/5/04 k.malik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...