Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mala anketa

Recommended Posts

Odesláno

Mel bych tu pro vas jednu anketu. Za kolik kdo a kde tankujete do svych milacku???

A abych to zacal tak ja tankuju naftu za 28.90 v jihlave na Tank ONO.

Odesláno

LPG 14.50 u Cepra, Nehvizdy u Prahy a nebo 14.90 Tank Ono Kutnohorska Praha :aut

jinak u toho Tank Ono na Kutnohorsky maj Nat 95 asi za 28.90, ale to si moc nepamatuju, pac po cenach benzinu nekoukam, beru tak 10 litru jednou za dva-tri mesice, tak me to netrapi

[upravil dne 29/9/08 Ferry]

Odesláno

nehvizdy - tam uz nikdy - pancovali benzin

beru na jetce v pocernicich :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jj na Jetce v Pocernicich maj LPG taky tusim za 14.90 :aut

v Nehvizdech beru jen kdyz mam cestu kolem, t.j. tak jednou za 1-2 mesice :)

Odesláno
Původně zaslal: Jessie

Jelikoz mam zazracnou kartu od Shellu tak jedine na shellkach a kdekoliv.. hlavne tam kde maj VP Racing :D

k Shellu jsem jezdil celou zimu, meli nejlevnejsi LPG ze vsech prazskych pump, pak v dubnu vsechny prazske pumpy LPG zlevnily a Shell zdrazil :D dodnes mi to hlava nebere :) v extremnich pripadech je rozdil na litru az 3.4Kc coz je fakt dost na to abych k nim jezdil i kdyz mam jejich kartu :)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Na Jet=Lukoil v HP už taky brát nebudu... měl jsem docela problém s naftou... ted jsem 2x natankovat u Globusu a Agipu a je to v pohodě..

Odesláno

Sem tankoval před 14dněma a za 31,60 u nás doma,jaká je aktuální cena dnes to nevím:):P tankovat budu asi až 14dní,možná ještě dýl:super:D:P:o

[upravil dne 29.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vix

Ňafťa - Ťank OŇO JH - 28,90 ... až mě to zaskočilo !:o

jo je to tak. Dneska rano sem tam tankoval. v jihlave na Shell je za 30.90. To taky neni zas tak hrozny ale prece jen za 28.90 je to lepsi a ta nafta je v poho

Odesláno

Dneska Brno Agip nafta 31,90,-, jinak Holice či Chvojenec AGIP 31,90,-. Samozřejmě lze tankovat i levněji, ale nebudu kvůli tomu lítat po všech čertech :papa .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...