Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci.

Rozhoduju se jestli koupit nebo nekoupit dom.pekárnu chleba,máte ji někdo doma a nebo jestli má kdosi zkušenost s tímto výrobkem.Dejte vědět ať zase neudělám kup do bazaru.Dík.

Odesláno

Máme to doma. Funguje super, treba však vyskúšať viac receptov, ktorý chlieb vyhovuje. Rozhodne však nešetri na cene. U tých lacných je riziko, že skoro odíte hnetací mechanizmus.

Odesláno

Podívej se na Černé ovce, kde je příspěvek. Není nad cihlovou pec. Když jsme ji měli doma (babička) tak chleba byl k nepoznání lepší než kupovaní. Bohužel už není mouka OO co bývala. Špatně těsto ,,kyne) (stoupá). Ale pokud se dobře vše zadělá a upeče, tak je to ,,paráda\" a ta kůrka!!!:super Z domácí pekárny = jak se prodává, tak to jsem chlém a ani jiné pečivo neměl:(, takže nemohu posoudit:(

Odesláno

Mamča jí (na vlastní přání :)) dostala od ježíška. Super věc, chleba (a nejen ten) je výbornej, kupovanej chleba už doma nevědí jak chutná.

Myslím že koupí neprohloupíš.

Odesláno

Kolega z práce jí má a taky už chleba nekupuje. Akorát, jak píše JeštěJedno, tak vyzkoušet více směsí a hledět na kvalitu.... Sám jí ještě nemám, ale nahlodal mne....

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Kolega z práce jí má a taky už chleba nekupuje. Akorát, jak píše JeštěJedno, tak vyzkoušet více směsí a hledět na kvalitu.... Sám jí ještě nemám, ale nahlodal mne....

JešteJedno :roll:bojim

[upravil dne 11.9.2008 AnotherOne]

Odesláno

Mame domaaa :) ako sa povedalo, treba viac receptov, ale chlebik je genialny

Odesláno

mám ju tiež a zaujimave to bolo jeden mesiac teraz je to v kumbale a ked sa niekto pochvali že si to kupil tak mu poviem že to mam tiež.Pokial nie si donutený tým že v obchode nedostaneš chlieb ktorý ti tvoje zdravie dovoluje tak si to jednoznačne kup ale kvoli imidžovke ser nato tesco,Billa to istí:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak jak to je:myslim Doufám, že jsem se tě nějak nedotknul, to bych nerad.:nevim

Odesláno

Tak jak to je:myslim Doufám, že jsem se tě nějak nedotknul, to bych nerad.:nevim

Ešte aspoň tri :D

Odesláno

Tak mužu doporučit, chleba je vynikající, Mazance, Pannetone, sekaná, prostě super, těsto na knedlíky nebo rohlíky, pizzu. Máme Domo 3975 - http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pekarna=65'>http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pekarna=65

Jinak tady najdeš recenze zkušenosti a spoustu receptů - http://domacipekarny.dama.cz/

Směsi sice občas koupíme, ale radši si to namichame doma, seminka i mouky se dají koupit.

[upravil dne 11/9/08 Radek Hurvajz]

post-0-1410960207818_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

chlapi asi jste mne přesvědčili ;)a pujdu koupit domácí je domácí

Odesláno

takyyy mame doma moulinex,dvojhakovy:super,chleba uplne paradicka uz koupime max.nejaky rohlik pro mladyho,jinak nic,jen pekne domaci chleba.Ruzne smesi jsme nakoupili v Rakousku.kilovka tam stoji necele euro,do toho nejake to slunecnicove ci dynove seminko a mnamka!!;)

Odesláno

Ešte aspoň tri :D

Tak to je v pořádku, to jsme na stejné lodi....:D

Odesláno

Nutno také nezapomenout na základní věc, že každému šmakuje něco jiného....

Tak když mu nejede chleba muže péci maso:D:D Jinak chleba si uděláš jakej chceš, Pivní, Šumavu, Bílej, Kmínovej, Slunečnicovej, Veku, prostě na co si vzpomeneš
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Nutno také nezapomenout na základní věc, že každému šmakuje něco jiného....

Tak když mu nejede chleba muže péci maso:D:D Jinak chleba si uděláš jakej chceš, Pivní, Šumavu, Bílej, Kmínovej, Slunečnicovej, Veku, prostě na co si vzpomeneš

Třeba i fuseklák....:D

Odesláno

Vlastní přístroj nemám,ale má ho brácha a ten chleba z něho je výborný.Ale možná proto,že ho nejím často....

Jinak máme plnou skříň pomocníků,co dělají sendviče,topinky,koktejly a bůhví co--jenže chvíli po zakoupení.....

Ono se to musí po použití složitě čistit atd.--takže se nepoužívá.Myslím,že nejsme úplně normální....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...