dolly1010 Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Mám takovej menší problém Na mím P306 u motoru je takovej plech (nad vejfukem k nasávání teplýho vzduchu) kterej je přidělanej třema totálně zrezlejma šroubama Úbec nejdou vyšroubovat. Zkoušel jsem je namazat (dost hodně) naftou a to nepomohlo Má někdo nějakej tip jak je vyšroubovat? Fakt nevim jak na to Znáte někdo nějakej sprej nebo něco takovýho?? Dík moc za odpověď PS.: Fak nevim co s nima [upravil dne 1.9.2008 dolly1010] Citovat
Béďa Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 ono je to hlavne pridelany ke svodum, pokud jsem te dobre pochopil.. takze je to hezky zapeceny, ja pouzil nejakej sprej na povoleni rzi a pak se to povolilo, ikdyz zapeceny byly stejne dost.. Citovat
Fusion Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Jo tam to bývá zkorodovaný fest. Většinou se stejnak ulomí. Někdy ale pomůže WD40, musí se ale namířit zblízka tou trubičkou (aby se to tam dostalo trochu tlakem) a pak nechat nějakou dobu aby se dostalo všude, popř. opakovat. Citovat
Driver Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Jak píše Béďa tak já mám taky vyzkoušený sprej na zarezlý šrouby. Nebo ještě používám červenou brzdovku, ale nevím jak moc je k sehnání, máme takovou starou bezednou plechovku, kterou používáme už x let a pořád v ní něco je Jinak většinou to jeden den nastříkám tím sprejem a nechám to do dalšího dne. Většinou to potom jde povolit. A co nejde to se povede ulomit Citovat
pastorek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Moja skúsenosť je zhodná s Driverom (vrátane červenej brzdovky). Prípadne ešte skúsim trochu oklepať kladivkom kolmo na hlavu. Ako keby si ho chcel zatĺcť hlbšie. Citovat
dýzl Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Na ibize při výměně prasklého lidtového pera na z.nápravě jsem den dopředu injekční stříkačkou obstříkl všechny šr.spoje (směs žluté brzdovky,nafty a benzínu) a šli všechny co jsem prostříkl,jeden na nějž jsem zapomněl-ten se utrhl.Na BX-ku v servisu nešla povolit matka na poloose-prostříkli sprejem (od wurthu ale název nevím)říkali tomu tekutej autogen,asi 2 minuty posečkali a pak to šlo téměř jako po másle.Někdy pomůže poklepání kladívkem na hlavu šroubu nebo ho vzít opačně -utáhnout -pokud se podaří ho \"utrhnout\" pak již jde i povolit.Tolik moje zkušenosti. Citovat
brutall Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Driver Jak píše Béďa tak já mám taky vyzkoušený sprej na zarezlý šrouby. Nebo ještě používám červenou brzdovku, ale nevím jak moc je k sehnání, máme takovou starou bezednou plechovku, kterou používáme už x let a pořád v ní něco je Jinak většinou to jeden den nastříkám tím sprejem a nechám to do dalšího dne. Většinou to potom jde povolit. A co nejde to se povede ulomit SOUHLAS! Citovat
Jindras Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Hlavně nikdy nemusíte používat drahý WD-40-až neskutečně moc chválený přípravek,který umí to samé,co české přípravky zadej si na netu třeba MD spray-uvolněvač zarezlých spojů-stojí běžně kolem 60 Kč a je to super...čská kvalita za super cenu-používám od nich všechno... Citovat
OK406 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Jindras Hlavně nikdy nemusíte používat drahý WD-40-až neskutečně moc chválený přípravek,který umí to samé,co české přípravky zadej si na netu třeba MD spray-uvolněvač zarezlých spojů-stojí běžně kolem 60 Kč a je to super...čská kvalita za super cenu-používám od nich všechno... V Mobelixu (bývalý Roller) mají WD40 za 49,-Kč. Je to úplně stejné jako v jiných obchodech, kde to stojí jednou tolik. Akorát není u toho český návod. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 nejlepší je na to červená brzdovka,kterou ještě doma mám,sehnal jsem ji kdysy náhodou asi starý zásoby Citovat
Jindras Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Tak i tak WD-40 může stát i málo,ale podle mých zkušeností zabírá podstatně hůř než české MD!!! Citovat
Martin.405 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 stříkat stříkat stříkat... když sem měnil ložiska na předku tak sem měl dost strach z toho jak budu zbouchávat těhlice z tlumičů (a vůbec už jenom dostat ten šroub co je tam drží ven) tak sem to tejden prolejval červenou brzdovkou a ve finále šly stáhnout rukou... ale když není brzdovka (jakože sehnat už nejde) tak stačí i jakejkoliv sprej, já mám z práce tuším combat cosi, když budeš něco dva dny stříkat tak to povolíš... no a když ne tak to utrhneš :/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.