MJSytic Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: pastorek Mám pocit že tý polopolicajti moc pozerajú americké filmy. Správali sa k nej ako keby bola prinajmenšom drogový díler. Krásna ukážka policajnej arogantnosti a brutality. Keby to bola štátna polícia ešte by sa to dalo s prížmúrením oka akceptovať ale pri mestských.... Mimochodom, nemá mestká polícia právomoc iba v rámci katastra svojho zriadovateľa? Jaká brutalita? Ona najížděla na strážníka a potom nechtěla vystoupit z auta. To jí měli pěkně poprosit a ten strážník se jí měl nejdřív omluvit že jí překážel před autem když jim chtěla ujet? Já na tom zákroku nevidím nic závadnýho, arogantní bylo chování tý blondýny, která kvůli tomu že pospíchá do práce ohrozila toho strážníka. Naprostej souhlas. Zákrok byl přiměřený a divím se, že jí ještě nedali hlavou o auto nebo tak - zasloužila by si to. Co si ta ženská o sobě vůbec myslí?! Jako když takhle ujíždí, tak může být ráda, že se k ní chovali takhle slušně a zatknuli jí celkem v poklidu. Ale copak to má MP za super káru? To asi nebyla fábie, co :myslim Citovat
pastorek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: pastorek Mám pocit že tý polopolicajti moc pozerajú americké filmy. Správali sa k nej ako keby bola prinajmenšom drogový díler. Krásna ukážka policajnej arogantnosti a brutality. Keby to bola štátna polícia ešte by sa to dalo s prížmúrením oka akceptovať ale pri mestských.... Mimochodom, nemá mestká polícia právomoc iba v rámci katastra svojho zriadovateľa? Jaká brutalita? Ona najížděla na strážníka a potom nechtěla vystoupit z auta. To jí měli pěkně poprosit a ten strážník se jí měl nejdřív omluvit že jí překážel před autem když jim chtěla ujet? Já na tom zákroku nevidím nic závadnýho, arogantní bylo chování tý blondýny, která kvůli tomu že pospíchá do práce ohrozila toho strážníka. Netvrdím že tá blondínky bola nevinná. Iba to akým spôsobom ju s toho auta vytiahli a spútali sa mi zdá neadekvátne, prehnané a zbytočne brutálne. Citovat
Kurt Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Tak já nevím, jestli se díváme na to samé video, ale pokud tím brutálním zákrokem máte namysli kontrolu dokladů, tak tomu trochu nerozumím. A co se týká profesionality zákroku, tam bych pár výhrad měl taky, ale spíše vidím nedostatky v práci hlídek - zastaví vozidlo, své služební zastaví za ním a další služební opět za svým prvním - proč nezastavili jedno vozidlo vpředu a druhé vzadu? Další věcí je, že není-li vozidlo zajištěno, nepolezu před něj, pokud už slyším zvuk startujícího motor, nezačnu hopsat po kapotě, abych auto zastavil atd.... Citovat
jozefsv Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 pastorek - to si teda vedla.u nas maju napriklad kvoli niecomu takemu moznost strielat.chcel by som vidiet co by potom ta krava robila.je uplne jedno ci je to zena alebo chlap.moze unikat z ineho dovodu ako je napr. podozrenie z prechovavania omamnych latok a prekurzorov,moze mat nelegalne drzanu zbran alebo je hladana.je vela moznosti.nehovoriac o tom,ze mohla sposobit nejaku inu dopravnu nehodu kde mohla zranit nevinnych ludi.u nas by po nej strielali.to este velmi dobre dopadla. za toto by bola bez vodicaku prinajmensom.sa s nou este hrali. u nas niekedy davaju v telke 112-ku.pozri si to,potom uvidis co vsetko sa da u roznych tipkov najst v aute. Citovat
orgacek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Žádná brutalita, byli na ni hodní. Tu ruku jí dával dozadu hodně jemně a pouta slouží při eskortě na převoz (když se pastorek ptá na co pouta). Jinak kdybych tam byl já s partákem, tak za a) nám ujede:D protože s felicií bysme ji nedohonili a za b) pokud by jsme ji zastavili tak bysme při to mvytahování z auta nebyli tak ohleduplní jak MP. Jinak co se týče sankce-směšná. Je opravdu vidět že v ČR jsou lidi nevychovaní-tohle by si nikdo na Slovensku,Německu, Rakousku nedovolil vůči Policii Citovat
žažo Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Ať už jsem na policii tu či onu vysazenej nebo ne , poslouchat se musí ( ne si nechat s*** na hlavu - to je něco jiného) ale musím říct že se mi už dlouho nestalo aby mě zbytečně buzerovali, vždycky jim k tomu dám aspoň trochu důvod, i když na nej občas přijdu mnohem později až se uklidním. No co se týka té bloncky a jiných jí podobných, mě se osobně líbí varianta zaklapnou pouta a šup na 24 hod do lochu u nás to asi nejde, ale myslím že by to platilo na spoustu takto arogantních lidí. Citovat
omegaalfa Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Nechci se tý blondýny zastávat - spíš naopak ale...Pitr, Krejčíř, Kožený......tady se mělo začít a néé nějaká \"ubožačka\" v superbu. Když tu má nekdo známé na správných místech a nemá hluboko do kapsy .... může všechno.....bohužel. že tohle neudali Topolovi ? nebo Paroubkovi ? holt někteří jsou si rovnější Citovat
urdemala Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 může bejt slepice ráda, já bejt na místě policie, tak by dopadla hůř. vylezeš nebo ne.. ne? tak si to sežereš se všim všudy. kdo to kdy viděl, aby policie přemlouvala pachatele aby vylezl z auta fakt nevim kde tam kdo vidí nějakou brutalitu - že jí drží za ruku? Citovat
jozefsv Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: urdemala může bejt slepice ráda, já bejt na místě policie, tak by dopadla hůř. vylezeš nebo ne.. ne? tak si to sežereš se všim všudy. kdo to kdy viděl, aby policie přemlouvala pachatele aby vylezl z auta fakt nevim kde tam kdo vidí nějakou brutalitu - že jí drží za ruku? presne tak,ja byt policajt tak uz ma rozmlatene okno a cez neho ju vytiahnem von.je to drzost najvacsieho kalibru utekat.je to nana blba Citovat
omegaalfa Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: urdemala může bejt slepice ráda, já bejt na místě policie, tak by dopadla hůř. vylezeš nebo ne.. ne? tak si to sežereš se všim všudy. kdo to kdy viděl, aby policie přemlouvala pachatele aby vylezl z auta fakt nevim kde tam kdo vidí nějakou brutalitu - že jí drží za ruku? presne tak,ja byt policajt tak uz ma rozmlatene okno a cez neho ju vytiahnem von.je to drzost najvacsieho kalibru utekat.je to nana blba to jiste, ale napred si musis zjistit jestli nahodou jeji starej nechodi chlastat s tvym nadrizenym, jinak dostanes nasledne presdrzku ty .....aaaa votomtoje Citovat
jozefsv Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: omegaalfa Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: urdemala může bejt slepice ráda, já bejt na místě policie, tak by dopadla hůř. vylezeš nebo ne.. ne? tak si to sežereš se všim všudy. kdo to kdy viděl, aby policie přemlouvala pachatele aby vylezl z auta fakt nevim kde tam kdo vidí nějakou brutalitu - že jí drží za ruku? presne tak,ja byt policajt tak uz ma rozmlatene okno a cez neho ju vytiahnem von.je to drzost najvacsieho kalibru utekat.je to nana blba to jiste, ale napred si musis zjistit jestli nahodou jeji starej nechodi chlastat s tvym nadrizenym, jinak dostanes nasledne presdrzku ty .....aaaa votomtoje o tom to proste neni.keby kazdy pristupoval k tomu tak ako ty tak je to v ...sa necudujem ze to tak potom je. ma tam predsa zaznam a moze pouzit donucovacie prostriedky.neviem ako u vas ale u nas policajti bezne davaju fukat atd aj poslancom a z toho su potom velke kauzy.koho ta zena je by ma absolutne nezaujimalo to mi ver Citovat
pastorek Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Neviem či si nemýlite štátnu a mestskú políciu. Možno v Čechách má mestská väčšie právomoci, no som presvedčený že keby ich žalovala o neprimeraný zásah a to video použila ako dôkaz, tak vyhrá. U nás sa tiež mestský policajti hrajú na štátnych. Do mňa rypli iba dva krát. Prvý raz chceli pokutu 300 Sk a druhý 500. Prvý prípad skončil \"iba\" na krajskom úrade a museli sa mi ospravedlniť. Druhý skončil na súde a stál ich asi 6000. Každý ma nielen svoje povinnosti ale i práva. Citovat
vix Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Pár členů tady z fora by si jistě rádo možná i zastřílelo. Citovat
PnR Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: omegaalfa Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: urdemala může bejt slepice ráda, já bejt na místě policie, tak by dopadla hůř. vylezeš nebo ne.. ne? tak si to sežereš se všim všudy. kdo to kdy viděl, aby policie přemlouvala pachatele aby vylezl z auta fakt nevim kde tam kdo vidí nějakou brutalitu - že jí drží za ruku? presne tak,ja byt policajt tak uz ma rozmlatene okno a cez neho ju vytiahnem von.je to drzost najvacsieho kalibru utekat.je to nana blba to jiste, ale napred si musis zjistit jestli nahodou jeji starej nechodi chlastat s tvym nadrizenym, jinak dostanes nasledne presdrzku ty .....aaaa votomtoje o tom to proste neni.keby kazdy pristupoval k tomu tak ako ty tak je to v ...sa necudujem ze to tak potom je. ma tam predsa zaznam a moze pouzit donucovacie prostriedky.neviem ako u vas ale u nas policajti bezne davaju fukat atd aj poslancom a z toho su potom velke kauzy.koho ta zena je by ma absolutne nezaujimalo to mi ver vid ujo cuper.. co sa mu stalo? nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.