Zdenda-406 Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: honza406 aspoň vím co to je FAP filtr:aut To já taky:aut Citovat
jozefsv Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Ale víš co psát si tady mužeš co chceš já co na vlastní oči nevidím tak tomu nevěřím a to platí i o tvojí spotřebě. pozri kolko udava spotrebu vyrobca u tohto auta.obcas ked netlacim tak sa dostanem pod tie hodnoty.to nie je moj vymysel.skus sa natom niekedy previest Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Jo ja ty verim jozefe, jenze popisu moje denny cestovani cez pracovny den. Cesta do prace je zhruba rovnaka ,cca 4- 5 km. Rano vstanu, sadnu do auta, nastartuju studenej motor a dojedu na konec ulice. Tam vzdy zastavim, pustim par aut, odbocim do prava, a cca po 100 metroch sa zaradujem do kolony vozidel. Pak mne cakaji 3 svetelny krizovatky, na kterych neni mozne prejst klidne na zelenou. Lez se s ty koloni dostanu k semaforum, prejdu asi 2 zelene. Ta cesta je dlha, ale stale v kolone. Potom odbacam do historickeho centra mesta. idem este vo vetsich kolonach. Pak se konecne odpojim do mesta, a asi 10 minut krouzim jak sup a hladam volny parkovaci misto. Kdyz mam dost energie, tak parkuji asi 500 - 600 metru od prace, kde je mist moc a dojedu k parci peso... S prace odchadzim zase v poobedni kolone, se studenim motorem a kolobeh se opakuje, az na to ze sice uz nemusim hladat parkovaci misto, ale vyjet s historickeho centra na hlavni tah je nekdy docela problem. Zvlast kdyz to je na stopke, a ja odbocuju dolava a davam prednost vsetkym okoloiducim sracom. Pridem domov, kym se najim, osprchuju, prezlecem tak motor je zas studeny, prijedu nekde ven, nekde proste sem, vecer jdeme do naseho baru, tam posedim 1-2hodky a zase jedu studenym motorem domov. Tohle je \"moje predstava mesta\", pri ktore si nevim predstavit spotrebu u 2.0 i menej ako 10 litrov. A to jeste nehovorim, ked sa vyberem cez rybnikovu ulicu, pastorek a podobny ju poznaju. Na ceste 1,5 kilometra nemate problem stravi 15 - 20 minut... Citovat
oddie Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Za těchto podmínek je magořina jezdit jakýmkoliv autem. Pak se člověk nemá divit, že ty města vypadaj tak jak vypadaj 1,5km za 20 minut? To ujdu o dost rychleji pěšky. Citovat
jozefsv Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Jo ja ty verim jozefe, jenze popisu moje denny cestovani cez pracovny den. Cesta do prace je zhruba rovnaka ,cca 4- 5 km. Rano vstanu, sadnu do auta, nastartuju studenej motor a dojedu na konec ulice. Tam vzdy zastavim, pustim par aut, odbocim do prava, a cca po 100 metroch sa zaradujem do kolony vozidel. Pak mne cakaji 3 svetelny krizovatky, na kterych neni mozne prejst klidne na zelenou. Lez se s ty koloni dostanu k semaforum, prejdu asi 2 zelene. Ta cesta je dlha, ale stale v kolone. Potom odbacam do historickeho centra mesta. idem este vo vetsich kolonach. Pak se konecne odpojim do mesta, a asi 10 minut krouzim jak sup a hladam volny parkovaci misto. Kdyz mam dost energie, tak parkuji asi 500 - 600 metru od prace, kde je mist moc a dojedu k parci peso... S prace odchadzim zase v poobedni kolone, se studenim motorem a kolobeh se opakuje, az na to ze sice uz nemusim hladat parkovaci misto, ale vyjet s historickeho centra na hlavni tah je nekdy docela problem. Zvlast kdyz to je na stopke, a ja odbocuju dolava a davam prednost vsetkym okoloiducim sracom. Pridem domov, kym se najim, osprchuju, prezlecem tak motor je zas studeny, prijedu nekde ven, nekde proste sem, vecer jdeme do naseho baru, tam posedim 1-2hodky a zase jedu studenym motorem domov. Tohle je \"moje predstava mesta\", pri ktore si nevim predstavit spotrebu u 2.0 i menej ako 10 litrov. A to jeste nehovorim, ked sa vyberem cez rybnikovu ulicu, pastorek a podobny ju poznaju. Na ceste 1,5 kilometra nemate problem stravi 15 - 20 minut... ja sa ti cudujem ze chodis autom.su aj ine dopravne prostriedky.zazil som horsie v irsku.po praci cez spicku 30 minut par km ale spotreba sa nejak extra pri takych posuvoch uz nehybe.tam nebola ina moznost pretoze som jazdil 20km za mesto do prace,ale v tvojom pripade sa kazdy den srat v kolone na tak malu trasu,hm. uz sme odbocili dost od temy.pan sa nebude pohybovat len v meste a v tom bordeli so zapchami,takze chytat sa toho ze benzin v 2,0 ta zozerie z penazi je blud.on musi vediet kade sa bude pohybovat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 oddie, jozef Jo riesil som to alternativne... Ale vse mne jaksi preslo. Autobusem to nema cenu, je to preplnena linka a hadze mne 500 metru od prace. Navyse jede jeste horsi kolonou co ja. Takze si nechci predstavit kolko by mi trvala cesta do prace. Pesi to taktiez nieje bohvieco, tie km ist peso rano do prace, a s prace zase... To je dost unavny, a proste se mi to nechce absolvovat. Bycikel doma mam, no nemam ho jak vyuzit... Koupil sem si kvuli tomuhle, este v byvali firme. Tam sem na nem i jezdil, bolo to supr, byl sem tam jednoznacne skorej ako kolega na aute, co byval kusok odomna. Stretli sme sa kusok odomna, a ja som tam bol skorej. Ked prichadzal on akurat som mu zalieval kavu LEnze v tejto praci si nemam ten bycikl kam dat, nemame zadny dvorek. Teda mame, ale je verejne pristupny a ludia tade prechdzaju s pesej zony do dalsej ulice. A kradne se tam. V nutri uz nemame ziadne priestory, sme tam hlavna pobocka T-Comu v Trnave... Alternativne ma napdlo, ze si kupim skutra, nejakou 125 tku, ale to je zase reseni za 30 - 40 tisic korun a mohu to vyuzit len v lete, a ked neprsi ... Takze zase k hovnu. Takze mi podla mojho nic ine neostava, len ist tym autem.. Najhorsie na tom je to, ze pracujem v centre meste, na pesej zone... Proste ked som pracoval niekde pri kraji, alebo mimo centra, dalo sa to. A tou rybnikovou, 1.5 km za 20 minut, tu nevyuzivam, len kdyz musim v pripade nouze... Ale cakam jak sup, stavaji totiz juzny a severny obchvat mesta. Tj vypadnou ty hnusne kamiony... Citovat
Dave405 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Těžko radit. Sežeň P205 1.9D nebo 1.2. Proč ses zbavoval těch Fiatů? Ty by posloužily stejně Citovat
vix Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Kup si ve frcu kolo - jednorychlostní, s brzdou dozadu Citovat
oddie Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 4km pěšky jsou únavné, jo? Kam tenhle svět spěje Citovat
Ferry Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Jo ja ty verim jozefe, jenze popisu moje denny cestovani cez pracovny den. Cesta do prace je zhruba rovnaka ,cca 4- 5 km. Rano vstanu, sadnu do auta, nastartuju studenej motor a dojedu na konec ulice. Tam vzdy zastavim, pustim par aut, odbocim do prava, a cca po 100 metroch sa zaradujem do kolony vozidel. Pak mne cakaji 3 svetelny krizovatky, na kterych neni mozne prejst klidne na zelenou. Lez se s ty koloni dostanu k semaforum, prejdu asi 2 zelene. Ta cesta je dlha, ale stale v kolone. Potom odbacam do historickeho centra mesta. idem este vo vetsich kolonach. Pak se konecne odpojim do mesta, a asi 10 minut krouzim jak sup a hladam volny parkovaci misto. Kdyz mam dost energie, tak parkuji asi 500 - 600 metru od prace, kde je mist moc a dojedu k parci peso... S prace odchadzim zase v poobedni kolone, se studenim motorem a kolobeh se opakuje, az na to ze sice uz nemusim hladat parkovaci misto, ale vyjet s historickeho centra na hlavni tah je nekdy docela problem. Zvlast kdyz to je na stopke, a ja odbocuju dolava a davam prednost vsetkym okoloiducim sracom. Pridem domov, kym se najim, osprchuju, prezlecem tak motor je zas studeny, prijedu nekde ven, nekde proste sem, vecer jdeme do naseho baru, tam posedim 1-2hodky a zase jedu studenym motorem domov. Tohle je \"moje predstava mesta\", pri ktore si nevim predstavit spotrebu u 2.0 i menej ako 10 litrov. A to jeste nehovorim, ked sa vyberem cez rybnikovu ulicu, pastorek a podobny ju poznaju. Na ceste 1,5 kilometra nemate problem stravi 15 - 20 minut... co to mas za praci a kolik je ti let, ze jsi unavenej po ujiti 4km, na tuhle vzdalenost ani nema cenu vyndavat kolo, to se fakt da ujit za 30 minut Citovat
barenst Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Do takoveho mesta jedine Smart Je to vsechno turbo (tedy ty starsi) , vyrobce je Mercedes , kazi se to jako kazde automoto(tady plati 0,6 benzin vydrzi mene nez 0,8d) , jezdi to i za 3,0l , umi to jet i rychle a je stim zabava pri parkovani v centru mest i pri jizde. Citovat
oddie Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Ferry ....co to mas za praci a kolik je ti let, ze jsi unavenej po ujiti 4km, na tuhle vzdalenost ani nema cenu vyndavat kolo, to se fakt da ujit za 30 minut Když tam potřebuješ být do 10min, tak se i kolo občas hodí To mi připomíná lidi v práci, co když nejede jeden výtah, jsou schopni přijít na schůzku do čtvrtýho patra o čtvrt hodiny pozdějc, páč radši čekaj těch 15 min frontu na druhý výtah, než by těch pár schodů vylezli. Síla. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Jo som pohodlny a co Ja si tu nestezuje na spotrebu, ja som len napisal ze kolik mi to zere. Ja sem s tym zmiereny ze to bude tolko zrat na tych trasach... Ja sem neni unavenej, ale nechce sa mi to. Proste som lenivy. Ja si radsi zaplatim to pohodli v mojom piskotovi. Ja uz ty kolonu uz neresim, je to proste sucastou dna. S tym ze s prace jedu bud o pol 4, tej, kedy chytim spicku, ale vetsinou potom jezdim za frajerkou, tj mimo spicky, alebo koncim o 18 tej, a to som mimo spicky... Pracovnich dni je jen v prumere 20, a za kazdy den spravim 10 km na ukor prace. Je to 200 km mesacne, a pri spotrebe 8-9 litru, dam tich 9 litru to je pri cene 41 Sk za lit 738 Sk A to neni az tak moc A kupovat druhy auto kvuli takymto kratkim trasam je troska zbytocne Jo a punta som prodal proto ze 1.4 GT turbo benzin se kazil jak svine, a tazko se na to zhaneli u nas diely. To som mal len chvilku . A 1.7 TD sa sice kazilo, ale vecsinou dorbnosti. No motor uz byl tak vyjeti, ze mi hadzel cez trubko odkial ide teply vzduch k filtru olej, a tak som mal vzduchy filtr pernamentne od oleje, a pretekal mu olej od vselikud Ale jel stale rovnako, len uz tie flaky neustale pod autom mi troska vadili A osobne sem chtel kupit nejaku 2002 jku, punto, 1.9 JTD s klimou, ale nakonec mi do toho vbehlo tohle Zatial to nelutujem Citovat
kajk Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Tak si taky přidám svoji polévku: vždy jsem chtěl nafťáka a to nejen kvůli spotřebě, ale hlavně proto, že když mě v něm někdo pořádně sejme a náhodou to přežiju, tak v tom neuhořím (jak se to někdy stává u benzínů (v americkejch filmech je to vždy)) Citovat
Blizzard Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: kajk Tak si taky přidám svoji polévku: vždy jsem chtěl nafťáka a to nejen kvůli spotřebě, ale hlavně proto, že když mě v něm někdo pořádně sejme a náhodou to přežiju, tak v tom neuhořím (jak se to někdy stává u benzínů (v americkejch filmech je to vždy)) ale no tak, nežer ty filmy tolik . podle těch filmů by ty auta explodovaly snad i když ti to spadne z heveru Citovat
jozefsv Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: kajk Tak si taky přidám svoji polévku: vždy jsem chtěl nafťáka a to nejen kvůli spotřebě, ale hlavně proto, že když mě v něm někdo pořádně sejme a náhodou to přežiju, tak v tom neuhořím (jak se to někdy stává u benzínů (v americkejch filmech je to vždy)) davaj pozor aby ta celne nezobralo benzinove auto a ty zakliesneny nezhorel tiez od benzinoveho.to vies,filmy su filmy:D Citovat
Zdenda-406 Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Pane jo nějak se to tady rozjelo:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Zdenda-406 Pane jo nějak se to tady rozjelo:potlesk:potlesk:potlesk a ty se divíš?? já ani ne je to tu normálka Citovat
Zdenda-406 Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 No koukám s jakou vervou se do toho tady pustily:potleskAle kupodivu se nedržej vubec vlákna:myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Zdenda-406 No koukám s jakou vervou se do toho tady pustily:potleskAle kupodivu se nedržej vubec vlákna:myslim je vidět že tu moc nechodíš ,vždy se to zvrtne na něco jiné ale co naděláš.Aspoň se něco dovíš více než potřebuješ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.