Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední brzdové destičky pískají - proč?

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Mám na předku zhruba do poloviny sjeté brzdové destičky, po celou dobu provozu než se sjezdili na současný stav byl klid, teď ale už delší dobu pískají, hlavně v rejdu a při nižších rychlostech i v přímém směru jízdy. Myslel jsem že je tam nějaká nečistota, kamínek, písek nebo prach, ale nic takového tam není. Nepomohlo ani důraznější brždění. Poraďte, vyměnit je nové? nebo lze u těchto ještě vcelku dobrých provést nějakou úpravu? Kotouče jsou v pořádku, dával jsem nové spolu s těmito děstičkami.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

V servisu mi říkali, že se mají srazit hrany. Prej normálně vyndat a vzít pilníkem :myslim

Kdysi sem to taky dělal na 309ce,ale brusnym papírem č.240, na skle dorovnal a pak strhnul hrany, a bylo OK:)

[upravil dne 28.8.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Protože se chvěje podložka, na které je samotná směs. ;)

S plochou kterou destičky brzdí to prý nemá nic společného. :myslim

jj, na druhej strane doštičiek býva taká mäkká akoby gumenná antivibračná podložka proti pískaniu. Ale chvenie spôsobuje samotné brzdenie ktoré sa prenáša na opačnú stranu doštičiek čiže nejaký súvis s brzdiacou plochou tam je.

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Fehler In Allen Teilen :D:aut

jj, čekal jsem to, no to by se u jiný značky stát nemohlo :bacha:D:D

ale psal tu někdo že pískajícím vozem je fiat?:myslim:aut

Guest minimaxa
Odesláno

nj, ale píská to fiat. no ale co s tím? zkusím srazit ty hrany, no uvidím zda to pomuže :myslim

Odesláno

Hrany sraz, a vyčisti prachovou drážku. Ale někdy si nepomůžeš, dělá to někdy tvrdost destiček. Taky se prodávala fólie k nalepení na zadní stranu destiček, ony to maj dneska sice z výroby, ale někdy to nestačí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...