Guest minimaxa Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Mám na předku zhruba do poloviny sjeté brzdové destičky, po celou dobu provozu než se sjezdili na současný stav byl klid, teď ale už delší dobu pískají, hlavně v rejdu a při nižších rychlostech i v přímém směru jízdy. Myslel jsem že je tam nějaká nečistota, kamínek, písek nebo prach, ale nic takového tam není. Nepomohlo ani důraznější brždění. Poraďte, vyměnit je nové? nebo lze u těchto ještě vcelku dobrých provést nějakou úpravu? Kotouče jsou v pořádku, dával jsem nové spolu s těmito děstičkami. Citovat
urdemala Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 já bych je zkusil vystříkat čističem na brzdy Citovat
MJSytic Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 V servisu mi říkali, že se mají srazit hrany. Prej normálně vyndat a vzít pilníkem Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Protože se chvěje podložka, na které je samotná směs. S plochou kterou destičky brzdí to prý nemá nic společného. Citovat
vendelinek Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: MJSytic V servisu mi říkali, že se mají srazit hrany. Prej normálně vyndat a vzít pilníkem Kdysi sem to taky dělal na 309ce,ale brusnym papírem č.240, na skle dorovnal a pak strhnul hrany, a bylo OK:) [upravil dne 28.8.2008 vendi.stejskal] Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Protože se chvěje podložka, na které je samotná směs. S plochou kterou destičky brzdí to prý nemá nic společného. jj, na druhej strane doštičiek býva taká mäkká akoby gumenná antivibračná podložka proti pískaniu. Ale chvenie spôsobuje samotné brzdenie ktoré sa prenáša na opačnú stranu doštičiek čiže nejaký súvis s brzdiacou plochou tam je. Citovat
Pegoo Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Špatně se ti vrací (uvolňují )destičky a přibržďují hrany.Použij pilník a brusný papír Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: oddie Fehler In Allen Teilen jj, čekal jsem to, no to by se u jiný značky stát nemohlo :D ale psal tu někdo že pískajícím vozem je fiat? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 nj, ale píská to fiat. no ale co s tím? zkusím srazit ty hrany, no uvidím zda to pomuže Citovat
oddie Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Hrany sraz, a vyčisti prachovou drážku. Ale někdy si nepomůžeš, dělá to někdy tvrdost destiček. Taky se prodávala fólie k nalepení na zadní stranu destiček, ony to maj dneska sice z výroby, ale někdy to nestačí. Citovat
Pegoo Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Očisti i části co se destička pohybuje po třmenu :papa:papa:papa Citovat
P607Olda Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Srazit hrany, psal to tady podrobně otec. Hrana přesahuje plochu kotouče a na tom přesahu píská. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 a už to nepíská, provedeno, opraveno. děkuji za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.