Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Teda pánové:o Mít prachy na koupi takovýho auta a nemít na provoz jo :bacha Téééda:bojim

:D:D:D

pokud zajedes na vymenu FAP a pak budes krasne v klidecku to je pekne,ale taky za vymenu muzes zaplatit plnou castku a FAP se ti vesele sere dal a krasny pocit je ten kdyz ti auto nejede jak ma v servise se furt stouraj v tom filtru a ty rano jedes do prace za avii,ktera cmudi tak ze ji neslo predjet

Odesláno

Taky mě napadlo odstranit FAP, mě sice funguje jak má (teda snad), ale nejde mi vynulovat hláška o nedostatku aditiva a to mě trošku nebaví :D

Odesláno

Ma nekdo zkusenost co udela prorazeny fap s Katalizatorem co je pred nim ?

Hlaska o nedostatku aditiva muze byt spusobena spatnym cidlem ,ale to by mel poznat na diagnostice pokud to zmeri nejake hodnoty aditiva ve fapu tedy v nafte tak muze byt problem tam .

Jak jiz zde bylo nekolikrat napsano DOBRY DIAGNOSTIK vi jak odstanit zavady .

Odesláno

Nádobka aditíva nemá vlastné čidlo ani plavák. Podľa počtu tankovaní riadiaca jednotka odhaduje zostatkové množstvo v nádobke. Často sa preto stáva, že to hlási nedostatok aj keď tam ešte niečo je. Po doplnení aditíva treba diagnosticky nastaviť \"plnú hladinu\" aby odpočet začal od začiatku.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Teda pánové:o Mít prachy na koupi takovýho auta a nemít na provoz jo :bacha Téééda:bojim

:D:D:D

Na provoz je o tom žádná.....jen mě tak napadlo že až se mi vysere tak ho zruším....... a jak psal \"pagot\" je to přesně tak......:super

Odesláno

Ja by som tiez FAP odstranil ... Je to len buzerace nejakych zasranych ekologov ...

Uz som tady psal, ze vyfukove plyny s automobilov sposobuju len 11 percent s celkoveho znecistenia ovzdusia. A to zasiraji hlavne stare auta, a americke kocari s velikymi motori...

Aj keby kazdy jeden majitel peugeotu teraz vitiahol svoj FAP filter, a spravil to bez neho, celkove znecistenie nenarastie ani o 0,1 percenta.

Samozrejme, ze takyto scenar sa nestane. Takze nie je podla mna z hladiska ekologie co riesit.

Radsej by som si to dal prerazit, a usetril 9000 korun za repasovany FAP. A za tych 9000 korun si mozem svoje zdravie upravit i inak, napriklad peknym pobytom niekde v horach v kupeloch.

A emisna kontrola ta bude stat nejaku 500 vku do vacku kazde dva roky ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

:D vidim, ze ludia vedia vyriesit vsetko, nechcel som to tu hovorit nahlas, ale je to tak....:D

Odesláno
Původně zaslal: DanculD

Myslite si ze by auto nepreslo emisnou kontrolou? Ani 66kW verzia ho nema niektore 80kW 406-tky tiez nie a prechadzaju bez problemov.

Emisie u auta bez FAP su vacsie ako u auta s FAP.

Udava sa pri vyrobe.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nádobka aditíva nemá vlastné čidlo ani plavák. Podľa počtu tankovaní riadiaca jednotka odhaduje zostatkové množstvo v nádobke. Často sa preto stáva, že to hlási nedostatok aj keď tam ešte niečo je. Po doplnení aditíva treba diagnosticky nastaviť \"plnú hladinu\" aby odpočet začal od začiatku.

jj, přesně tak, ale bohužel v ŘJ to nejde nastavit

Odesláno

Ja by som tiez FAP odstranil ... Je to len buzerace nejakych zasranych ekologov ...

Uz som tady psal, ze vyfukove plyny s automobilov sposobuju len 11 percent s celkoveho znecistenia ovzdusia. A to zasiraji hlavne stare auta, a americke kocari s velikymi motori...

Aj keby kazdy jeden majitel peugeotu teraz vitiahol svoj FAP filter, a spravil to bez neho, celkove znecistenie nenarastie ani o 0,1 percenta.

Samozrejme, ze takyto scenar sa nestane. Takze nie je podla mna z hladiska ekologie co riesit.

Radsej by som si to dal prerazit, a usetril 9000 korun za repasovany FAP. A za tych 9000 korun si mozem svoje zdravie upravit i inak, napriklad peknym pobytom niekde v horach v kupeloch.

Tyhle názory mám nejraději. Ono nejde jen o ekologii. Neříkám že věřím všemu co říkají proč to tam je, ale jako někde se začít musí a myslím, že např. raka z těch karcinogeních látek v těch lázních z těla nevyženeš.

A že to Tobě nevadí mě pěkně s..e poněvadž tady nejsi sám kdo ty sra..y musí dejchat. :bacha

Strašně se mi líbí ten postoj \"co není zakázaný a stíhaný tvrdě zákonem je vlastně povolený a po mně potopa\".

Fakt nechápu. Každej na svým písečku. :bojim:bojim:bojim

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Pfuu.. odstranovani katu .. odstranovani fapu.. kupte si nemce.. ten Vam bude cudit hned a nemusite nic odstranovat :roll

kdepak, DPF mají už i v německu :mrk

Odesláno

Doplnění aditiva a reset jednotky 7 000,- Kč plus natankování plné nádrže..

A cenu oblbnutí té ŘJ budu vědět zítra...:super

Odesláno
Původně zaslal: brslen

kez by to slo nejak s tim vykourit :myslim

// Ále jde to...:D Ale je to sakra fest mastný... cena bude zítra..
Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Nič nie je jednoduchšie ako oblbnúť riadiacu jednotku, že tam máš aditívum aj keby si tam mal hoc aj gin s tonicom... :)

no ono, kdyz tak RJ aditiva s tebou odmita komunikovat a to i nova tak pak mas smolika, ale to uz sme i tady na foru resili;)

2 kveton > tobe se uz nelibi zdvorilost tveho auta:D:D:D

[upravil dne 27/8/08 buml]

Odesláno

Ekologie ?? panove a co ty co jezdi v 205, 309, 405 ?? vzdyt bez FAP je to euro 3 to staci :-)

Az bude nejakej FAP na urovni takovy ze do nej clovek jenom nesype tak souhlasim s ekologii.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Tyhle názory mám nejraději. Ono nejde jen o ekologii. Neříkám že věřím všemu co říkají proč to tam je, ale jako někde se začít musí a myslím, že např. raka z těch karcinogeních látek v těch lázních z těla nevyženeš.

A že to Tobě nevadí mě pěkně s..e poněvadž tady nejsi sám kdo ty sra..y musí dejchat. :bacha

Strašně se mi líbí ten postoj \"co není zakázaný a stíhaný tvrdě zákonem je vlastně povolený a po mně potopa\".

Fakt nechápu. Každej na svým písečku. :bojim:bojim:bojim

Presne ako sa tu pise.

Pokial mozu na cestach jazdit avie, a stare diesle, ja by som FAP neplatil.

A jasne, souhlasim s tym, ze treba zacat s ekologiou od niekial. Ale nie od sprostych ludi, ktory vsetko doradu zaplatia. Tam nech zacnu kontrolovat chemicky tovarny a podobne. Tam tym majitelum co zarabaju milionu nepovedia nic, hoc prispievaju k znecisteniu ovzdusia za mesiac viac ako nas cely peugeot klub za cely rok...

Jeden start americkej stihacky spotrebuje asi tolko vzduchu, co by stacilo jednemu mensiemu mestu na cely rok... A mna tu budou nejaky curaci drbat aby som jazdil ekologickejsie, a platitl tisice korun za za*ranej FAP filtr, pritomz sused si to kazde rano od domu vypeka na 12 rocnom dieslu a za nim ostava dym po celej ulici ...

Bud to pride norma, ktora to uzakoni vsem, alebo je to podla mna dalsi vymysl, jak z nas vytahnout penize a oni si udelaj carku, jo znizili sme emisie ze 120 gramu na 110 gramu. (len priklad)

A pokial chces zacat s ekologiou, tak proc si si nekoupil nejaku 1.0 Ecotec alebo hdi s fapem ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...