Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fake...

Pokiaľ dobre viem, tak diaľkové oívládanie funguje na infračervenom prenose...

Peugeot používal infračervené diaľkové do roku 1997 takže silne pochybujem, že BMW ho bude používať doteraz, každý už frčí na HF.

A s tým kufrom a \"analým vzrušovadlom\"...takisto chujovina, veď každý zámok má západku, ktorú človek neodistí tým, že bude zdvíhať kufor...

A takisto silne pochybujem, že ešte nejaká automobila používa centrálne zamykanie pneumatické...to bolo možno na Feliciach...

Čiže u mňa nula bodov...

Odesláno

V první chvili jsem zíral, ale pak mi došlo, že to asi není možné. Přece tím, že vytvořim tlak na dveře (anální sonda) mi nepovolí zámek, ne? S tím zvonem mi to přijde vysoveně jako kouzlo, no a funkci DO na telku nic nevim...

Odesláno

s tym zvonom od vecka to moze byt pravda, kamarat mi hovoril ako otvarali octavie s rozrezanou tenicovou loptickou, pripadne ked si v garazi pribuchol kluce tak prilozil k zamku hadicu z kompresora a pustil....

vraj to funguje....

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

Kdyby to byla pravda,tak ten kluk je milionář a nedával by to na net. si myslím.:myslim:myslim

Ne nutně. Podobně jako \"hodní\" hackři upozorńují na zadní vrátka, tak jsou i lidi, kteří ukážou firmám nebo světu krpu v zabezpečení.

Otvírání zámků bez příslušnýho klíče je dokonce sport.

http://www.toool.nl/index-eng.php

Jeden z největších fejků poslední doby je tohle

Nicméně výborná reklama.

Odesláno
Původně zaslal: klm16

s tym zvonom od vecka to moze byt pravda, kamarat mi hovoril ako otvarali octavie s rozrezanou tenicovou loptickou, pripadne ked si v garazi pribuchol kluce tak prilozil k zamku hadicu z kompresora a pustil....

vraj to funguje....

S tím tenisákem jsem to vyděl na kámošové oktávce. No čuměl jse a nechápal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...