Petano Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Zacal se ozyvat. Jenom pri velkem rejdu a pod plynem Rovne to jede dobre (rozumej potichu) a ve vyssich rychlostech zatim nevybruje. Vydrzi to jeste tak cca 500 - 700 km ? Tolik najedu nez budu mit prachy dat to cely spravit. Chcu to udelat i s cepama a guferem poloosy atd ... tak at se to teda zaraz [Editován dne 19/3/04 Petano] Citovat
impact Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Rozhodne bych ho promazal (teda v mem pripade nechal promazat ). Ale jak dlouho vydrzi se da zjistit jen jedinym zpusobem... Citovat
Emiš Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Me to rachta uz dost dlouho, najel jsem na tom tak 15-20 tisic takze tech 700km bych se nebal :D:D Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 To je různé. Ale pokud to dělá jen v plném rejdu, byl bych celkem bez obav, s takovým jsem najezdil skoro 10tis. Pokud je už načlý, tak dodatečné mazání nemá cenu, jen se mrkni, jestli není děravá manžeta - to pak jde do háje rychleji. Jinak ale samozřejmě, čí dřív se to opraví, tím líp. Když se s tím jezdí \"na doraz\", může se to zničit natolik, že ti tu poloosu nevezmou protiúčtem, a vyjde to dráž. Ale 500km bych se nebál... Citovat
Ladis Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Rozhodně vydrží, ale je s tím pak trošku méně příjemná jízda. Zažil jsem jízdu (s velice klepajícím kloubem když se vytočily kola ) po dálnici 200. A v pohodě vydržel. Je to kus železa. Kamoš na tento kloub ještě najel něco kolem 12 000. Pak auto odstavil, ale z jinačí příčiny. Citovat
Petano Odesláno 19. březen 2004 Autor Odesláno 19. březen 2004 jste me uklidnili ... Jsem se radsi zeptal protoze potrebuju taky jet do Praglu a nevim jak to budu stihat kdybych mel jet nejakym hromadnym prostredkem Citovat
rimmer Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Takovy dotaz...mam naclou manzetu jak tu bylo receno...ma cenu s tim neco delat, nebo proste pockat az se to zacne ozyvat a pak to resit ? Citovat
TB Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 S tímto problémem jsem u P 309 najezdil ještě 25 tis. km, ale potom mi už vadilo to cvakání kloubu v tahu i na rovině, tak jsem to nechal vyměnit. Obecně ale tu moji zachovalou \"babičku\" třistadevítku šetřím tak, že zatáčky nervu pod plynem, ale šlapu na to až když srovnám volant. Citovat
impact Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Napsán autorem rimmer Takovy dotaz...mam naclou manzetu jak tu bylo receno...ma cenu s tim neco delat, nebo proste pockat az se to zacne ozyvat a pak to resit ? no buď teď vyměníš manžetu a namažeš to, nebo se na to vykašleš a pak budeš muset později vyměnit celej kloub... Citovat
TB Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 To je samozřejmě pravda. Začíná to výměnou prachovky a namazáním, teprve potom se tady můžeme dále bavit jak dlouho se dá ještě jezdit. Z vlastní zkušenosti vím, že s citem ještě dost dlouho, ale na dovolenou do ciziny bych s tím nejel. Citovat
rimmer Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Da se tam manzeta koupit, nebo napasovat neco podobneho nebo jak ? Citovat
Dydzej Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 Manzetu koupis v pohode za par desitek az stovek korun. Vetsi legrace je vymenit ji... Stoji to ale za tu praci, podivej se na cenu kloubu Citovat
Bimbo Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 Klucí já mám v pitchi levej kloub,prachovku jsem tam měnil asi už pětkrát a už je zase v háji.nevím jestli je to tím že mám ten předek sníženej,nebo že s tím lítám po práglu ale to pochybuju,páč když ji tam dám tak mi o nic nedrhne.Zkoušel jsem i jiný rozměry jestli se třeba moc nenatahuje a je to pořád stejný.Tem kloub se mi ozývá jenom na zpátečku,je to fakt hnusnej zvuk.Kámoš se mě jednou ptal co to je tak jsem mu řekl že se mi odvzdušňuje servo:D:D.No aby si nemyslel že jezdím nějakým vrakem.Ale jinak jsem s tím kloubem nejel dobrejch 25tis. a pořád se točí.Loni jsem s tím byl dokonce v Chorvatsku a pohoda.Rimmer až to budeš dělat tak hlavně pořádně vypláchni ten kloub naftou nebo benzinem,Dej si na tom záležet,protože jak to ojebeš tak ti tam zůstane zrníčko písku a za rok tak budeš mít vydřenou drážku jako prase.Držim palce,dělal jsem to na ulici a docela voprus,ale tím že jsem to dělal několikrát už vím co a jak. Citovat
Fusion Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Ja mam prasklou pravou manzetu (hodne) uz pul roku (10tis km). Pri velkym rejdu a jizde doleva to to tak nejak cuka a dost v tom mlati. Kdyz sem mel oddelany kolo a chtyl jsem tu tyc (asi poloosa) tak se s tim da trochu hybat sem a tam... myslim ze je to v pr..... prej se muze stat \"jen\" to ze se to zlomi na miste, pri jizde ne Citovat
Jarda Muller Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 Repas poloos dělá v Písku jeden borec, až seženu kontak tak ho uveřejním. Na 205 1,2 benzín to stojí 1100,-Kč i s poštovným. Citovat
Paclik Odesláno 21. únor 2021 Odesláno 21. únor 2021 Zdravím já mám taky v háji kynetak ale dneska jsem si všimnul když jsem jel z kopce tak mi to trosku házeli do strany to levé kolo muže to být tím kloubem ? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2021 Odesláno 21. únor 2021 ahoj, je to 17 let starý link, když ti hází přední kolo do boku, tak můžeš jezdit jen do té doby, než budeš večer ve zprávách na Nově Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.