Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vím, že to sem asi moc nepatří, ale prostě se musím podělit o dojmy z tohoto vozu... Měl jsem od čtvrtečního večera, do dnešního dopoledne půjčený tento vůz. Motor 2.0 TDi 103kW, výbava Ambiente.

Najezdil jsem s ním něco přes 1 000km a mohu říct, že jsem z tohoto vozu unešen.

Ten prostor který vás obklopí po nasednutí, at již na přední, či zadní sedadla je obrovský. Na zadních sedadlech je cca 40cm místa v urovni kolen!!!! Sedadla pohodlná, ani tvrdá, ani měkká, prostě tak akorát. Řazení naprosto přesně, lehké a rychlé.

Ve výbavě nechybí parkovací asistent, navigace do urovně čísel popisných, přehrávač DVD a samozřejmě dvouzonová klimatizace.

Krásná vychytávka jsou dvoudílné páté dveře, při zmáčknutí klasického čudlíku na otevření dveří se otevře jen kuf, při zmáčknutí čudlíku na pravé straně vám blikne 2x brzdové světlo a zmáčknutím opět kalsického čudlíku na otevření pátých dveří se otevřou dveře celé.

Nevýhodu kufru vidím v docela vysoké hraně, takže při nakládaní těžších věcí to může dělat asi trošku problém. Ale ono toto auto není asi dělané pro převoz pytlů s cementem..:myslim:D

Jízdní dojmy vesměs jen kladné, podvozek akorát, že necítíte každou díru, ale zase není měkký, aby se auto naklánělo jak kolíbka.

Z auta jsem dostal na dálnici D5 mezi Prahou a sjedem na Rudnou 225km/h pokusů bylo asi 8,ale zdolat hranici 200km/h se povedlo až ve večerních hodinách vzhledem k provozu na dálnici.

Co se týká spotřeby, tak jsem auto opravdu nešetřil, řekl bych že vetšinou jsem měl při každém rychlostním stupni pedál na podlaze a spotřeba dle PP byla 9.5l/100km. Což mi u takto velkého a těžkého auta přijde docela přijatelné.

Při jízdě cca 160km/h na šestý rychlostní stupen a přišlápnutí pedálu auto stále zrychluje a jde hezky za plynem.

Dnes jsem vůz vracel a naštěstí jsem ještě popojel asi 10km s vozem Škoda Roomster, takže přechod do svého vozu Peugeot 307 nebyl tak drastický, řekl bych naopak, z Roomsteru jsem si v Peugeotu krásně ulevil. Roomster je vážně hrozné auto...

Tak a ted jsem se vypovídal a zase mlčím...:mad::ticho

Odesláno

Včera som videl naň recenziu. Tiež ho vcelku chválili, obrovský priestor atď. Vytkli podvozok, ktorý bol dosť hlučný a aj motor, že už má technologický horizont za sebou.

Odesláno

- 3,6 V6 191kw je jenom 4x4 a jen v automatu,cena bude asi opravdu exluzivni:mrk ,ale v prodeji bude az pozdeji. Jedna zajimavost-bateriji to ma v zadnim kufru,dopredu se nevesla.

- uprava BM-Brodící Marlin se asi bohuzel neplanuje,nebylo videt pres šnorchl:aut

Odesláno

Novej superb, krasný auto ze předu, ze zadu úplná hrůza, ten zadek se k tomu nehodí, chtělo by to větší světla. Ale jinak věřím tomu že to musí bejt supr svezeníčko, já jezdím v práci s Octavií II TDI 6 speed a je to nádhera a ten superb - to si nedovedu ani představit:)

[upravil dne 16/8/08 Radess]

Odesláno

No za tie peniaze co stoji novy super sa nad velkostou priestoru snad netreba ani pozastavovat.

Osobne v tom nevidim nic uplne ohurujiciho, radsej by som sa vozil v najnovsej C5ke :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...