Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.:papa:papa:papa

Jelikož jsem prohloupil :nevim před dvěma roky, když jsem kupoval funglovního pažouta a nepřiplatil jsem za klímu. Teď bych potřeboval radu, kde kromě autorizovaného servisu(kde chtěli cca 60-tis za manual) si nechat dodatečně tuto výbornou věcičku pro parné letní období namontovat a přitom nezrujnovat.:(

Uvažoval jsem i o starší z bourané 206 na zadek, ale zase mám strach abych neměl potom jenom problémy s těsnosti okruhu atd......

Poraďte jestli o někom nevíte, jsem z okolí Ostravska.

Předem díky :D

Odesláno
Původně zaslal: Kulíšek

Zdravím všechny.:papa:papa:papa

Jelikož jsem prohloupil :nevim před dvěma roky, když jsem kupoval funglovního pažouta a nepřiplatil jsem za klímu. Teď bych potřeboval radu, kde kromě autorizovaného servisu(kde chtěli cca 60-tis za manual) si nechat dodatečně tuto výbornou věcičku pro parné letní období namontovat a přitom nezrujnovat.:(

Uvažoval jsem i o starší z bourané 206 na zadek, ale zase mám strach abych neměl potom jenom problémy s těsnosti okruhu atd......

Poraďte jestli o někom nevíte, jsem z okolí Ostravska.

Předem díky :D

už to někdo dělal , myslím že Ajsik , napiš mu , uvidíš, zaklad byl v tom že měl druhe auto -bouračku , teda pokud si dobře vzpomínám.

Odesláno

dal jsem si do sve 406 klimatizaci z jine stejne 406 bourane na zadek a chladim jako divy uz dva mesice ;) preventivne jsem pri montazi vymenil vsechna tesneni ve spojich, takze myslim ze tesnost bude v pohode ( i kdyz to uvidim po zime, jestli neco utece nebo ne )

jinak praci pocitej tak cca 40hodin na demontaz z bouraneho auta a montaz do tveho

Odesláno

Jo díky Ferry za nastínění přibližného času zborky a rozborky:aut

Já bych jsem se do toho sám určitě nepouštěl, předpokládám že to bude obnášet rozebrání poloviny předku auta. A navíc nemám ani zdroj odkuď vzít bouračku :( Zkusim se zeptat kolegy, ale ten dělá vesměs VW, tak uvidím.

Odesláno

ked nemas moznost zohnat buracku za malo penazi, tak sa na to vykasli...bo ked to budes kupovat po kuskoch tak sa ti radsej oplati predat tutot 206 a kupit inu ,ale s klimou.......

neviem co stým vsetci mate ,dorabat klimu.....vsak to je uplna hlupost.....cest niektorým masochistom c osa do toho pustia....tí to robia z pasie....ale obycajný clovek, co nema k takýmto veciam...blizko....no nepochopím to......a čudujem sa

Já bych jsem se do toho sám určitě nepouštěl, předpokládám že to bude obnášet rozebrání poloviny předku auta. A navíc nemám ani zdroj odkuď vzít bouračku :( Zkusim se zeptat kolegy, ale ten dělá vesměs VW, tak uvidím.

Odesláno

ked nemas moznost zohnat buracku za malo penazi, tak sa na to vykasli...bo ked to budes kupovat po kuskoch tak sa ti radsej oplati predat tutot 206 a kupit inu ,ale s klimou.......

neviem co stým vsetci mate ,dorabat klimu.....vsak to je uplna hlupost.....cest niektorým masochistom c osa do toho pustia....tí to robia z pasie....ale obycajný clovek, co nema k takýmto veciam...blizko....no nepochopím to......a čudujem sa

Odesláno

Jo marisw máš pravdu? Teď mi odepisoval ten co by eventuálně mohl tuto věc obstarat, ale říká, že mi nedoporučuje do toho jit, že to bude skládačka, a když se něco posere, tak nejsou ani oni schopni někdy obstarat daný díl, což je dost blbé.

No nic, zatnu zuby, nějaký rok ještě s Wagonem pojezdím a v budoucnu při koupi nového auta budu chyřejší :(

Odesláno

PRESNE TAK.... NIKDY NEMAS ZARUKU AKO TO DOPADNE......

Jo marisw máš pravdu? Teď mi odepisoval ten co by eventuálně mohl tuto věc obstarat, ale říká, že mi nedoporučuje do toho jit, že to bude skládačka, a když se něco posere, tak nejsou ani oni schopni někdy obstarat daný díl, což je dost blbé.

No nic, zatnu zuby, nějaký rok ještě s Wagonem pojezdím a v budoucnu při koupi nového auta budu chyřejší :(

Odesláno

Jinak jak jí dodělat když auto klimošku nemá jsem tam taky někde četl, ale už jsem zapomněl kde. A co místo klimošky nějaký velký střešní okno, měl jsem ho v 306tce a bylo to lepší než klimoška

Odesláno

Ferry to dělal dobře.

- postavit vedle úplně stejné auto s klimou na rozborku

- dělat to sám, jinak se nedoplatíš (Ferry to zřejmě pojal jako sportovní výkon, k čemuž gratuluji). Pokud by Ti to dělal mechanik, např. po 300 Kč/hod, tak minimálně 12000 za práci, spíše mnohem víc.

- v té době bude auto odstavené, tedy týden až dva.

Až budeš prodávat auto bez klimy, musíš ho prodávat v mrazech, jinak je neprodejné.

Odesláno
:D to taky a hlavně se nebude muset rejpat do motoru, stejně já nevim jak vy, ale já klimu potřebuju tak 3 tejdny v roce, to než dát 12000 s nejistým výsledkem, to už je lepší si na tu chvíli nějaký auto s klimoškou pronajmout, zrovna včera jsem viděl na jedný Corse v Praze že je k pronajmutí s klimou za 190Kč na den
Odesláno

Střešní okno, jsem měl na Š Rapid, byla to perfekní věc, ale jen do té doby než se člověk dostal do zácpy:(

Prodávat zatím Pažouta nebudu, to by byl přepych, dva roký staré auto a najete cca30-tis.

Nechal jsem nalepit fólie, tak je to o poznání lepší, ale pokuď je auto vyhřáte od sluníčka, tak z větráku jde sahara:aut

No dokuď člověk nevěděl co klima umí, tak mi ani nechyběla. No už nebudu brečet:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...