Guest minimaxa Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 italskou... tedy žádnou, dle záznamů tento ventil již jednou měněn na cca 60tis km. Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Kolegovi v práci na stejným motoru dělalo přesně co samý co minimaxovi. Byl z toho trošku vytočenej. Nadáva žel mu to jede jako 66kw HDi. X-krát s tím byl na diagnostice a dopadl vždy jak minimaxa - kontrolka se rozsvítila opakovaně a auto zase přestalo jet. Vím že měnil i hadici(e) od turba a co se dělo dál nevím. Zkusím to zjistit jestli už problém vyřešil. Citovat
Medvěd Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Ono jde o to zamyslet se, KDO v autorizovaných servisech jako automechanik pracuje?? a) buď jsou to kluci hned po vyučení, kteří tam 2, 3, nebo 5 let sbírají zkušenosti za pár Kč na výplatní pásce a pak hupky dupky - otevřou si vlastní dílnu b) staré pasty, kteří dělali ještě za totáče na razdvatroskách a teď se snaží v klídku a pohodě doklepat do důchodu (že auto z r.v. 2001 potřebuje zcela jiný přístup než Š 105 jim nějak uniklo) c) lemplové, kteří pracovní dobu nějak překlepou a těch pár Kč, co za to dostanou jim stačí ke spokojenosti (na pivo JE tak o co GO ???) d) šikovní kluci, kteří mají auta a konkrétní značku rádi - nemají ale chuť do podnikání či vlastní prostor (odhaduju zastoupení tak 1% z mechaniků, živících se rukami na dílně - víc to určitě nebude). KAŽDOPÁDNĚ TO VĚTŠINOU NEJSOU AUTOMECHANICI (OPRAVÁŘI), ALE POUZE VÝMĚŇÁŘI POSTUPUJÍCÍ STYLEM POKUS - OMYL, DOKUD TO ZÁKAZNÍKA NEPŘESTANE BAVIT (NEBO SE JIM PODAŘÍ VYMĚNIT SKUTEČNĚ PROBLEMATICKÝ DÍL) Mám zkušenosti z doby, kdy jsem měl NOVOU Mazdu a MUSEL jsem povinně jezdit do autorizovaného servisu - A NEVĚŘÍM, ŽE U PEUGEOTA JE TO JINAK. Takže, Minimaxo - čemu se divíš??? [upravil dne 17/8/2008 Medvěd] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Medvěde, já se nedivím ničemu, nepíšeš tady nic, co by mi nebylo známo. Mě vadí to auto, které je prostě nepovedené - jako víceméně každá 307. Tenhle kus není můj, jen tu mladýmu trochu pomáhám mudrovat. A budu se opakovat, jsem rád, že už nemám Peugeota! kdo čte jako nezaujatý čtenář toto forum, a zároveň i jiná fora jiných značek, stejně tak jako já, musí kroutit hlavou, co je Peugeot za strašnou značku, protože tolik poruch a jakého rázu, to nikde jinde neuvidí. Fiat forum je +/- stejně objemné jako tady to naše, ale v porovnání se závadama je to nebe a dudy. Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Tak jsem se ptal kolegy a opravdu mu stačilo vyměnit spodní hadici k turbu. Čili tvůj problém to neřeší. Citovat
jozefsv Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Medvěde, já se nedivím ničemu, nepíšeš tady nic, co by mi nebylo známo. Mě vadí to auto, které je prostě nepovedené - jako víceméně každá 307. Tenhle kus není můj, jen tu mladýmu trochu pomáhám mudrovat. A budu se opakovat, jsem rád, že už nemám Peugeota! kdo čte jako nezaujatý čtenář toto forum, a zároveň i jiná fora jiných značek, stejně tak jako já, musí kroutit hlavou, co je Peugeot za strašnou značku, protože tolik poruch a jakého rázu, to nikde jinde neuvidí. Fiat forum je +/- stejně objemné jako tady to naše, ale v porovnání se závadama je to nebe a dudy. peugeot uz som jeden mal ktory bol nevydareny.jasne bola to katastrofa,nedalo sa s tym nikde ist lebo som nevedel kedy ma to niekde necha.zase ostatne dva su bez problemove auta a nevyzaduju si ziadne investicie.klop klop. fiat uz robi auta? Citovat
marisw Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 provokacia :D Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: minimaxa Medvěde, já se nedivím ničemu, nepíšeš tady nic, co by mi nebylo známo. Mě vadí to auto, které je prostě nepovedené - jako víceméně každá 307. Tenhle kus není můj, jen tu mladýmu trochu pomáhám mudrovat. A budu se opakovat, jsem rád, že už nemám Peugeota! kdo čte jako nezaujatý čtenář toto forum, a zároveň i jiná fora jiných značek, stejně tak jako já, musí kroutit hlavou, co je Peugeot za strašnou značku, protože tolik poruch a jakého rázu, to nikde jinde neuvidí. Fiat forum je +/- stejně objemné jako tady to naše, ale v porovnání se závadama je to nebe a dudy. peugeot uz som jeden mal ktory bol nevydareny.jasne bola to katastrofa,nedalo sa s tym nikde ist lebo som nevedel kedy ma to niekde necha.zase ostatne dva su bez problemove auta a nevyzaduju si ziadne investicie.klop klop. fiat uz robi auta? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Fiat? proč se ptáš? narozdíl od Peugeotu rozhodně auta která jezdí :D Citovat
jozefsv Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Fiat? proč se ptáš? narozdíl od Peugeotu rozhodně auta která jezdí :D ber to s humorom. tiez som mal kamarata co nedal na fiaty dopustit az sa posledneho zbavoval so slovami ,,a nech uz ho nikdy nevidim,, si na fore na akom si tak sa necuduj ze ti niekto napise nieco proti tvojim hlaskam. kazda znacka vyrobi hovadinu.znamemu sa to stalo na novom mercedese.odisli mu na dialnici brzdy (auto za 2,5 mega) a to uz tiez nie je koser takze to skatulkovat ze peugeoty su sroty asi nie je na mieste.fiat som uz komentoval Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Jo fiati som mal len dva... Nemam moc co do toho kecat, lebo som mal len 2 punta s podobnymi datumami vyrobi ale... Je to o kusu a o principu. Peugeot sa mi kazi ovela menej, ako sa mi kazil FIAT. Zatial si musim zaklopat. Ale ako citam po fore, tak sa jedna viacmenej vzdy, o nieco zavaznejsie, a financne narocnejsie. Fiat sa mi podarilo vzdy opravit, za par sto korun ... Mal som na nom dve vazne porcuhy... Raz mi zblbla cela elektrika, a pol veci nefungovalo. Oprava u elektrikara 700Sk. Odisiel mi posilovac brzd, nova vakuova pumpa ma stala 500Sk s vrakaca. Inac to boli same drobnosti . Ale boli castejsie. Peugeot sa pokazi raz za cas, ale opravi su na tisicky .... Aspom s mojho pohladu.... Citovat
P607Olda Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 minimaxa: udělej si výlet sem k nám, přijeď do mého oblíbeného servisu. (I když ke chvále toho servisu musím přiznat, že mě výslovně varovali před koupí 307:D:mad:). Myslím, že s Vaším trápením by si taky poradili. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: P607Olda minimaxa: udělej si výlet sem k nám, přijeď do mého oblíbeného servisu. (I když ke chvále toho servisu musím přiznat, že mě výslovně varovali před koupí 307:D:mad:). Myslím, že s Vaším trápením by si taky poradili. OK, zkusím mladýmu navrhnout. o víkendu fungují? Koukám, Šumperk, v Rapotíně máme 5-7.září sraz, přijeď se podívat na pořádné vozy Citovat
P607Olda Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Ne, bohužel. Pracovní doba 8 - 16, je možné tady auto nechat. Před návštěvou nutno telefonicky domluvit. V případě Tvého zájmu jsem Ti k dispozici, jak pro domluvu termínu atd. Ještě SZ. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Tak přátelé, 307má je z5 v autobazaru v Liberci, odkud byla přivezena. slíbili nám že ji do pátku/pondělí dají dohromady a uvedou ji do fungujícího stavu. Jsem zvědav, co všechno nechají opravit a kdo to nakonec zaplatí Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Tak přátelé, 307má je z5 v autobazaru v Liberci, odkud byla přivezena. slíbili nám že ji do pátku/pondělí dají dohromady a uvedou ji do fungujícího stavu. Jsem zvědav, co všechno nechají opravit a kdo to nakonec zaplatí Slíbili? To v bazaru umějí. Držím palce ať je to jeden z těch mála seriózních a všechno co slíbili ať splní. Citovat
Bohumil Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Bohumil Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D A už jsi viděl,aby někdo nadával na to,co má doma?:D Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Bohumil Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D A už jsi viděl,aby někdo nadával na to,co má doma?:D Tých nadávok od minimaxy na 307 je v tomto vlákne až-až Citovat
Radess Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: Bohumil Víte čeho jsem si všiml při pročítání příspěvků v různých sekcích?:o:o:o:o:o:o:o:o:o Źe o 307čkách, že jsou auta více než špatná, píšou většinou ti co je nemají. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:D:D:D no to je přeci jásné,307 je nadmíru poruchové autí aniž bych v tom jezdil a jak to vím , no sem se to dočetl:D:D:D, ne sranda, kluci braňte si svý auta je to správný. Já už o 307 taky přemýšlel, ale vyhrála 306 [upravil dne 20/8/08 Radess] Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 To je vlastně fakt--vyjímka potvrzující pravidlo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.