Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

ZMĚNA AUTA

ZMĚNA AUTA  

1. 1. ZMĚNA AUTA

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Mám možnost se zbavit své 406 v breaku,což je pro mne už nevhodné a proto přemýšlím o jiném menším vozidle.Prostě změna je život

Odesláno

Teda, to je otázka.

Takové auto, jako 406 budeš těžko hledat. Dobře to zvaž. Je spolehlivé, robustní, hezké (to jsou všechny Peugeoty), a už ho znáš.

Když už, tak mně se líbí 207 SW, ale vlastně každý Peugeot.

Odesláno

No ja som bol teraz nuteny tu svoju z dovodu financneho predat a placem uz mesiac, 406 tka je 406tka. na nieco mensie sa tazko zvyka, ale ak mensie, tak novsie, ale velmi by som zvazoval, ci ist do 7 mickovej rady od peugeotu, vela ludi, co poznam a maju bud 207 abo 307 vravia, ze to uz nie je ten peugeot co to byvalo.

Odesláno

Pokud je break velký objemem, tak jít do coupé. Je velký problém zaparkovat na sídlišti s break ale i s jiným autem. Záleží na každým, co si vybere. ;) p.s. souhlasím s P607Olda !!!:super A nejen já.

Guest servisman
Odesláno

cupé ani zadarmo :aut

nejde o parkování ale break už není pro 2 :ticho

je tu varianta 2 jiné vozidlo ale ne Peugeot

neberte to tak že Peugeot je nej

[upravil dne 10/8/08 honza406]

Odesláno

Jak už jsem jinde psal, rozdíl je i v provedení, robustnosti. Já jsem dřív měl rád malá auta, ale trvanlivost je někde jinde. U velkého auta 100, nebo 200 t. km celkem nic neznamená.

Jiná značka? Jestli se Ti nějaký typ opravdu líbí (a máš ho kde servisovat), tak asi jo. Auta by se měla vybírat tak, že Tě něco zaujme, pak po něm chvíli toužíš, a pak si splníš přání - sen. A teď nastane ten problém vzhledu, protože Peugeot je designem celkem na špičce.

Odesláno

Pokud je break velký a chceš zůstat u značky, koupil bych buď sedana nebo např. 206, pokud není moc malá. Z jiných značek bych asi volil něco z Asie (např. Getz je celekm slušná volba);)

Guest servisman
Odesláno

P607Olda máš sice pravdu ale poslední dobou co pozoruji je elektronika v Peugeotu dosti poruchová co tak čtu a poslouchám.Jinak jsem přímo z Č.B.takže servisní sit je tu .A co by mne zaujalo tak na to nemám a ani servis u nás není.Není mi 20,ale víc takže sporťáky mne moc už neberou.Takže sen si nesplním.:)

Odesláno

Jsme s manželkou sami,děcka mají svoje auta,do budoucna si koupím něco menšího. Zatím jezdíme trochu

po Evropě a Česku,406 je na cestování perfektní.Doufám,že to nějakou dobu vydrží.:)

Odesláno

Pokud bys prodal 406ku a chtěl něco menšího, pak bych asi po pažoutech moc nekoukal - proč?

a) 206 je ve výrobě už dlouho a je to na ní znát

b) 207 - asi by se Ti nechtělo jít do NEW auta (pokud ano, pak by to asi nebyla špatná volba)

c) 307 - šílená pověst modelu

Spíš bych tedy koukal na jiné evropské vozy (Focus by podle mě nemusel být zcela mimo mísu)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pokud bys prodal 406ku a chtěl něco menšího, pak bych asi po pažoutech moc nekoukal - proč?

b) 207 - asi by se Ti nechtělo jít do NEW auta (pokud ano, pak by to asi nebyla špatná volba)

Spíš bych tedy koukal na jiné evropské vozy (Focus by podle mě nemusel být zcela mimo mísu)

Tak tak souhlasím, 307 fakt ne, a focus by nemusela být špatná volba¨

viz:

http://www.tipcars.com/applications/magazin/clanek.php?id_clanek=649

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Uvažuju podobně,ale šel bych do japonce (néé korejce)

Holt,japonec nakonec :myslim

Odesláno

jj jen smělé do korejce:D kdysi jsem taky četl jen samou chválu na CHUNDAJ ACCENT a pak čuměl jak často byl v servisu.Tfuj korejce už:bojim .A teď si užívám už rok a půl stou strašně poruchovou a nespolehlivou 307-mou:cool:

Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

jj jen smělé do korejce:D kdysi jsem taky četl jen samou chválu na CHUNDAJ ACCENT a pak čuměl jak často byl v servisu.Tfuj korejce už:bojim .A teď si užívám už rok a půl stou strašně poruchovou a nespolehlivou 307-mou:cool:

Vítej po delší době na fóru. A copak 307???

Guest servisman
Odesláno

třeba kdybych šel do 307 tak vyřeším třeba její neduhy.406 jsem se věnoval už dosti :D

Odesláno
Původně zaslal: honza406

třeba kdybych šel do 307 tak vyřeším třeba její neduhy.406 jsem se věnoval už dosti :D

co citroen C4? je to v podstatě 307 ale bez poruch .

-u tebe je těžké nabízet menší auto páč dle fotek nebudeš znejmenších.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...