Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/146769-italsky-designer-andrea-pininfarina-tragicky-zemrel.html proc tito lide umiraji tak blbe??? [upravil dne 7/8/2008 Scratch] Citovat
Medvěd Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Taky beze slov - snad jen ŠKODA HO [upravil dne 7/8/2008 Medvěd] Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Taky jsem to právě dočetl. Opravdu škoda takového člověka. Citovat
OK406 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Upřímnou soustrast a hlubokou poklonu před jeho citem a uměněním při vytváření karoserii automobilů. Citovat
Dave_k Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Dej mu bůh věčnou slávu. Toto byl pro mne designer no°1. Takových lidí je opravdu veliká škoda. :( Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 sem se tesil na 408 coupe (ze treba udela) ale to uz ted fakt nestihne. Omlouvam se, ale me uz stvou ty skoro mrtvi duchodci za volantem... nechapu, jak jim doktori muzou davat povoleni ridit vozidla..... Souseda zabil 83 lety dedek, proste ho prehlidl, kdyz s autem jel v proti smeru.... to je ale nemuzu si fakt pomoci... Citovat
OK406 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch sem se tesil na 408 coupe (ze treba udela) ale to uz ted fakt nestihne. Omlouvam se, ale me uz stvou ty skoro mrtvi duchodci za volantem... nechapu, jak jim doktori muzou davat povoleni ridit vozidla..... Souseda zabil 83 lety dedek, proste ho prehlidl, kdyz s autem jel v proti smeru.... to je ale nemuzu si fakt pomoci... no vidíš, to mu ani doživotí nepomůže!! Citovat
PaloLM Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 k tomu nieto čo dodať, len že ho je veľká škoda Citovat
jozefsv Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: genzer du navesit na coupatko cernou vlajku:( asi idem dat na antenu ciernu stuzku. ja nechapem preco taky clovek jazdi skutrom.skoda Citovat
Maverick Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Čest jeho památce a hluboce se klaním před jeho dílem:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 držím minutu ticha za Pána s VELKÝM P! -na te diskuzi pod člankem ani slovo o peugeotu , jen ferrari a elektrospotřebiče:roll Citovat
Přema Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 :( co dodat budu s Pe.trem držet minutu ticha,je to ku..vská škoda......... Citovat
NicolasB Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch sem se tesil na 408 coupe (ze treba udela) ale to uz ted fakt nestihne. Omlouvam se, ale me uz stvou ty skoro mrtvi duchodci za volantem... nechapu, jak jim doktori muzou davat povoleni ridit vozidla..... Souseda zabil 83 lety dedek, proste ho prehlidl, kdyz s autem jel v proti smeru.... to je ale nemuzu si fakt pomoci... Úplně jednoduše ji ukecá jsem to viděl na dědovi, bude mu 80 a skoro vůbec neslíší, vidí sotva na pár metrů, rekace po půl hodině možná a doktorka mu normálně potvrzení dala a když jsem se jí ptal proč mu ho dala tak mi odpověděla že jí ukecal, tak pak ať se člověk nedivý že se stanou tekovédle nehody. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 To je zivot. Zubata si holt nevybira... No krom, ze jste se tesili na 408, tak ja se \"tesil\" treba na nove lahve Matonky. Bohuzel, studio Pininfarina se podili i na projektech, ktere i odbornici negativne kritizovali (tusim, ze nejake skodovky, snad i indicka auta)... [upravil dne 7/8/2008 Jezkovi.voci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.