Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sem se nějak fšim, jakej byl dneska po ránu na můj fkus hic :D:D:D

Zakládám podpisovou listinu, a? to už vydrží! Už mám tý zimy plney zub!

Je na čase udělat zimě: :papa :papa :papa

Odesláno

Konecne je tady. Uz mi strasne chybelo. Zima sux. Uz jsem se rozhodl, ze je jaro tady, mam letni sestrih na hlave a schoval jsem kabat do skrine. At zije jaro:papa

Odesláno

No ja nevim, ale to budou asi zlaty kola, ne? ;)

O vikendu jsem byl u sveho dvorniho \"obouvace\" - Takze to budou DUNLOP SP SPORT 200E, bud 195 - nebo 205-ky -- pocitam tak 1.500-1.700,- kus :D:D

Ale nechci te premlouvat :D kazdemu dle jeho penez a schopnosti :)

Odesláno

musim koupit i elektrony, nejen tu cernou, osklivou vec, ktera se na elektrony obouva :( Pokud se vejdu s nejakyma peknyma 17\'\' + kompletnim obutim do 25tis., tak budu mluvit o dobrem kseftu ;)

Odesláno

A ja sem dneska prezul :) sem se u toho zapotil. Ale vyvstal mi docela problem s tuhosti rizeni. Jeste sem na letnich nejel(auto od pozdima) ale mel jsem zimni 15/205/65 na plechu, rizeni uplne v poho. Ale po prezuti na 15/195/60 (i kdyz zdaji se mi teda mnohem nizkoprofilovejsi nez 60:) ) tak mi teda jde rizeni hlavne do zatacek pekne ztuha a dost to ma silu jak svina vracet volant zpet, az jsem se celkem zalekl, ze je neco v neporadku. Je tohle mozne nebo se to stava ?

Odesláno

Je to paráda!!! Jen aby to vydrželo. Má to jen malinkej mínus. Už zase začínaj lítat ty potvory co zasíraj celej předek aut. Ale furt lepší než sůl v dutinách a kvetoucí kastle.:D

Odesláno

Taky mám - pochopitelně - radost z konečně jarního počasí, ale s těma letňákama bych zatím nepospíchal. Já hodlám vydržet až do velikonoc, pak už opravdu žádnej sníh neočekávám a tudíž mi i ksicht a kosti zůstanou vcelku a tam, kde mají bejt.:D:D:D:D

Odesláno

Já asi chcípnu nedočkavostí,kdy už konečně budu v klidu moct sundat ty zk....ný plecháče s těma zk....nýma zimákama a nasadim těžkej novej letní kalibr.Už vyhrožujou,že bude příští tejden o deset stupňů míň.:mad::mad::mad::mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...