seniorkk Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Nezlob se na mne,ale moc dokonalou manuální klimu nemáš,kdyby si jí měl,tak v počasí na podzim zatáhneš kolečkem za lanko,a jsi v pohodě.Takto se budeš muset ponořit pod palubku,otočit kolečkem s očesanýmy zuby aby jsi se ohřál,tento stav jsem nazval jako manuální SKORO klimu.Asi to budu řešit vrakáčem,i když tyto součástky budou asi moc nové,tudíš nedostatkové.15 tisíc je skutčně hodně /za takové malé odrbané kolečko/ Ahojky Karel:roker Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: seniorkk Nezlob se na mne,ale moc dokonalou manuální klimu nemáš,kdyby si jí měl,tak v počasí na podzim zatáhneš kolečkem za lanko,a jsi v pohodě.Takto se budeš muset ponořit pod palubku,otočit kolečkem s očesanýmy zuby aby jsi se ohřál,tento stav jsem nazval jako manuální SKORO klimu.Asi to budu řešit vrakáčem,i když tyto součástky budou asi moc nové,tudíš nedostatkové.15 tisíc je skutčně hodně /za takové malé odrbané kolečko/ Ahojky Karel:roker Už to tady někdo řešil,napasoval do toho servomotorku kolečko z hračky nebo čeho--je to prostě práce pro kutila....těch 15 litrů je fakt hrůza. Citovat
seniorkk Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Kdyby to bylo kolečko na servu,cena opravné sady je cca.351.-Kě s DPH.Pokud je očesané kolečko KLAPKY..se musí koupit celé těleso topení za cca.12 770,-s DPH + práce.Toto je zdělení vedoucího odd.ND.,nejmenovaného servisu Peugeot v ČR...... O tomto jsem minule psal. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Zvyčajne sa materiály v prevodoch prispôsobujú tak, aby sa skôr opotrebovali tie kolieska ktoré sa dajú jednoduchšie a lacnejšie nahradiť. Toto francúzski inžinieri nedomysleli (alebo to je schválne Citovat
seniorkk Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Asi máš pravdu,neboť ozubeným kolečkem KLAPKY šlo těžko otočit a střed kolečka kterým jsem otáčel pomocí šroubováku,se nezdál moc pevným.Máš určitě pravdu,že podle laika by mělo být měkčí kolečko serva,které je za 351,-Kč Citovat
Sabo Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 ahojte, chcel by som sa spytat aky sposobom sa daju vymenit tieto ozubene kolecka a ci nie je nejaka pevnejsia nahrada. a ako je mozne ze sa na 3- rocnom P 307 moze nieco taketo pokazit a na 11 - rocnom VW Golfe, co mam mi klima slape ako hodinky bez problemov. Citovat
seniorkk Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Zdravím.Jak jsem psal 6.8.08,dle Peugeot serv.je třeba vyměnit celou skříň topení,ještě jsem neslišel jiný názor-levnější,za který bych rád poděkoval.Ale nejsem sám s tímto problémem, Čauko Karel Citovat
Jup48 Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Neophyte blbě se to fotí,není tam přístup ale vypadá takhle,ale musím říct že mi tam něco vymontoval mám dojem,abych měl přístup na to kolečko právě Nešla by udělat ještě jedna fotečka z větší dálky, aby bylo zřetelné v jakých místech se to nachází? Citovat
janou Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Tiež by som poprosil o tu fotku .Manželkina 307 na pravej strane len chladí i v tomto chlade. Ďakujem Citovat
Sabo Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 ahojte, na nete som nasiel rozne schemy, mozno to niekomu pomoze. link: http://rapidshare.com/files/151219410/Revue_Techinque_-_Peugeot_307.rar.html http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=d8f1a000f056b8ff7bd3faba510a951c [upravil dne 5/10/08 Sabo] Citovat
Sabo Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 oprava v servise Peugeotu stala 1331 SK, takze nemyslim ze je to nejaky velky problem, ak sa to nebude kazit kazdy mesiac. Citovat
Neophyte Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Zdravím vás,zítra zkusím tedy vyfotit,jestli vám to pomůže nevím mě bylo taky řečeno,že se to musí vyměnit jako celý komplet-asi 13 táců + práce no.A to jezdím k moc šikovným borcům,takže řešení už jsem tu psal. Citovat
seniorkk Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Zdravím.Sabo měl zřejmě kliku,že měl odrbané kolečko serva klapky na toto se nechá sehat opravárenská sada za cca 400 kč Karel Citovat
Neophyte Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Tak tady ty fotky,je to spolujezdcova strana,snad Vám to tak pomůže Citovat
MartinR Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Pěkně to mají kluci v Peugeotu vymyšlený.Asi nejlepší je udělat krok zpět a mít auto s manuální klimou, kde jsou lanka.Tyhle plastový kolečka už od pohledu nemohou moc vydržet. Citovat
HonzaT Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Ahoj všichni,co máte dvouzonovou klimatizaci. Ta opravná sada na očesaná ozubená kolečka opravdu existuje a právě proto,že když máte poškozená ta kolečka na klapkách,nikoli na servomotorkách, tak se k těm původním přidají-nacvaknou nová z té sady a poté ten servomotorek zapadá do těch nově namontovaných koleček. Takže se nemusí měnit celý obal s klapkami pod přístojovkou. Dělám v Peugeotu a oprava je max 1 hodina. Citovat
jaturn Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Ahoj!U mne peugeot r.v.2005,nejdříve oprava pomocí sady koleček(funkční asi jeden měsíc),pak výměna celého boxu topení a motorků...naštěstí oprava ještě v záruce po koupi vozu,přibližná cena dle informace servisáka Peugeotu 25000kč s daní.Od té doby nepoužívám automatiku,snad tím prodloužím životnost toho- chytrého- ovládání(ozubených koleček). Citovat
Freeman Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Jaturn: Tomu trosku nerozumim? Kdyz mas automatickou klimu, jak to delas, ze nepouzivas automatiku? Ta klima proste bezi i v zime, v lete .. Nastaveni na AUTO na to asi nema vliv, to jen samo reguluje intenzitu (= otacky ventilatoru), ne? Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 V menu by sa malo dať nastaviť Cut AC Off alebo niečo podobné. To vypne kompresor, zvyšok funguje normálne ďalej. Chladí samozrejme len do vonkajšej teploty Citovat
MartinR Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Je to tak, že při použití AUTO zmáčkně knoflík AUTO a systém si automaticky nastavuje otevírání, zavírání klapek a rychlost větráku.Volit jde teplota.Bez použití AUTO se zmáčkne jen tlačítko A/C a pak funguje klimatizace tak, že si může sám volit teplotu, rychlost větrání i kam má foukat, tedy klapky.Někdo tu psal, že pokud se používí AUTO, taky systém sice jede automaticky,ale motorky otevírací klapky až doi krajních poloh a tím dříve opotřebují plastová kolečka.Dvouzónovka má samozřejmě ještě více možností individuálního nastavení, ale to se mi nechce vypisovat.Každý kdo ji má, asi ví. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.