ozzy56 Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Ahoj,po létech strávených za volantem Tater,Liazek,atd.,už ,,neumím\'\' řadit jinak,než s meziplynem (směrem dolů) Řadit směrem nahoru s dvojím sešlápnutím spojky jsem se už odnaučil Řadíte taky tak i těmi svými pažouty????? Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Ahoj,po létech strávených za volantem Tater,Liazek,atd.,už ,,neumím\'\' řadit jinak,než s meziplynem (směrem dolů) Řadit směrem nahoru s dvojím sešlápnutím spojky jsem se už odnaučil Řadíte taky tak i těmi svými pažouty????? Radím normálne bez medziplynu. Niekde som ale niečo čítal v súvislosti s turbom a medziplynom, tuším to bolo proti používaniu medziplynu ale súvislosti si už nepamätám, niečo o zmene otáčok turbíny a strate výkonu. Citovat
PnR Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 pri podradovani medziplyn samozrejme... ak to teda nie je pri dojazde na krizovatku ale v troska vyssich otackach Citovat
Davidf Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Řadím s meziplynem,ale jen pro efekt a je docela těžké se trefit aby to lahodilo uchu. Citovat
AKCZ Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Pri podrazovani vetsinou s meziplynem.. auto nedostane takovej kopanec a pri rychlem razeni je to plynulejsi.. Citovat
pastorek Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Tiež mám odjazdené roky na bezsynchrónnych prevodovkách a nikdy ma nenapadlo tak isto radiť i pri osobnom aute. Jediná výnimka je podradenie pri predchádzaní. To AnotherOne: Motoroch s turbom vôbec nevadí ak pri podradení použiješ medziplyn. Skôr naopak. Medziplynom roztočíš i turbínu a rýchlejšie zaberie po podradení. Citovat
Kasi Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Já si myslím, že kromě ozzyho a pastorka tu všichni myslí takový ten falešný meziplyn - bez dvojího vymačkávání spojky... Citovat
Bohumil Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Nahoru řadím : Hhhhhhhhnnnnnnnnnn Hhhhhnnnnnnnnnnnn Dolů : Hhhhnnn Hhhhhhhhhhhhnnnnnnnnnnnn Hhhhnnnnnnnn :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Kasi Já si myslím, že kromě ozzyho a pastorka tu všichni myslí takový ten falešný meziplyn - bez dvojího vymačkávání spojky... Jenže i ten falešný jak říkáš má svuj smysl, roztočíš tím setrvák a při puštění spojky nedostane převodovka s motorem takovou ránu. Při podřazování to běžně používám;) Citovat
Guest bostich Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Při podřazování občas. S Bramborákem to mělo super zvuk, Piškota moc netočim, takže jenom někdy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 samozrejme :-), ladacky lahodi uchu :-) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 meziplyn a falesny meziplyn...to jako mezi plynem a spojkou? to znam to je brzda..taky jsem nekdy pri razeni brzdil ale nikdy me to dlouho nevydrzelo...vetsinou jsem radil 1... 2...... 3......... 4........ 5.............Raketa ........ted uz mam automat Citovat
Kekros Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 meziplyn dávam jen když potřebuju dát z 2 stupně 1 stupeň a nechci přitom skoro úplně zastavovat. Jinak to autí zvládá dobře Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Bohumil Nahoru řadím : Hhhhhhhhnnnnnnnnnn Hhhhhnnnnnnnnnnnn Dolů : Hhhhnnn Hhhhhhhhhhhhnnnnnnnnnnnn Hhhhnnnnnnnn :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Fakir Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch samozrejme :-), ladacky lahodi uchu :-) Hlavně kolemjdoucích důchodců, mám to vyzkoušený. Jinak pravý meziplyn s puštěním spojky neumím, neukočíruju tak rychle nohy. Ten \"falešný\" bez spojky občas při podřazování ve vysokých otáčkách, třeba při předjíždění. Jak píše Hurvajz. Citovat
Peti Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Já už jsem se naučil i ten pravý a je to fakt výhoda třeba ze 4 na 2 nebo z 5 na 3.:superaspon netrápím převodovku která už je i tak trošku vytahaná Citovat
Marlin Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 pri podrazovani s meziplynem. Nahoru normalne. Citovat
cezar Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 hmm zajimava tema..len ja si myslim ze su dva typy podradovania,a to ked idem napr, do kopca a auto uz nevladze ,uz uz sa taha pod obratky tak vtedy potrebujem podradit.. alebo dalsi pripad ked sa chystam predbehnut nejake auto a viem ze napr. na 4st. by sa tak rychlo nerozbehlo tak podradim na 3st no a teraz ten medzi plyn...mne sa vecinu stava iba ten prvy pripad bo na obiehanie si moc netrufam stym co mam teraz ale k veci. tak citim ze uz to motor nezvlada vsetko prebehne tak v 1-2sec. spojka-neutral-plyn (len tak brnknem)-spojka-rychlost.. a teraz sa pytam aky je to ten falesny medziplyn? [upravil dne 22.7.2008 cezar] Citovat
MatrixChose Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: cezar hmm zajimava tema..len ja si myslim ze su dva typy podradovania,a to ked idem napr, do kopca a auto uz nevladze ,uz uz sa taha pod obratky tak vtedy potrebujem podradit.. alebo dalsi pripad ked sa chystam predbehnut nejake auto a viem ze napr. na 4st. by sa tak rychlo nerozbehlo tak podradim na 3st no a teraz ten medzi plyn...mne sa vecinu stava iba ten prvy pripad bo na obiehanie si moc netrufam stym co mam teraz ale k veci. tak citim ze uz to motor nezvlada vsetko prebehne tak v 1-2sec. spojka-neutral-plyn (len tak brnknem)-spojka-rychlost.. a teraz sa pytam aky je to ten falesny medziplyn? [upravil dne 22.7.2008 cezar] Nepouští se spojka Citovat
cezar Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: cezar hmm zajimava tema..len ja si myslim ze su dva typy podradovania,a to ked idem napr, do kopca a auto uz nevladze ,uz uz sa taha pod obratky tak vtedy potrebujem podradit.. alebo dalsi pripad ked sa chystam predbehnut nejake auto a viem ze napr. na 4st. by sa tak rychlo nerozbehlo tak podradim na 3st no a teraz ten medzi plyn...mne sa vecinu stava iba ten prvy pripad bo na obiehanie si moc netrufam stym co mam teraz ale k veci. tak citim ze uz to motor nezvlada vsetko prebehne tak v 1-2sec. spojka-neutral-plyn (len tak brnknem)-spojka-rychlost.. a teraz sa pytam aky je to ten falesny medziplyn? [upravil dne 22.7.2008 cezar] Nepouští se spojka aj to ma neaky ucinok?zmysel? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.