Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jako prioritu bych dal co nejnovější střeva a délku podpory výrobce. Zkrátka trochu prodloužit morální zastarávání....  Ale zrovna v tomhle se nevyznám.... Slušnou velikost operační paměti, ale úložiště je mi celkem jedno.... JPP že lepší Korea, než Čína ohledně reklam.... Co Motorola? 

Odesláno

S Motorolou uplně zkušenosti nemám, koukal jsem na tuhle Moto G54 - slušná baterka, úložiště a RAM. Překvapivě má "pouze" LTPS displej (ty co jsem psal předtím jsou AMOLED - na sluníčku mnohem lépe čitelné protože zvládnou vyšší jas). Udávají 4 roky aktualizací a bezpečnostních záplat - ale to je dneska skoro u všech telefonů. Možná bude nejlepší si zajít na nějakou prodejnu kde tyhle telefony fyzicky mají a vyzkoušet si to - co bude nejvíc vyhovovat to vzít :) 

Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, Rikic339 napsal:

a vyzkoušet si to

To zas budu za vosla.... :aut

A ten LTPS bude asi furt lepší, než u sedmiletého Honoru.... :myslim

Ovšem u všech tří zde zmíněných jsou to modely roku 2023.... :roker

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Mam k plne spokojenosti lowend Motorolu G32, zvazuju, ze si poridim nejakou G84, G54... nebo neco takovyho novejsiho uz s Android 14 a 5G, a soucasnou posunu k dceri. Na lowcost (stala me pred rokem a pul necely 4k) mi vykonove porad uplne staci, hry nehraju, aplikaci mam hromadu, a baterku za den nevymlatim, ani kdyz mi tam jede pul dne hudba,

Odesláno
V 1. 10. 2024 at 9:21, BubakGS napsal:

ale v haaj-endu

No vzhledem k mému způsobu využití je asi high-end zbytečný.... Tedy asi určitě.... :roker  Spíš by mě zajímalo něco 5G s Androidem 14 a uvedené 2024 do 5ti klacků.... :mrk

Odesláno (upraveno)

..tvl, jste to zakrikli chlapi, me se dneska rano  definitivne posral telefon den po zaruce..  😆 ....takze uz taky hledam novej.... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

No, taky jsem každou chvíli čekal, až mi zdochne baterka v 5 leté Samsung Galaxy S10 (diagnostika psala, že už je špatná a měla problém přežít pracovní den bez nabití:bacha).

Tak jsem nedávno pořídil rovnou tři Galaxy S23 i pro manželku a prvorozenou (ten na fotce chybí - je někde ve Španělsku):aut. Rozdíl mezi S23 a S24 je jen minimální, tak bylo jasno :super

20240917_154922.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Což to on vydrží, má rok starou baterku, poté, co mi loni na dovolené spadl do šutrů a rozbil se displej... autorizovaný servis holt mění oboje, když už. Klidně by mi ještě nějakou dobu stačil, ale hrozí, že pak už třeba nebude ruka páně tak nakloněna, jako teď do konce roku. Ještě musím vymyslet, kterou z těch variant S24 vlastně chci. Teď mám S20.

Odesláno (upraveno)
před 49 minutami, pavelu96 napsal:

No, taky jsem každou chvíli čekal, až mi zdochne baterka v 5 leté Samsung Galaxy S10 (diagnostika psala, že už je špatná a měla problém přežít pracovní den bez nabití:bacha).

Tak jsem nedávno pořídil rovnou tři Galaxy S23 i pro manželku a prvorozenou (ten na fotce chybí - je někde ve Španělsku :aut. Rozdíl mezi S23 a S24 je jen minimální, tak bylo jasno :super

Taky po ní koukám hlavně kvuli velikosti a Snapdragonu, ale nejdřív potřebuju gumy a kola :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

@pavelu96 to sem resil taky ,eshopy plne mobilu 6,7" nabusene vybavou do 10litru no problem , ja nechtel takovou kravu , chtel sem stejne velky jako jsem mel honor 20 pro. takze jsem skoncil u xiaomi 14 . ale cenikova cena strasna 😭 (mel sem na to slevu ) ale i tak proste zbytecne za takove love .

to je jak veci pro zeny do kabelky, vonafka 250ml za 100,- a 50ml do kabelky za 190,- apod 😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...