Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radku taky jsem koukal na ty kolíčky ve vtípkách ,ale lepší by byly živý :)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

a keby ste nahodou nevedeli co koupir Marlinovy k vanocum, tak by uvital Patrola, nebo Pajero, popr Samurae :)

a čo tak zetora i s prednim nahonom :D:D:D:D:D:D:D

a_Zetor_Tractor.jpg

[upravil dne 15/7/08 Zila]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

a keby ste nahodou nevedeli co koupir Marlinovy k vanocum, tak by uvital Patrola, nebo Pajero, popr Samurae :)

jakej by to mel byt rok? koukal sem neska vedle v hrackarne meli hummra, tak jesi by ti to nevadilo, vezmu ti ho nekam na sraz :)

post-0-14109601428535_thumb.jpg

Odesláno

Savage je bomba. Mám v plánu nějakeý Kyosho, nejlíp V-one RRR WC ale ty ceny tady sou šílený. Budu muset dotáhnout.

Oldo, ty se v nich vyznáš? Mám otázku a sem línej na rc forum.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Savage je bomba. Mám v plánu nějakeý Kyosho, nejlíp V-one RRR WC ale ty ceny tady sou šílený. Budu muset dotáhnout.

Oldo, ty se v nich vyznáš? Mám otázku a sem línej na rc forum.

Moc se v tom nevyznám,savage mám měsíc,dřív jsem jezdil elektriky,ale ty baterky mě už přetali bavit.Jinak kyosho není špatná volba,vyvaroval bych se hlavně čínských napodobenin.Původně jsem chtěl dvoutakt,je skoro bezúdržbový,ale nakonec vyhrálo nitro,i když je s ním mraky práce,konkrétně savage kvůli dostupnosti dílů,není problém na něj něco sehnat,s ostatníma značkama bývá problém.Ale savage se vyplatí dotáhnout z USA,je to úspora aspoň 50procent,ale chce to sehnat kontakt.
Odesláno

Stránka je nějaká kouslá,ale hlavně to chce dostupnost dílů,věř,že je budeš potřebovat.Řekl bych,že 25 % času jezdíš a zbytek opravuješ:grr

Odesláno

Jestli jsou díly dostupný,tak bych to zkusil.Řekl bych,žeje to o dost náročnější,jak normální auto,tomuhle musíš věnovat docela dost času,u nitra je nevýhoda,že je dost drahý provoz a po každý jízdě se musí čistit motor a vzduchový filtr a hlavně nitro motor nemá moc velkou životnost.Řekl bych,že rok provozu stojí asi tolik,co pořizovačka auta:grr

[upravil dne 15.7.2008 olda]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Jojo, mají jak ND tak tuning díly. A že je to skoro náročný jak normální auto sem už někde četl :)

Někde v Němec se pořádájí veletrhy a dá se tam i nakoupit. Prý se to vyplatí když si někdo veme drobet víc a jsou tam i díly který se u nás těžko schánějí( aspon co mi jeden kutil, co to prodává povídal ). Jinak kamarád měl taky nitro a už ho prodal:(, ale stejně jsem s nim s obyč Tamyií TT-01 neměl šanci závodit :D. Jinak co jsem taky slyšel tak nejvíc je prý nákladný modely 1:10, od 1:6 se prý tak nes*rou, ale kdo ví.Ještě tady jeden měl od Kyosho novou imprezu a skoro vůbec nejezdil - jen opravoval :D. V tom je zase výhoda elektra :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...