Radek Hurvajz Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Kdyby jste někdo nevěděl co koupit Netopce pod stromeček nebo podobně tak tady je inspirace:D:D Na co ty lidi nepřijdou:myslim Citovat
aka Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 kdybyste nahodou nekdo nevedel, co koupit netopce k vanocum nebo poodobne, tak myslim, ze 308 SW by ji udelalo radost Citovat
Marlin Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 a keby ste nahodou nevedeli co koupir Marlinovy k vanocum, tak by uvital Patrola, nebo Pajero, popr Samurae Citovat
Guest servisman Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Radku taky jsem koukal na ty kolíčky ve vtípkách ,ale lepší by byly živý Citovat
Zila Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin a keby ste nahodou nevedeli co koupir Marlinovy k vanocum, tak by uvital Patrola, nebo Pajero, popr Samurae a čo tak zetora i s prednim nahonom :D:D:D:D:D:D [upravil dne 15/7/08 Zila] Citovat
Berkoff Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin a keby ste nahodou nevedeli co koupir Marlinovy k vanocum, tak by uvital Patrola, nebo Pajero, popr Samurae jakej by to mel byt rok? koukal sem neska vedle v hrackarne meli hummra, tak jesi by ti to nevadilo, vezmu ti ho nekam na sraz Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Na co ty lidi fakt nepřijdou. Jinak Netopýrku by jistě potěšil víc dárek který navrhuje Aka.:) Citovat
olda Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Taky mám něco v malým.:DTo co navrhuje Aka si jdu vyzvednout příští sobotu:super Citovat
Fusion Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Savage je bomba. Mám v plánu nějakeý Kyosho, nejlíp V-one RRR WC ale ty ceny tady sou šílený. Budu muset dotáhnout. Oldo, ty se v nich vyznáš? Mám otázku a sem línej na rc forum. Citovat
olda Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion Savage je bomba. Mám v plánu nějakeý Kyosho, nejlíp V-one RRR WC ale ty ceny tady sou šílený. Budu muset dotáhnout. Oldo, ty se v nich vyznáš? Mám otázku a sem línej na rc forum. Moc se v tom nevyznám,savage mám měsíc,dřív jsem jezdil elektriky,ale ty baterky mě už přetali bavit.Jinak kyosho není špatná volba,vyvaroval bych se hlavně čínských napodobenin.Původně jsem chtěl dvoutakt,je skoro bezúdržbový,ale nakonec vyhrálo nitro,i když je s ním mraky práce,konkrétně savage kvůli dostupnosti dílů,není problém na něj něco sehnat,s ostatníma značkama bývá problém.Ale savage se vyplatí dotáhnout z USA,je to úspora aspoň 50procent,ale chce to sehnat kontakt. Citovat
Fusion Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Jenom jestlis někdy slyšel o Sebenu. https://www.wit-usa.com/sms/shop/index.php?action=products&cat=114 Cenově přijatelný, německá výroba, nabízejí i plno ND a hlavně je to ready sada se vším všudy. Pro začátek, pak až bych šel do lepšího. Citovat
olda Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Stránka je nějaká kouslá,ale hlavně to chce dostupnost dílů,věř,že je budeš potřebovat.Řekl bych,že 25 % času jezdíš a zbytek opravuješ Citovat
Fusion Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Jojo, mají jak ND tak tuning díly. A že je to skoro náročný jak normální auto sem už někde četl Citovat
olda Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Jestli jsou díly dostupný,tak bych to zkusil.Řekl bych,žeje to o dost náročnější,jak normální auto,tomuhle musíš věnovat docela dost času,u nitra je nevýhoda,že je dost drahý provoz a po každý jízdě se musí čistit motor a vzduchový filtr a hlavně nitro motor nemá moc velkou životnost.Řekl bych,že rok provozu stojí asi tolik,co pořizovačka auta:grr [upravil dne 15.7.2008 olda] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Nechcete si založit jiný vlákno? Tohle už asi pro Netopku moc nebude, i když kdo ví Citovat
Netopýrka Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 pokud jde o mně, beru kolíčky i 308ku :) Jinak z autíček na ovládání mám doma jen Mercedes Benz G dostala jsem ho asi když mi bylo 7 nebo 8 a jezdí Citovat
Kekros Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: Fusion Jojo, mají jak ND tak tuning díly. A že je to skoro náročný jak normální auto sem už někde četl Někde v Němec se pořádájí veletrhy a dá se tam i nakoupit. Prý se to vyplatí když si někdo veme drobet víc a jsou tam i díly který se u nás těžko schánějí( aspon co mi jeden kutil, co to prodává povídal ). Jinak kamarád měl taky nitro a už ho prodal:(, ale stejně jsem s nim s obyč Tamyií TT-01 neměl šanci závodit . Jinak co jsem taky slyšel tak nejvíc je prý nákladný modely 1:10, od 1:6 se prý tak nes*rou, ale kdo ví.Ještě tady jeden měl od Kyosho novou imprezu a skoro vůbec nejezdil - jen opravoval . V tom je zase výhoda elektra Citovat
Kurt Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: Netopýrka pokud jde o mně, beru kolíčky i 308ku :) Ach! Skromné dámy mi vždy imponovaly! Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Netopýrka pokud jde o mně, beru kolíčky i 308ku :) Ach! Skromné dámy mi vždy imponovaly! :D Parádní hláška!:potlesk:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.