Neon Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Blizzard kadibouda s vyhlídkou? Jako myslíš kadibouda s vyhlídkou na kadícího?? :D Tak to si ssebou asi vezmu jednu TOIku ... Citovat
Driver Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Blizzard kadibouda s vyhlídkou? No jasně a ještě k tomu pojízdná, zapřáhne se a máš to i s vyhlídkovou jízdou. Citovat
kujon106 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Medvědě mohu se zeptat na kalkulaci ceny? Ptám se kvůli tomu, jestli je možno si sestavit jídelníček + ubytování dle sebe, nebo jestli je těch 900kč fixních :-) díky Citovat
Martini Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Tak pokud se nestane do termínu srazu nic vážného tak přijedem. Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Medvěd Ještě jedno lákadlo z dnešního dne [upravil dne 27/7/2008 Medvěd] to se bude líbit dětem:mrk:aut Ty tam jedeš jo?? Ja jen že jsi řikala že ne že vy jste vy kujo\'ni to auto natřeli na bílo VY..??! Aby jste mě nalákali:D Tak na to vám neskočím:bojim:D:aut Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: kujon106 Medvědě mohu se zeptat na kalkulaci ceny? Ptám se kvůli tomu, jestli je možno si sestavit jídelníček + ubytování dle sebe, nebo jestli je těch 900kč fixních :-) díky Cena je fixní, v restauraci vaří pouze pro ubytované, tzn. ŽE TAM NENÍ VÝBĚR DLE JÍDELNÍHO LÍSTKU !!!! (nápojový ale samozřejmě funguje). To, že se v restauraci vaří pouze dohodnutá krmě je odůvodněno tím, že camp je na samotě 5 km za vesnicí a tak tam nikdo krom ubytovaných na jídlo nezajde - a odhadnout, kolik se čeho prodá je dost složitá matematika, která ve finále může skončit i velkým mínusem v podobě nesnězených a kazících se potravin - proto jsme se s majitelem dohodli na jednotném jídle Citovat
Marcel505 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: KoudaK To jaudax-to je tajný!! Nech se překvapit...;) Přívěs ne? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: kujon106 Medvědě mohu se zeptat na kalkulaci ceny? Ptám se kvůli tomu, jestli je možno si sestavit jídelníček + ubytování dle sebe, nebo jestli je těch 900kč fixních :-) díky Cena je fixní, v restauraci vaří pouze pro ubytované, tzn. ŽE TAM NENÍ VÝBĚR DLE JÍDELNÍHO LÍSTKU !!!! (nápojový ale samozřejmě funguje). To, že se v restauraci vaří pouze dohodnutá krmě je odůvodněno tím, že camp je na samotě 5 km za vesnicí a tak tam nikdo krom ubytovaných na jídlo nezajde - a odhadnout, kolik se čeho prodá je dost složitá matematika, která ve finále může skončit i velkým mínusem v podobě nesnězených a kazících se potravin - proto jsme se s majitelem dohodli na jednotném jídle Nějakej párek navíc snad bude ne? Přeci nebudeme jíst v připadě nenadálého hladu jen pivo:D Nebo ryby z přehrady:D Citovat
Medvěd Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: kujon106 Medvědě mohu se zeptat na kalkulaci ceny? Ptám se kvůli tomu, jestli je možno si sestavit jídelníček + ubytování dle sebe, nebo jestli je těch 900kč fixních :-) díky Cena je fixní, v restauraci vaří pouze pro ubytované, tzn. ŽE TAM NENÍ VÝBĚR DLE JÍDELNÍHO LÍSTKU !!!! (nápojový ale samozřejmě funguje). To, že se v restauraci vaří pouze dohodnutá krmě je odůvodněno tím, že camp je na samotě 5 km za vesnicí a tak tam nikdo krom ubytovaných na jídlo nezajde - a odhadnout, kolik se čeho prodá je dost složitá matematika, která ve finále může skončit i velkým mínusem v podobě nesnězených a kazících se potravin - proto jsme se s majitelem dohodli na jednotném jídle Nějakej párek navíc snad bude ne? Přeci nebudeme jíst v připadě nenadálého hladu jen pivo:D Nebo ryby z přehrady:D Samozřejmě že pochutiny typu párek by v nabídce být měly - jde mi jen o to, aby niíkdo nečekal výběr z klasického jídelního lístku [upravil dne 30/7/2008 Medvěd] Citovat
vix Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Medvěde, Kujona jsem pochopil tak, že si chce chytat ryby v přehradě a střílet zajíce po polích, tím pádem by platil jen ubytování + by si proviant sám obstaral. Absenci jídeláku chápu, nicméně, smažené se dá jeden víkend jíst. Radku, k přehradě je to 20 minut a nějaký klacek na opekání nalezneš cestou. Citovat
Pepito Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Na 99% s Kubíčkem přijedeme Na Vranov mám hezké vzpomínky z pubertálního věku kdy jsme tam jezdili s rodiči a později na čundry :D Citovat
Medvěd Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: vix Medvěde, Kujona jsem pochopil tak, že si chce chytat ryby v přehradě a střílet zajíce po polích, tím pádem by platil jen ubytování + by si proviant sám obstaral. Absenci jídeláku chápu, nicméně, smažené se dá jeden víkend jíst. Radku, k přehradě je to 20 minut a nějaký klacek na opekání nalezneš cestou. Jak jsem psal výše - cena je fixní. Citovat
Aluška Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Když nechceme páteční guláš a nedělní obídek, tak musíme též platit 900,-?? To mi přijde trochu nelogické a nefér.... . Citovat
jaudax Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Pokud někdo nechce nedělní oběd (bude odjíždět dříve domů apod.), bude mu na místě vráceno 60,- Kč. - alespoň toto je napsáno na hlavní stránce. Citovat
Aluška Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: jaudax Pokud někdo nechce nedělní oběd (bude odjíždět dříve domů apod.), bude mu na místě vráceno 60,- Kč. - alespoň toto je napsáno na hlavní stránce. Jjo, to jsem si všimla, ale o pátečním guláši tam zmínka není. Navíc mi připadá jednodušší zaplatit rovnou méně, než pak před odjezdem zmatkovat a chtít peníze zpět , když už několik týdnů dopředu vím, že tam obědvat nebudu. Citovat
janča205 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Taky by mě zajímalo jak to bude s gulášem:myslim Já ho chtít určitě nebudu! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: janča205 Taky by mě zajímalo jak to bude s gulášem:myslim Já ho chtít určitě nebudu! Tak ho mužeš dát mě:D:D:D Citovat
janča205 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Klidně ti ho dám:D Zajímalo by mě jak to bude s placením!Nechcu platit něco co mít nebudu! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: janča205 Klidně ti ho dám:D Zajímalo by mě jak to bude s placením!Nechcu platit něco co mít nebudu! No jasny, to je blbý, ale myslim že se to nějak pořeší Citovat
janča205 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Tak v to doufám! Taky by nebylo špatný rozepsat za kolik jsou snídaně.Někteří si je třeba neobjednávaj! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.