Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: Medvěd

Ještě jedno lákadlo z dnešního dne

[upravil dne 27/7/2008 Medvěd]

to se bude líbit dětem:mrk:aut

Ty tam jedeš jo?? Ja jen že jsi řikala že ne

:D že vy jste vy kujo\'ni to auto natřeli na bílo VY..??!:D

Aby jste mě nalákali:D

Tak na to vám neskočím:bojim:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Medvědě mohu se zeptat na kalkulaci ceny? Ptám se kvůli tomu, jestli je možno si sestavit jídelníček + ubytování dle sebe, nebo jestli je těch 900kč fixních :-) díky

Cena je fixní, v restauraci vaří pouze pro ubytované, tzn. ŽE TAM NENÍ VÝBĚR DLE JÍDELNÍHO LÍSTKU !!!! (nápojový ale samozřejmě funguje).

To, že se v restauraci vaří pouze dohodnutá krmě je odůvodněno tím, že camp je na samotě 5 km za vesnicí a tak tam nikdo krom ubytovaných na jídlo nezajde - a odhadnout, kolik se čeho prodá je dost složitá matematika, která ve finále může skončit i velkým mínusem v podobě nesnězených a kazících se potravin - proto jsme se s majitelem dohodli na jednotném jídle

Odesláno

Medvědě mohu se zeptat na kalkulaci ceny? Ptám se kvůli tomu, jestli je možno si sestavit jídelníček + ubytování dle sebe, nebo jestli je těch 900kč fixních :-) díky

Cena je fixní, v restauraci vaří pouze pro ubytované, tzn. ŽE TAM NENÍ VÝBĚR DLE JÍDELNÍHO LÍSTKU !!!! (nápojový ale samozřejmě funguje).

To, že se v restauraci vaří pouze dohodnutá krmě je odůvodněno tím, že camp je na samotě 5 km za vesnicí a tak tam nikdo krom ubytovaných na jídlo nezajde - a odhadnout, kolik se čeho prodá je dost složitá matematika, která ve finále může skončit i velkým mínusem v podobě nesnězených a kazících se potravin - proto jsme se s majitelem dohodli na jednotném jídle

Nějakej párek navíc snad bude ne? Přeci nebudeme jíst v připadě nenadálého hladu jen pivo:D Nebo ryby z přehrady:D
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Nějakej párek navíc snad bude ne? Přeci nebudeme jíst v připadě nenadálého hladu jen pivo:D Nebo ryby z přehrady:D

Samozřejmě že pochutiny typu párek by v nabídce být měly - jde mi jen o to, aby niíkdo nečekal výběr z klasického jídelního lístku

[upravil dne 30/7/2008 Medvěd]

Odesláno

Medvěde, Kujona jsem pochopil tak, že si chce chytat ryby v přehradě a střílet zajíce po polích, tím pádem by platil jen ubytování + by si proviant sám obstaral.

Absenci jídeláku chápu, nicméně, smažené se dá jeden víkend jíst.

Radku, k přehradě je to 20 minut a nějaký klacek na opekání nalezneš cestou.:D

Odesláno
Původně zaslal: vix

Medvěde, Kujona jsem pochopil tak, že si chce chytat ryby v přehradě a střílet zajíce po polích, tím pádem by platil jen ubytování + by si proviant sám obstaral.

Absenci jídeláku chápu, nicméně, smažené se dá jeden víkend jíst.

Radku, k přehradě je to 20 minut a nějaký klacek na opekání nalezneš cestou.:D

Jak jsem psal výše - cena je fixní.

Odesláno

Když nechceme páteční guláš a nedělní obídek, tak musíme též platit 900,-?? To mi přijde trochu nelogické a nefér....:ticho .

Odesláno

Pokud někdo nechce nedělní oběd (bude odjíždět dříve domů apod.), bude mu na místě vráceno 60,- Kč. - alespoň toto je napsáno na hlavní stránce. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

Pokud někdo nechce nedělní oběd (bude odjíždět dříve domů apod.), bude mu na místě vráceno 60,- Kč. - alespoň toto je napsáno na hlavní stránce. :myslim

Jjo, to jsem si všimla, ale o pátečním guláši tam zmínka není. Navíc mi připadá jednodušší zaplatit rovnou méně, než pak před odjezdem zmatkovat a chtít peníze zpět :myslim , když už několik týdnů dopředu vím, že tam obědvat nebudu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...