Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výfuk na 406 - UŽ JE NA AUTĚ :) a po 3,5 roce už je hnilej

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Hurvajz 1565,- za co? cely vyfuk? nebo jen posledni dil?

No dyk tu pišu celou dobu že koncový díl, ale cena je i s prací;)

Kurňa - Hurvajz:grr:D

[upravil dne 2/7/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Počítal jsem,že se tak rozhodneš.....proto jsem i tak radil....

Je to nejrozumnější řešení. :super

No četl jsem na netu o ty značce že vydržel i 4 roky na autě.

Jen jsem ted koukal že je širší než ten původní a je docela blízko plastovýho podběhu, nevim jestli bych to neměl nějak přihnout aby se to třeba neroztavilo, je to tak 1 cm od dolní hrany

Odesláno

Nedělal bych nic,ty zadní tlumiče jsou tzv.studené.,nejsou jako např.u S 120 hned za sběračem--horké.

Je tam dlouhé potrubí....:)

No jasný, ale nějaký teplo tam je, prst jsem si spálil;)

post-0-14109601301008_thumb.jpg

Odesláno

No ,je dost blízko na foto....

Povol ho na objímce a trochu oddal od podběhu--udělej kompromis,aby koncovka byla vzadu tak uprostřed výřezu a

celý tlumič dále od podběhu....

Odesláno

No ,je dost blízko na foto....

Povol ho na objímce a trochu oddal od podběhu--udělej kompromis,aby koncovka byla vzadu tak uprostřed výřezu a

celý tlumič dále od podběhu....

No to nepomuže, jedině skusit posunout ho v těch gumovejch závěsech, ale myslim že to moc nepujde, spiš nějak přihnu ten podběh
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Nedělal bych nic,ty zadní tlumiče jsou tzv.studené.,nejsou jako např.u S 120 hned za sběračem--horké.

Vůbec bych to neřešil. Jestli se to nedotýká, tak to nic neudělá. Za jízdy se to chladí a 2h stát s puštěným motorem nebueš (a i tak si myslím, že by to nic neudělalo);)

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Vůbec bych to neřešil. Jestli se to nedotýká, tak to nic neudělá. Za jízdy se to chladí a 2h stát s puštěným motorem nebueš (a i tak si myslím, že by to nic neudělalo);)

No tak jo no, díky. Stejně tam občas kouknu co to dělá, jen pro klid;)
Odesláno

No, tak a je klid. Stavil jsem se u toho manika co mi to montoval, řekl mu o tom plastu, kouknul na to, sundal kolo, vzal svařeci vzduchovou pistoli na plasty a podběh ohřál, přihnul tak aby neležel na vyfuku a bylo. Ted je tam tam 2 cm mezera, takže to bude v pohodě. A já jsem spokojenej:)

• O 3 roky později...
Odesláno

No tak zase vytáhnu tohle vlákno, EDEX dneska začal bublat jak starý pivo v hrnci a ve spoji je prorezlej, takže mě čeká opět novej. 3,5 roku vydržel. Přemýšlím co tam dát, rad bych něco s pěknou koncovkou a aby to vydrželo

Odesláno

me po roce a pul praskl svar u stredniho dilu ( upadla ta delsi trubka za prvnim tlumicem) od Bosalu, najel jsem na nem 65tis km a vymenili mi ho na reklamaci za novej ;)

Odesláno

Radku, 3,5 roku je dobrejch, ne, na to kolik to stálo ... Já to koupil na minulýho kombika taky a vydrželo 2 a půl roku (což bylo nad očekávání) a pak jsem ho prodal a drží snad do teď ...

Takže v porovnání cena / výkon LUXUS.

Na tvym místě bych koupil znovu ten samej ... lepší, než Walker za 3ku, jestli teda tento stojí pořád ty samý kačky ...

Odesláno

Tak ja najel tak 30tis km. ale myslim že 3,5 roku je dobrá výdrž vzhledem k tomu že jezdím krátký trasy, možná se to ještě zavaří a chvili vydrží, uvidim. Ale platit třeba 300 za vaření když novej stojí cca 1400 mi přijde jako vyhozený prachy

Odesláno

jj vareni je tak na pul roku, me takhle shnil v tom pertlovani taky, v miste, kde byl privarenej drzak, slo to pak rychle

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...