Berkoff Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Hurvajz 1565,- za co? cely vyfuk? nebo jen posledni dil? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff Hurvajz 1565,- za co? cely vyfuk? nebo jen posledni dil? No dyk tu pišu celou dobu že koncový díl, ale cena je i s prací Kurňa - Hurvajz:grr:D [upravil dne 2/7/08 Radek Hurvajz] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Velky potlesk, supr cena .... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Počítal jsem,že se tak rozhodneš.....proto jsem i tak radil.... Je to nejrozumnější řešení. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Počítal jsem,že se tak rozhodneš.....proto jsem i tak radil.... Je to nejrozumnější řešení. No četl jsem na netu o ty značce že vydržel i 4 roky na autě. Jen jsem ted koukal že je širší než ten původní a je docela blízko plastovýho podběhu, nevim jestli bych to neměl nějak přihnout aby se to třeba neroztavilo, je to tak 1 cm od dolní hrany Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Nedělal bych nic,ty zadní tlumiče jsou tzv.studené.,nejsou jako např.u S 120 hned za sběračem--horké. Je tam dlouhé potrubí.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Nedělal bych nic,ty zadní tlumiče jsou tzv.studené.,nejsou jako např.u S 120 hned za sběračem--horké. Je tam dlouhé potrubí.... No jasný, ale nějaký teplo tam je, prst jsem si spálil;) Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 No ,je dost blízko na foto.... Povol ho na objímce a trochu oddal od podběhu--udělej kompromis,aby koncovka byla vzadu tak uprostřed výřezu a celý tlumič dále od podběhu.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 No ,je dost blízko na foto.... Povol ho na objímce a trochu oddal od podběhu--udělej kompromis,aby koncovka byla vzadu tak uprostřed výřezu a celý tlumič dále od podběhu.... No to nepomuže, jedině skusit posunout ho v těch gumovejch závěsech, ale myslim že to moc nepujde, spiš nějak přihnu ten podběh Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Je to problém někdy napasovat--zvlášť,když je větší.....kolikrát ho musím řezat a svařovat už nový,aby seděl.... nebo potrubí.... Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: ozzy1956 Nedělal bych nic,ty zadní tlumiče jsou tzv.studené.,nejsou jako např.u S 120 hned za sběračem--horké. Je tam dlouhé potrubí.... No jasný, ale nějaký teplo tam je, prst jsem si spálil;) Vůbec bych to neřešil. Jestli se to nedotýká, tak to nic neudělá. Za jízdy se to chladí a 2h stát s puštěným motorem nebueš (a i tak si myslím, že by to nic neudělalo) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: ozzy1956 Nedělal bych nic,ty zadní tlumiče jsou tzv.studené.,nejsou jako např.u S 120 hned za sběračem--horké. Je tam dlouhé potrubí.... No jasný, ale nějaký teplo tam je, prst jsem si spálil;) Vůbec bych to neřešil. Jestli se to nedotýká, tak to nic neudělá. Za jízdy se to chladí a 2h stát s puštěným motorem nebueš (a i tak si myslím, že by to nic neudělalo) No tak jo no, díky. Stejně tam občas kouknu co to dělá, jen pro klid;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 No, tak a je klid. Stavil jsem se u toho manika co mi to montoval, řekl mu o tom plastu, kouknul na to, sundal kolo, vzal svařeci vzduchovou pistoli na plasty a podběh ohřál, přihnul tak aby neležel na vyfuku a bylo. Ted je tam tam 2 cm mezera, takže to bude v pohodě. A já jsem spokojenej:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 No tak zase vytáhnu tohle vlákno, EDEX dneska začal bublat jak starý pivo v hrnci a ve spoji je prorezlej, takže mě čeká opět novej. 3,5 roku vydržel. Přemýšlím co tam dát, rad bych něco s pěknou koncovkou a aby to vydrželo Citovat
koblih69 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 No a to je dobrá výdrž ne? Za ty peníze... BTW asi by šel navařit novej kalíšek ne? [upravil dne 6/1/12 17:39 od koblih69] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Kalíšek? Myslel jsem boční spoj pláště výfuku, ten zalisovanej nebo co to je, je to vidět na ty fotce výše [upravil dne 6/1/12 19:31 od Radek Hurvajz] Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 me po roce a pul praskl svar u stredniho dilu ( upadla ta delsi trubka za prvnim tlumicem) od Bosalu, najel jsem na nem 65tis km a vymenili mi ho na reklamaci za novej Citovat
Neon Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Radku, 3,5 roku je dobrejch, ne, na to kolik to stálo ... Já to koupil na minulýho kombika taky a vydrželo 2 a půl roku (což bylo nad očekávání) a pak jsem ho prodal a drží snad do teď ... Takže v porovnání cena / výkon LUXUS. Na tvym místě bych koupil znovu ten samej ... lepší, než Walker za 3ku, jestli teda tento stojí pořád ty samý kačky ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Tak ja najel tak 30tis km. ale myslim že 3,5 roku je dobrá výdrž vzhledem k tomu že jezdím krátký trasy, možná se to ještě zavaří a chvili vydrží, uvidim. Ale platit třeba 300 za vaření když novej stojí cca 1400 mi přijde jako vyhozený prachy Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 jj vareni je tak na pul roku, me takhle shnil v tom pertlovani taky, v miste, kde byl privarenej drzak, slo to pak rychle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.